:: FiGa :: Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ja wciaqz nie rozumiem jak on moze nie miec domu..... gdeybym miala warunki to Grafit jest pierwszym psem ktorego bralabym pod uwage :oops: Mam do niego niesamowita slabosc :oops: Quote
:: FiGa :: Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Grafcio jak Twoj brzuszek? Nie schudles? :razz: Quote
beataczl Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Czorcik']a jak tam Grafitek się sprawuje ? :D w przyszlym tygodniu jade go Grafcia z p.Dorota-kiedy doklednie ma mi zadzwonic to zaraz tu napisze... wydaje mi sie,ze pieniazki na bazarek ogloszeniowy powinny juz wplynac na konto-zapytam czy mozna juz dane do ogloszen podac... [h=1]: Bazarek 130 ogłoszeń :) Szybko i solidnie. Dochód na rzecz kotów wolnożyjących[/h] Quote
MARCHEWA Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Niestety ja nie mam prawie czasu żeby na dogo wpadać,ale postaram się zrobić dzisiaj bazarek dla Grafita,bo w ostatnim miesiącu trochę wydatków było. Ogłoszenia cały czas aktywuję ale nowe na pewno się bardzo przydadzą,może coś się ruszy. Och,ten Grafit.....spędza mi sen z powiek.Niech wreszcie i jemu się uda. Quote
beataczl Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 potwierdzam wplyw za taxi -70 zl. dn. 05.06. i dziekuje. Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tyle dni bez domku... :( Wiadomi kiedy kolejne odwiedzinki u Grafita? Quote
beataczl Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Tyle dni bez domku... :( Wiadomi kiedy kolejne odwiedzinki u Grafita? tak-juz wiem-jutro ok. 16 tej jade do Grafita -wezme aparat Quote
beataczl Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) [quote name=':: FiGa ::']Czekamy na wiesci :) bylam oczywiscie zdjecia sa, Grafcio ma sie super:smile: jutro wkleje zdjecia bo dopiero weszlam do domu , moze choc jedno wkleje z dzis;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jutro cdn zdjec... Edited June 13, 2012 by beataczl Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A w jakiej jest kondycji? Tj schudl? Przytyl? Stoi w miejscu? Jak cudownie go widziec :loveu: Quote
Recommended Posts