agrazka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 lepsze to niż nic, cały czas szukam i ja - mam już plakaty, też porozwieszałam, dopisałam nawet, ze możemu go karmić. Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Trzeba skontaktowac sie z Marchewa... I czy wszyscy, ktorzy zainteresowani sa losem Grafita zgadzaja sie na ten hotel? beataczl, czy miejsce na Grafita czeka? Jest pewne? Quote
Lida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A czy ktoś będzie odwiedzał go w tym hotelu, choć raz na jakiś czas? To ważne, zwłaszcza po tych wszystkich aferach. Jeśli tak, to ja się zgadzam. Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 beataczl bardzo Ci dziekuje za wielka pomoc !!Mam nadzieje ze Marchewka sie z Toba skontaktowala i cos ustaliłyscie? Jak już wspomniałam Marchewce ja mogę zawieść Grafita ale w sobote w tygodniu nie mam z kim Córeczki zostawić. Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 miejsce pewne-rozmawialam juz z MARCHEWKA - transport mamy tez-p.Magda jutro pojedzie swoim autkiem po Grafita za zwrot kosztow paliwa -ja tez jade wezme aparat :smile: no i bede odwiedzac Grafita na miejscu -to 15 km ode mnie ... Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Super ze wszytsko ustalone :) Ciesze sie ze Grafit trawi w miejsce gdzie nie bedzie caly czas siedział w kojcu, bedzie mi ciezko sie z nim rozstac bo jednak pol roku codziennie sie widywaliśmy i on jest naprawde wyjatkowy ... Jesli chodzi o karme ktora dotarla w piatek to chyba pojedzie z Grafitem ??? Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 (edited) Grafit nie jest niczyj,wiele osób z tego wątku zadecydowało,że trzeba go zabierać ze schroniska i tak zrobiliśmy.Niestety,potem część osób zniknęła a odpowiedzialność spoczęła na mnie. Ja rozmawiałam z Kasią mówiąc jej,że nie mam od jakiegoś miesiąca możliwości siedzenia na dogo bo mam problemy ze zdrowiem i nie miałam takiej możliwości i jeszcze przez dwa miesiące będzie mi ciężko zajmować się sprawami Grafita,dlatego jeżeli jest osoba chętna aby chociaż do końca maja wziąć ten obowiązek na siebie będę wdzięczna,a jak nie to jakoś będę musiała sobie poradzić,ale proszę o zrozumienie,bo często na dogo bywać nie mogę. Jestem po rozmowie z Beataczl(której jestem bardzo wdzięczna ) i ustaliłyśmy,że Grafit pojedzie do tego hoteliku,bo jest to jedyne,dobre rozwiązanie. Serce mi pęka,że ten pies musi tyle się natułać w swoim życiu a ja nie potrafię znaleźć mu domu. Dziękuję wszystkim,którzy cały czas są przy Graficie i pomagają mu jak mogą. Kasiu napisz mi wydatki marcowe na Grafita oraz nowe deklaracje(za które również bardzo dziękuję)abym mogła wszystko uzupełnić na 1 str. W weekend postaram się zrobić dla niego bazarek,bo potrzebne będą jeszcze pieniążki na paliwo i obrożę na kleszcze. Edited March 20, 2012 by MARCHEWA Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='kkasiiiar']Podsumuje jak narazie: Deklaracje stałe: Marchewa-25zł Smadalena- 40zł Megii1-10zł Lida 50 zł Figa -40 zł kkasiiiar-40 zł Moja Sąsiadka -20 zł Stałych 225 zł Jednorazowe: Ania+Milva i Ulver 30 zł Na koncie Grafita jest 347,19 zł (na moim koncie z tych 500 zł jakie Marchewka mi przesłała) Mam nadzieje ze z bazarków coś wpadnie. Jak myślicie co robić z tym hotelem ??? Kasiu,czy te nowe deklaracje to są od marca czy od kwietnia,bo nie wiem jak wpisać? I czy podać moje konto do wpłat? Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Zamówiłam Grafitowi karmę: http://www.krakvet.pl/brit-premium-s...kg-p-3143.html Podsuma: 119,00zł Darmowa wysyłka (Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej kwoty 99,00zł): 0,00zł Zniżki dla stałych klientów: Dziękujemy że jesteś naszym stałym Klientem , dlatego otrzymujesz zniżkę w wysokości :1%: Czy chcesz przekazać rabat na schronisko ? -1,19zł Suma: 117,81zł oraz 35 zł zapłaciłam u weta, zdjecie rachunku moge przeslac Tobie na poczte lub dodac na watku . 500 -35-117,81 zostaje nam 347,19 zł Nikomu nie przesłałam danych do wplat wiec wyslij Twoje konto , to wychodzi ze te deklaracje bede od kwietnia. http://www.dogomania.pl/threads/224618-Kobiece-pokrowce-na-siedzenia-kierownice-ZAKONCZONY-ROZLICZAM ten bazarek dzis sie zakonczyl i z niego bedzie 59 zł dla Grafita , nastepny konczy sie w piatek, ja moge narazie wylozyc na transport i obroze na kleszcze zwroci sie bazarkami???? Quote
Martika&Aischa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Cieszę się że pojawiło się światełko w tunelu i Grafit może jechać do hoteliku ....na razie finansowo nie mam jak pomóc ale będę pamiętała o psiaku. Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Kasiu,to wpisuję nowe deklaracje od kwietnia i zaraz wyślę do wszystkich konto do wpłaty,wpłaty i wydatki marcowe już wpisałam. Jeżeli możesz kupić mu z bazarkowych pieniążków obrożę na kleszcze to super,bo lepiej żeby chłopak pojechał zabezpieczony,kleszcze już łażą,sama znalazłam już dwa. Ja w takim razie zrobię bazarek,aby dozbierać brakującą kwotę na następne miesiące za hotelik,mam nadzieję,że się uda. Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 MARCHEWA napisał(a):Kasiu,to wpisuję nowe deklaracje od kwietnia i zaraz wyślę do wszystkich konto do wpłaty,wpłaty i wydatki marcowe już wpisałam. Jeżeli możesz kupić mu z bazarkowych pieniążków obrożę na kleszcze to super,bo lepiej żeby chłopak pojechał zabezpieczony,kleszcze już łażą,sama znalazłam już dwa. Ja w takim razie zrobię bazarek,aby dozbierać brakującą kwotę na kwiecień za hotelik,mam nadzieję,że się uda. Na koncie pozostało 347 zł wiec na hotel na miesiac Nam wystarczy, na narazie wyloze na benzyne i obroze pozniej na spokojnie sie zwroci bazarkami, i oczywiscie z mojej strony mozesz liczyc na pomoc w postaci bazarkow. Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja wczoraj wyslalam za 4 miesiace do przodu. Jak bedzie cos na zbyciu (taa :lol:) to tez przeleje na Grafita.... damy rade z tym hotelikiem :) A teraz pozostaje nadal oglaszac i modlic sie o dobry dom :modla: Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ja wczoraj wyslalam za 4 miesiace do przodu. Jak bedzie cos na zbyciu (taa :lol:) to tez przeleje na Grafita.... damy rade z tym hotelikiem :) A teraz pozostaje nadal oglaszac i modlic sie o dobry dom :modla: Dziękuję:loveu:. Tak,pozytywne myślenie to podstawa;) Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Napisz mi prosze jak dojdzie :) Kilka razy byly problemy z tymi przelewami i teraz mam nerwowke za kazdym razem jak cos wysylam. Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 kkasiiiar napisał(a):Na koncie pozostało 347 zł wiec na hotel na miesiac Nam wystarczy, na narazie wyloze na benzyne i obroze pozniej na spokojnie sie zwroci bazarkami, i oczywiscie z mojej strony mozesz liczyc na pomoc w postaci bazarkow. Kasiu,JESTEŚ WIELKA:loveu:Dziękuję Ci że pociągnęłaś to wszystko pod moją nieobecność,Grafit lepiej trafić nie mógł:loveu: :: FiGa :: napisał(a):Napisz mi prosze jak dojdzie :) Kilka razy byly problemy z tymi przelewami i teraz mam nerwowke za kazdym razem jak cos wysylam. Dam znać zaraz jak dojdą;) Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Daj spokoj jaka tam wielka ;) Grafit jest cudowny i przyzwyczaiłam sie do Niego, zapadł mi w serce i bede przy nim az do momentu znalezienia domu :) Postaram sie pomagac jak tylko bede mogla , czy Grafit ma jechac z karma? skoro tam jest gotowane jedzonko czy chcesz ja przekazac na innego psiaka? Quote
kora78 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no i mamy happy end :) dobrze, ze sie wszystko wyjasnilo i udalo. teraz czkac tylko, az grafit pojedzie i dojedzie spokojnie, a pozniej skupic sie na szukaniu domku. beataczl, a zdjecia beda? ta pani sie zaloguje na dogo i bedzie pisala cos na watku? czy tylko telefoniczny kontakt? obroza na kleszcze dobry pomysl, juz czas. wlasnie zauwazylam na watkach. to ja aprilce tez musze kupic, hmm Quote
wojtuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 beataczl napisał(a): znalazlam miejsce dla Grafita 15 km ode mnie u p.Magdy - szkoleniowca psow naszego Tozu kojec wspolny z mniejszym psiakiem 20 m plus duza buda zajecia non stop, kilometrowe spacery w tej chwili sa tylko 3 psy 2 duze i 1 mniejszy owczarek niemiecki cena 300zl/mc w tym karma (gotowane meso z makaronem i ryzem warzywa) Grafit moze przyjechac nawet jutro co myslicie..? Dzieki za znalezienie miejsca dla Grafita:) Super, i w dobrej cenie i z taką opieką;) Nie mogę Was podratować deklaracją, może cos się zmieni.. Piękny jest chłopak i też nie mogłem sobie wyobrazić by trafił do schronu. Kasiu powodzenia za granicą, choć nie wiem czy nie będziesz miała dostępu do neta ;) Gdyby był to zaglądaj proszę :) Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kora78 napisał(a):no i mamy happy end :) dobrze, ze sie wszystko wyjasnilo i udalo. teraz czkac tylko, az grafit pojedzie i dojedzie spokojnie, a pozniej skupic sie na szukaniu domku. beataczl, a zdjecia beda? ta pani sie zaloguje na dogo i bedzie pisala cos na watku? czy tylko telefoniczny kontakt? obroza na kleszcze dobry pomysl, juz czas. wlasnie zauwazylam na watkach. to ja aprilce tez musze kupic, hmm ja bede od czasu do czasu tam w odwiedzinach, zdam relacje na watku plus zdjecia:smile: internet w zeszlym roku p.Magda zalozyla tylko chodzil jak chcial i pamietam,ze reklamowala ciagly brak ale w tej chwili nie wiem jak to wyglada-jutro podczas jazdy wszystko wypytam-rano wyjezdzamy aparat jutro wezme na podroz i najwyzej zostawie p.Magdzie na jakis czas gdyby tam nie bylo-jutro jak wrocimy to napisze wszystko jak to bedzie wygladalo Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No to ja juz trzymam kciuki by sie wszystko dobrze potoczylo :oops: Quote
Vilena Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bardzo się cieszę, że jest miejsce dla chłopaka! :) Żeby jeszcze ten domek w końcu się znalazł... Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Staramy sie zeby mial z gorki... ale do tego potrzebny jest dom! Quote
Recommended Posts