Pipi Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Marchewa, przepraszam, ze tu nie napisałam, tylko u siebie na watku. [B]Potwierdzam i bardzo dziekuje, za 2 worki po 20 kg Bosch My Friend, sucha karma. [/B] Karma dotarła w tamtym tygodniu, dzieki wielkie. Quote
MARCHEWA Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Pipi']Marchewa, przepraszam, ze tu nie napisałam, tylko u siebie na watku. [B]Potwierdzam i bardzo dziekuje, za 2 worki po 20 kg Bosch My Friend, sucha karma. [/B] Karma dotarła w tamtym tygodniu, dzieki wielkie.[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie;) Quote
magenka1 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 chciałabym podziękować za wpłatę od Grafita 100 zł pieniądze te przeznaczyłyśmy na kastracje Pikusia , który jest na bezplatynm tymczasie, dzięki! Quote
MARCHEWA Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Ciekawe jak tam Grafit,czy już szczeka po Niemiecku:evil_lol: Quote
agrazka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 To proszę cytat [quote=]Pozdrowienia od Grafita :) Chlopak jest grzeczny i prawie zadnych problemow nie sprawia tylko goni starsznie koty. Zaden kot juz na podworko nie przychodzi a do domu to koty juz wogole nie wchodza. :roll: , no i nie lubi zostawac sam w domu, wtedy szczeka ile sil w gardle :twisted: , ale jest juz coraz lepiej . Do dzieci jest kochany, lubi sie z nimi caly czas bawic i oczywiscie za pilka biegac :lol: Quote
beataczl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 dziekujemy za wiesci!!!:) a to Grafitek nam sie znow rozpuscil na koty-a Magda uprzedzala ze to zalezy od wlasciciela jak sie bedzie zachowywal.Dobrze,ze im krzywdy nie robi .. A suni na fotkach nie ma, szkoda. Ciekawe jak po niemiecku p.Kasia wola Grafit jak to brzmi ;) ale chlopak szczesliwy :multi: Quote
MARCHEWA Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Agrazka,dzięki za wklejenie fotek:loveu: Widać,że Grafit zadowolony i szczęśliwy i do wody go ciągnie:evil_lol: Quote
beataczl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 oj tak -do wody Grafcio pierwszy ciekawe czy udalo Mu sie dostac i poplywac ;) teraz widze ze suncia jest na ostatniej fotce o ja slepota Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Grafit :loveu: Dziekujemy za wiesci :multi: Quote
MARCHEWA Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Doszła do mnie umowa adopcyjna Grafita;) Quote
agrazka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Przekazuję :) bo widziałam na sos :) Pozdrowienia od Grafita :) Quote
MARCHEWA Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Grafciu:loveu: Czy tylko mi się tak wydaje,czy Grafit przytył?:cool3: Quote
Czorcik Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='MARCHEWA']Grafciu:loveu: Czy tylko mi się tak wydaje,czy Grafit przytył?:cool3:[/QUOTE] ma klatę :D dość dużą Quote
toyota Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wygląda bosko. Ciekawe czy już szczeka po niemiecku :evil_lol:. Quote
MARCHEWA Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Agrazko,masz może jakieś nowe fotki Grafitka?:cool3: Kochani,wysłałam fotkę moich psiaków na konkurs w którym można wygrać karmę,karma by nam się przydała dla tymczasa Drago-psa ze schroniska w Szczytnie,który jedzie do dt za karmę;) Prosimy o głosy: http://konkurs-prozoo.pl/ocen,886 Czyli : 1. Zaznaczamy 5 lapek. 2. Wpisujemy swojego maila. 3. Sprawdzamy poczte. 4. Klikamy w link potwierdzajacy, ktory zostal wyslany ze strony na podany wczesniej mail. Mozna glosowac tyle razy ile ma sie maili. Z góry dziękuję;) Quote
beataczl Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='MARCHEWA']Agrazko,masz może jakieś nowe fotki Grafitka?:cool3: Kochani,wysłałam fotkę moich psiaków na konkurs w którym można wygrać karmę,karma by nam się przydała dla tymczasa Drago-psa ze schroniska w Szczytnie,który jedzie do dt za karmę;) Prosimy o głosy: http://konkurs-prozoo.pl/ocen,886 Czyli : 1. Zaznaczamy 5 lapek. 2. Wpisujemy swojego maila. 3. Sprawdzamy poczte. 4. Klikamy w link potwierdzajacy, ktory zostal wyslany ze strony na podany wczesniej mail. Mozna glosowac tyle razy ile ma sie maili. Z góry dziękuję;) zaglosowalam ale linka na maila nie widze, moze bedzie pozniej... Quote
MARCHEWA Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Zaglosowalam Marchewo ;) beataczl napisał(a):zaglosowalam ale linka na maila nie widze, moze bedzie pozniej... Kochane jesteście:loveu: Quote
agrazka Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 zagłosowałam :), nie mam fotek Grafita. Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Prosze zajrzycie na watek Aro : Tutaj watek Aro : http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19869436 Jutro operacja ogolny koszt jak na razie to 370 zł , prosze o pomoc ! Aro jest w DT do niedzieli ..on jeszcze nie wie ze lezenie brzuszkiem do gory sie skończy :-( Quote
Recommended Posts