Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vilena napisał(a):
Ja ostatnio robiłam mojej suczy takie badania bo jest chuda jak patyk. Krew, kupa i próby trzustkowe. No i wyszło, że trzustka działa niepoprawnie i pokarm nie jest przyswajany przez organizm.
Na razie dostałam receptę na taki preparat, który pomaga w trawieniu, może Grafitowi też by pomógł?

A czy możesz mi powiedzieć ile kosztowało to badanie ? Mam problemy z Bosmanem i wet określił koszt badania krwi na trzustkę na 160 zł :placz:.

Posted (edited)

Ja przeoczylam jakos ten post Vileny :-( mysle ze jesli bedzie nadal chudl to takie badania tutaj tez beda koniecznoscia, on kupy robił u mnie takie pol na pol, twardych nigdy mu sie nie zdarzylo i to od samego poczatku jak u mnie byl. Marchewko podaje Twoj nr konta do wplaty jednorazowej z fb 40 zł :)http://www.facebook.com/events/406312512719112/

Edit: Moi Rodzice wczoraj przelali 50 zł- 20 zł dodatkowa wpłata :) (gdybys nie mogla trawic od kogo to ;) )

Edited by kkasiiiar
Posted

Wreszcie mam internet,bo od środy nic nie mogłam zrobić przez to wiatrzysko.
Zaraz posprawdzam wpłaty i uzupełnię 1 post i zabieram się za bazarek póki net mi działa.
Dobrze,że zabezpieczyliśmy Grafita przed kleszczami,bo moja sunia już się pochorowała,na szczęście po imizolu jej przeszło.

Posted

[quote name='kkasiiiar']Ja przeoczylam jakos ten post Vileny :-( mysle ze jesli bedzie nadal chudl to takie badania tutaj tez beda koniecznoscia, on kupy robił u mnie takie pol na pol, twardych nigdy mu sie nie zdarzylo i to od samego poczatku jak u mnie byl. Marchewko podaje Twoj nr konta do wplaty jednorazowej z fb 40 zł :)http://www.facebook.com/events/406312512719112/

Edit: Moi Rodzice wczoraj przelali 50 zł- 20 zł dodatkowa wpłata :) (gdybys nie mogla trawic od kogo to ;) )

Kasiu-doszła wpłata od P.Mieczysławy 50zł i to rozumiem jest od Twoich rodziców.
Są też pieniążki od p.Zofii z Sopotu 40zł,to najprawdopodobniej z Fb i wpłata 50zł od Lidy:Rose:

Posted

wczoraj dzwonilam do hoteliku- Grafit wsuwa az milo, wesoly jest caly czas, spi tylko w kojcu na noc. Przyjade do Niego za pare dni i jak sie nie zmieni -nie przytyje -na razie na oko waga bez zmian niestety-to skoczymy do weta badania krwi zrobic- na trzustke ...tak? potwierdzcie prosze jakie te badania maja byc -czy zdac sie na weta co zarzadzi..?.

kkasiiiar a mozesz wkleic wyniki badania kupy Grafita

edit

jak bylam ostatnio widzialam bardziej rzadka kupe niestety, prosilam zeby przyuwazyli w hoteliku jak sie zalatwia Grafit niech zaobserwuja....

Posted

A moze Grafit po prostu tak ma? Mielismy kiedys takiego dalmasia pod opieka, ktory wygladal ciagle jakby byl niedozywiony i kupa tez byla rzadka... przebadalismy go pod kazdym katem i NIC nie znalezlismy. Weci po wielu konstltacjach w koncu przyznali ze nic wymyslic nie moga i "taka juz jeso uroda".

Posted

Na tych fotkach z hoteliku wydaje mi się,że Grafit wyglądał ładnie i niezbyt chudo,ale może na żywo jest inaczej.Mam nadzieję,że to faktycznie taka jego uroda;)

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Czy ktos mi poda papal na pw???

Cleo2008,z tego co pamiętam to Memory ma papala i tobie podawała a potem pieniążki przesyłała do mnie,musisz do niej napisać.

Posted (edited)

Badania Grafit mial robione na pasozyty na pierwotniaki w kale miedzy innymi one tez moga byc przyczyna rozwolnienia u psa, badania robilam ze swoich prywatnych pieniedzy nie z pieniedzy Grafita z pieniedzy Grafita wzielam tylko na odrobaczenie i leczenia antybiotykami 35 zł , badanie kalu jest o wiele drozsze , skanu narazie nie zrobie poniewaz telefonicznie zostalam poinformowana o wynikach badań , jesli bede miala czas to podjade i odbiore wyniki ale ten tydzien mam bardzo napiecty i
nic nie obiecuje czy zdrarze przed wyjazdem .

Edit : Odrobaczenie i leczenie jest wpisane do ksiazeczki psa wraz z pieczatka (jesli ktos watpi w moje slowa)

Edited by kkasiiiar
Posted

a ja wam powiem , że mi się wydaje , że on po prostu taki jest , żylak i koniec , może płynie w nim charcia krew :D odkąd Go pamiętam jeszcze u Fiery , a potem u Kasi to zawsze taki był :D

Posted

Przypomnijcie mi proszę miejscowość w której jest Grafit,zupełnie mi wyleciała ta nazwa z głowy a chcę ruszyć z ogłoszeniami.Może w Święta ktoś chłopaka wypatrzy;)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

agrazka napisał(a):
Gdzie jest reszta postów ? :crazyeye:

Z dogo zniknęły wszystkie posty napisane od 3-12 kwietnia... :/

beataczl napisał(a):
dostałam na maila fotki Grafita -jutro (tzn. dziś) sprobuje je wkleić na watek

Super, czekamy :)

Edited by Vilena