beataczl Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Do poniedzialku jestem bez neta -pisze okazyjnie od kolezanki -wirusowki zalatwione, paszport, ksiazeczka, papiery adopcyjne u mnie . u weta zapl razem 145 zl. pozniej wkleje rachunek- dostalam 110 zl na konto- to zostanie 35 zl do doplaty. Grafit pojechal do weta z mama Mateusza - nic nie wziela za droge . Grafit teraz bardzo linieje. To do soboty-czekam na Pania z Warszawy i jedziemy do hoteliku. Wezme aparat to fotki jakies beda. Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 beataczl napisał(a):Do poniedzialku jestem bez neta -pisze okazyjnie od kolezanki -wirusowki zalatwione, paszport, ksiazeczka, papiery adopcyjne u mnie . u weta zapl razem 145 zl. pozniej wkleje rachunek- dostalam 110 zl na konto- to zostanie 35 zl do doplaty. Grafit pojechal do weta z mama Mateusza - nic nie wziela za droge . Grafit teraz bardzo linieje. To do soboty-czekam na Pania z Warszawy i jedziemy do hoteliku. Wezme aparat to fotki jakies beda. :Rose::Rose::Rose: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Denerwuje sie uuuf... zeby wszystko poszlo dobrze :kciuki: Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Denerwuje sie uuuf... zeby wszystko poszlo dobrze :kciuki: Ja też i jutro będę przeżywać to wszystko. Poprosiłam Beatę,aby go jeszcze spryskała czymś na pchły(chociaż ponoć nie ma),szkoda ze nie było możliwości wykąpania go,ale w nowym domku pewnie o niego zadbają. Quote
Vilena Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Wszystko jest załatwione i zorganizowane, teraz wszyscy trzymajcie kciuki, że poszło zgodnie z planem! :) Quote
MARCHEWA Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Vilena napisał(a):Wszystko jest załatwione i zorganizowane, teraz wszyscy trzymajcie kciuki, że poszło zgodnie z planem! :) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 O zesz o zesz o zesz.... musi sie udac!!!!! :kciuki: Quote
agrazka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Graficiu trzymaj się psiaku, bądź taki grzeczny jak twoja siostra. Czekamy na wieści co i jak. Quote
Vilena Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Marchewa pisała mi, że Grafit jest spokojny i grzecznie jedzie w transporterze :) Quote
kkasiiiar Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Vilena napisał(a):Marchewa pisała mi, że Grafit jest spokojny i grzecznie jedzie w transporterze :) To mądry pies i wie ze musi byc grzeczny :) Quote
Vilena Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Pati przekazała już Grafita Mathiasowi w Zgorzelcu, Pati wraca do Wawy, a Grafit jedzie już do DS :multi: Quote
kkasiiiar Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Vilena']Pati przekazała już Grafita Mathiasowi w Zgorzelcu, Pati wraca do Wawy, a Grafit jedzie już do DS :multi: Az ciezko w to wszytsko uwiezyc strasznie sie ciesze !!!! Przepraszam ze ostatnio rzadko zagladałam ale ciezki czas mialam , moj tymczasowicz odszedł za TM wczoraj po walce o jego zycie , i jeden ze szczeniaków rozniez odszedł za TM tez byl u mnie, szczeniaki zostały wyrzucone na smietnik wiec mialam straszny młyn przez ostatni tydzien. Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Kasiu, trzymaj sie cieplutko :calus: Wsrod tych smutnych zdarzen, ktorych niestety niekiedy nie w sposob uniknac sa i te mega szczesliwe :multi: A miedzy innymi jadacy wlasnie do DS GRAFIT, z ktorym nie wiadomo co by sie dzialo gdyby nie Twoje zjawienie sie w jego i naszym zyciu wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowalismy :loveu: Chcialabym WSZYSTKIM serdecznie podziekowac, za pomoc, za to ze jestescie, wspieracie, dzieki wam wszystkim Grafit nie wyje juz w schronie, nigdy juz nie bedzie musial wyc :loveu: Az mi sie lezka zakrecila :oops: Quote
daga31081980 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Bardzo bardzo się cieszę.Trzymam kciuki za zaklimatyzowanie się i czekam na fotki:) Quote
Vilena Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 AKCJA ZAKOŃCZONA SUKCESEM! :multi: Gorące wieści: Grafit dojechal caly i zdrowy na miejsce. Jest naprawde bardzo kochanym i madrym psem no i strasznie duzy psiak z niego Jego nowa pani jest nim na zywo zachwycona jeszcze bardziej jak na zdjeciach. Z jej suczka wilczurkiem nie bylo zadnych problemow, tylko troche o pilke t byla zasdrosna bo Grafit chcial sie od razu bawic Pani Katja pyta sie czy moze tego pana co jest na video razem z Grafitem ten w czerwonej koszulce tez zaadoptowac ? DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC I ZAANGAŻOWANIE W POMOC DLA GRAFITA!!! Quote
Recommended Posts