beataczl Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kkasiiiar napisał(a):Pewnie ze pasuje!!!!!! Ogromnie dziekuje !!!!!!!!!!!!Tak widzialm ze Aprilka znalazła DT , gratuluje akcji poszukiwawczej ,ja nic tańszego jak 350 zł znalesc nie moge :( Jak pasuje to dobrze .:smile:Jeszcze troche czasu jest do konca marca moze sie juda znalesc cos tanszego . Tez popytam znajomych. Quote
kora78 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kkasiiar, ale czy to Ty musisz szukac? psa tymczasowalas komus przeciez, dlaczego jest teraz tylko na Twojej glowie? chcesz, czy nie masz wyjscia? drugie pytanie. jak wyjedziesz, stamtad bedziesz miala mozliwosc finanse prowadzic, ogloszenia, kontaktowac sie z hotelem, siedziec na dogo, itp? Quote
kkasiiiar Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kora78 napisał(a):kkasiiar, ale czy to Ty musisz szukac? psa tymczasowalas komus przeciez, dlaczego jest teraz tylko na Twojej glowie? chcesz, czy nie masz wyjscia? drugie pytanie. jak wyjedziesz, stamtad bedziesz miala mozliwosc finanse prowadzic, ogloszenia, kontaktowac sie z hotelem, siedziec na dogo, itp? Nie nie musze chcialam pomoc jako DT miec jakis wklad bo Grafita bardzo polubilam i chce dla niego jak najlepiej ale moje mozliwosci tez maja jakies granice, nie bede w stanie prowdzic finansów i siedziec na dogo to fakt , mam nadzieje ze Marchewka ma jakies dobre wiesci bo wiem ze miala popytac ale jak narazie nic nie wiem a czas leci... Quote
agrazka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Grafit - jest niczyj, a właściwie wszystkich, którzy chcą pomóc. Kasia prześlij mi wersję czarno-białą plakatu - nie mam już kolorowego tuszu :( Quote
beataczl Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 kkasiiiar mi tez przeslij prosze wersje plakatu kolorowa-powiesze w lecznicy beataczl@tlen.pl na a3 czy a4 to bedzie.? Quote
kora78 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 nie moze byc niczyj. ktos musi odpowiadac za psa, w sprawach hotelowych i decyzyjnych co do ew leczenia, oglaszania, wysylania do ds, itp. jak ja bym hotel miala, pdt to bym w zyciu "psa niczyjego" nie wziela. bo kasy zabraknie i kto za to bedzie odpowiadal? hotel go do schronu odda? kkasiiar wspanialomyslnie i tak rzadzko juz niestety spotykanie, wziela psa na darmowe dt. a teraz widze wszystko zostalo na jej barkach. tak sie nie robi! to szczyt wszystkiego. juz to raz widzialam na dogo, niedawno. jak teraz oglaszacie to na kogo namiary sa? na kasiiar juz nie ma sensu, skoro wyjezdza za granice, nie bedzie pewnie tam tel odbierac i ludzi na takie koszty narazac. a marchewa nie wiadomo, czy tel bedzie miala tez dostepny. moze to ustalcie. zal mi Grafita, oby nie trafil do schronu :( Quote
agrazka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 mnie też żal Grafita i to bardzo :) Masz rację, że powinna być osoba decyzyjna wyznaczona, wydaje mi się, że Marchewa współpracuje z Kasią. Quote
Vilena Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Piesku, nikt do Ciebie jeszcze dzisiaj nie zajrzał... ale pamiętamy o Tobie! :) Quote
Lida Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Zajrzałam, tylko nic nie napisałam. Mamy tak mało czasu, żeby Garfit znalazł dom stały, czy inny hotelik. Potrzebny jest chyba jakiś cud. Quote
agrazka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Cuda się zdarzają, bardzo, bardzo na to liczę :) Quote
kkasiiiar Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Strasznie zakrecony weekend mialam juz wysyłam wszystkim plakaty agraszka podaj mi Twojego maila :) Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja wyslalam dzis za 3 miesiace do Marchewki, moze bedzie choc na 1 miesiac w hotelu.... tylko co dalej.......???? Quote
kkasiiiar Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja ostatnio rozmawialam ponad tydzien temu dzownilam do niej mowiac ze znalazłam miejsce w hotelu , Marchewka mowila ze tez czegos szuka i ze hotel jest ostatecznoscia, mimo wszytsko ja tu nie podejmuje decyzji wiec nie mam pojecia co wogule bedzie dalej, z dniem dzisiejszym miejsce w hotelu Mokry Nosek Nam przepadło. Quote
toyota Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 kkasiiiar napisał(a): z dniem dzisiejszym miejsce w hotelu Mokry Nosek Nam przepadło. :shake::shake::shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pies ze schroniska jak został wydany, ktoś podpisywał umowę?- Marchewa jest jego prawnym opiekunem? Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nie robcie zadymy, mysle ze Marchewa poczuwa sie do roli opiekuna, tylko nie moze sie tu wypowiedziec. Quote
toyota Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Marchewa jest teraz w dość skomplikowanej sytuacji życiowej, a Grafit jest bardzo już długo bez domu, więc zbiegły się teraz pewne sprawy. Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wiec oddamy go do schronu? Cos z nim zrobic trzeba :( Quote
beataczl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) jest jeszcze czas..szukajmy dalej jakiegos miejsca...wierze ze sie uda plakaty wydrukowalam -jutro powiesze w lecznicach dopisze tylko ,ze w razie co pomozemy w transporcie do domku.. edit znalazlam miejsce dla Grafita 15 km ode mnie u p.Magdy - szkoleniowca psow naszego Tozu kojec wspolny z mniejszym psiakiem 20 m plus duza buda zajecia non stop, kilometrowe spacery w tej chwili sa tylko 3 psy 2 duze i 1 mniejszy owczarek niemiecki cena 300zl/mc w tym karma (gotowane meso z makaronem i ryzem warzywa) Grafit moze przyjechac nawet jutro co myslicie..? Edited March 19, 2012 by beataczl Quote
beataczl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) za Swiecia to chyba nie jest nawet tak daleko zaraz spr. na mapie z mapy google trasa 100 -120 km szacunkowy koszt paliwa 60 zl. -pewnie trasa w jedna strone Edited March 19, 2012 by beataczl Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Sloneczko jakby zaswiecilo nad Grafitem znowu, beataczl, jak dobrze ze jestes... To sprawdzony, dobry hotelik? Po ostatnich poslizgach dogomaniakow na hotelach coraz mniej zaufania ma sie do nich... 300zl uzbieramy... mysle ze damy rade. Quote
gazzy Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 300 zł to nie dużo. jakby coś piszcie - podeślę info do znajomych. Quote
beataczl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 u p.Magdy bylam pozna jesienia, widzialam warunki, kojce zadaszone podloga drewniana, zamiast siatki - prety. widzialam jak pracuje z psami ,poznalam historie ,,wyprowadzonych" psow i zrobilam wywiad srodowiskowy.. w kregu psiarzy i TOZu 2 psy bezdomne zostaly na Ds/z tego co pamietam p.Magda dziala od lipca zeszlego roku to nie jest hotel dogomaniacki-on ma tylko 2 lub 3 kojce z tego co pamietam wiec mala ilosc psow/zbyt szumna nazwa hotel/ tam sa psy do szkolenia z TOZu /bezdomne/ takie ktore trzeba szkolic w tej chwili wolne tylko 1 miejsce jakby co... Quote
Recommended Posts