kkasiiiar Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 U mnie tez apetyt mial caly czas pochłaniał cale miski z jedzeniem:) , przytyl a teraz nagle znowu mu sie schudło, mam nadzieje ze to chwilowe bylo :) Quote
toyota Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Vilena napisał(a):Ja ostatnio robiłam mojej suczy takie badania bo jest chuda jak patyk. Krew, kupa i próby trzustkowe. No i wyszło, że trzustka działa niepoprawnie i pokarm nie jest przyswajany przez organizm. Na razie dostałam receptę na taki preparat, który pomaga w trawieniu, może Grafitowi też by pomógł? A czy możesz mi powiedzieć ile kosztowało to badanie ? Mam problemy z Bosmanem i wet określił koszt badania krwi na trzustkę na 160 zł :placz:. Quote
kkasiiiar Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Ja przeoczylam jakos ten post Vileny :-( mysle ze jesli bedzie nadal chudl to takie badania tutaj tez beda koniecznoscia, on kupy robił u mnie takie pol na pol, twardych nigdy mu sie nie zdarzylo i to od samego poczatku jak u mnie byl. Marchewko podaje Twoj nr konta do wplaty jednorazowej z fb 40 zł :)http://www.facebook.com/events/406312512719112/ Edit: Moi Rodzice wczoraj przelali 50 zł- 20 zł dodatkowa wpłata :) (gdybys nie mogla trawic od kogo to ;) ) Edited March 30, 2012 by kkasiiiar Quote
MARCHEWA Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Wreszcie mam internet,bo od środy nic nie mogłam zrobić przez to wiatrzysko. Zaraz posprawdzam wpłaty i uzupełnię 1 post i zabieram się za bazarek póki net mi działa. Dobrze,że zabezpieczyliśmy Grafita przed kleszczami,bo moja sunia już się pochorowała,na szczęście po imizolu jej przeszło. Quote
MARCHEWA Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Bazarek dla Grafita: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225409-Nowe-ciuszki-po-10z%C5%82-na-Grafita-do-06-04 Quote
MARCHEWA Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [quote name='kkasiiiar']Ja przeoczylam jakos ten post Vileny :-( mysle ze jesli bedzie nadal chudl to takie badania tutaj tez beda koniecznoscia, on kupy robił u mnie takie pol na pol, twardych nigdy mu sie nie zdarzylo i to od samego poczatku jak u mnie byl. Marchewko podaje Twoj nr konta do wplaty jednorazowej z fb 40 zł :)http://www.facebook.com/events/406312512719112/ Edit: Moi Rodzice wczoraj przelali 50 zł- 20 zł dodatkowa wpłata :) (gdybys nie mogla trawic od kogo to ;) ) Kasiu-doszła wpłata od P.Mieczysławy 50zł i to rozumiem jest od Twoich rodziców. Są też pieniążki od p.Zofii z Sopotu 40zł,to najprawdopodobniej z Fb i wpłata 50zł od Lidy:Rose: Quote
Czorcik Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Kasia a Ty jeszcze w Polsce ? duże przytulanki dla Grafcia Quote
kkasiiiar Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Czorcik napisał(a):Kasia a Ty jeszcze w Polsce ? duże przytulanki dla Grafcia Tak wyjeżdżam 7 kwietnia . Quote
beataczl Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 wczoraj dzwonilam do hoteliku- Grafit wsuwa az milo, wesoly jest caly czas, spi tylko w kojcu na noc. Przyjade do Niego za pare dni i jak sie nie zmieni -nie przytyje -na razie na oko waga bez zmian niestety-to skoczymy do weta badania krwi zrobic- na trzustke ...tak? potwierdzcie prosze jakie te badania maja byc -czy zdac sie na weta co zarzadzi..?. kkasiiiar a mozesz wkleic wyniki badania kupy Grafita edit jak bylam ostatnio widzialam bardziej rzadka kupe niestety, prosilam zeby przyuwazyli w hoteliku jak sie zalatwia Grafit niech zaobserwuja.... Quote
:: FiGa :: Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 A moze Grafit po prostu tak ma? Mielismy kiedys takiego dalmasia pod opieka, ktory wygladal ciagle jakby byl niedozywiony i kupa tez byla rzadka... przebadalismy go pod kazdym katem i NIC nie znalezlismy. Weci po wielu konstltacjach w koncu przyznali ze nic wymyslic nie moga i "taka juz jeso uroda". Quote
MARCHEWA Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Na tych fotkach z hoteliku wydaje mi się,że Grafit wyglądał ładnie i niezbyt chudo,ale może na żywo jest inaczej.Mam nadzieję,że to faktycznie taka jego uroda;) Quote
baster i lusi Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 cioteczki przy chorej trzustce kupy są rzadkie ,cuchnące i połyskują tłuszczem. Quote
Igiełka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 myślę podobnie że to mogą być problemy z trzustką Quote
MARCHEWA Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Cleo2008 napisał(a):Czy ktos mi poda papal na pw??? Cleo2008,z tego co pamiętam to Memory ma papala i tobie podawała a potem pieniążki przesyłała do mnie,musisz do niej napisać. Quote
beataczl Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 baster i lusi napisał(a):cioteczki przy chorej trzustce kupy są rzadkie ,cuchnące i połyskują tłuszczem. przekaze do hoteliku-niech zobacza czy to takie Quote
kkasiiiar Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Badania Grafit mial robione na pasozyty na pierwotniaki w kale miedzy innymi one tez moga byc przyczyna rozwolnienia u psa, badania robilam ze swoich prywatnych pieniedzy nie z pieniedzy Grafita z pieniedzy Grafita wzielam tylko na odrobaczenie i leczenia antybiotykami 35 zł , badanie kalu jest o wiele drozsze , skanu narazie nie zrobie poniewaz telefonicznie zostalam poinformowana o wynikach badań , jesli bede miala czas to podjade i odbiore wyniki ale ten tydzien mam bardzo napiecty i nic nie obiecuje czy zdrarze przed wyjazdem . Edit : Odrobaczenie i leczenie jest wpisane do ksiazeczki psa wraz z pieczatka (jesli ktos watpi w moje slowa) Edited April 2, 2012 by kkasiiiar Quote
Czorcik Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a ja wam powiem , że mi się wydaje , że on po prostu taki jest , żylak i koniec , może płynie w nim charcia krew :D odkąd Go pamiętam jeszcze u Fiery , a potem u Kasi to zawsze taki był :D Quote
MARCHEWA Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Przypomnijcie mi proszę miejscowość w której jest Grafit,zupełnie mi wyleciała ta nazwa z głowy a chcę ruszyć z ogłoszeniami.Może w Święta ktoś chłopaka wypatrzy;) Quote
beataczl Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dostałam na maila fotki Grafita -jutro (tzn. dziś) sprobuje je wkleić na watek Quote
Vilena Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) agrazka napisał(a):Gdzie jest reszta postów ? :crazyeye: Z dogo zniknęły wszystkie posty napisane od 3-12 kwietnia... :/ beataczl napisał(a):dostałam na maila fotki Grafita -jutro (tzn. dziś) sprobuje je wkleić na watek Super, czekamy :) Edited April 14, 2012 by Vilena Quote
beataczl Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) wklejam... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited April 14, 2012 by beataczl Quote
Recommended Posts