Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Pewnie ze pasuje!!!!!! Ogromnie dziekuje !!!!!!!!!!!!Tak widzialm ze Aprilka znalazła DT , gratuluje akcji poszukiwawczej ,ja nic tańszego jak 350 zł znalesc nie moge :(

Jak pasuje to dobrze .:smile:Jeszcze troche czasu jest do konca marca moze sie juda znalesc cos tanszego . Tez popytam znajomych.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kkasiiar, ale czy to Ty musisz szukac? psa tymczasowalas komus przeciez, dlaczego jest teraz tylko na Twojej glowie?
chcesz, czy nie masz wyjscia?

drugie pytanie. jak wyjedziesz, stamtad bedziesz miala mozliwosc finanse prowadzic, ogloszenia, kontaktowac sie z hotelem, siedziec na dogo, itp?

Posted

kora78 napisał(a):
kkasiiar, ale czy to Ty musisz szukac? psa tymczasowalas komus przeciez, dlaczego jest teraz tylko na Twojej glowie?
chcesz, czy nie masz wyjscia?

drugie pytanie. jak wyjedziesz, stamtad bedziesz miala mozliwosc finanse prowadzic, ogloszenia, kontaktowac sie z hotelem, siedziec na dogo, itp?

Nie nie musze chcialam pomoc jako DT miec jakis wklad bo Grafita bardzo polubilam i chce dla niego jak najlepiej ale moje mozliwosci tez maja jakies granice, nie bede w stanie prowdzic finansów i siedziec na dogo to fakt , mam nadzieje ze Marchewka ma jakies dobre wiesci bo wiem ze miala popytac ale jak narazie nic nie wiem a czas leci...

Posted

nie moze byc niczyj. ktos musi odpowiadac za psa, w sprawach hotelowych i decyzyjnych co do ew leczenia, oglaszania, wysylania do ds, itp. jak ja bym hotel miala, pdt to bym w zyciu "psa niczyjego" nie wziela. bo kasy zabraknie i kto za to bedzie odpowiadal? hotel go do schronu odda?

kkasiiar wspanialomyslnie i tak rzadzko juz niestety spotykanie, wziela psa na darmowe dt. a teraz widze wszystko zostalo na jej barkach. tak sie nie robi! to szczyt wszystkiego.
juz to raz widzialam na dogo, niedawno.

jak teraz oglaszacie to na kogo namiary sa? na kasiiar juz nie ma sensu, skoro wyjezdza za granice, nie bedzie pewnie tam tel odbierac i ludzi na takie koszty narazac. a marchewa nie wiadomo, czy tel bedzie miala tez dostepny. moze to ustalcie.

zal mi Grafita, oby nie trafil do schronu :(

Posted

Zajrzałam, tylko nic nie napisałam. Mamy tak mało czasu, żeby Garfit znalazł dom stały, czy inny hotelik. Potrzebny jest chyba jakiś cud.

Posted

Ja ostatnio rozmawialam ponad tydzien temu dzownilam do niej mowiac ze znalazłam miejsce w hotelu , Marchewka mowila ze tez czegos szuka i ze hotel jest ostatecznoscia, mimo wszytsko ja tu nie podejmuje decyzji wiec nie mam pojecia co wogule bedzie dalej, z dniem dzisiejszym miejsce w hotelu Mokry Nosek Nam przepadło.

Posted (edited)

jest jeszcze czas..szukajmy dalej jakiegos miejsca...wierze ze sie uda

plakaty wydrukowalam -jutro powiesze w lecznicach
dopisze tylko ,ze w razie co pomozemy w transporcie do domku..

edit

znalazlam miejsce dla Grafita 15 km ode mnie u p.Magdy - szkoleniowca psow naszego Tozu
kojec wspolny z mniejszym psiakiem 20 m plus duza buda
zajecia non stop, kilometrowe spacery
w tej chwili sa tylko 3 psy 2 duze i 1 mniejszy owczarek niemiecki
cena 300zl/mc w tym karma (gotowane meso z makaronem i ryzem warzywa)
Grafit moze przyjechac nawet jutro
co myslicie..?

Edited by beataczl
Posted (edited)

za Swiecia to chyba nie jest nawet tak daleko zaraz spr. na mapie
z mapy google trasa 100 -120 km szacunkowy koszt paliwa 60 zl. -pewnie trasa w jedna strone

Edited by beataczl
Posted

Sloneczko jakby zaswiecilo nad Grafitem znowu, beataczl, jak dobrze ze jestes...
To sprawdzony, dobry hotelik? Po ostatnich poslizgach dogomaniakow na hotelach coraz mniej zaufania ma sie do nich...

300zl uzbieramy... mysle ze damy rade.

Posted

u p.Magdy bylam pozna jesienia, widzialam warunki, kojce zadaszone podloga drewniana, zamiast siatki - prety.
widzialam jak pracuje z psami ,poznalam historie ,,wyprowadzonych" psow i zrobilam wywiad srodowiskowy.. w kregu psiarzy i TOZu
2 psy bezdomne zostaly na Ds/z tego co pamietam p.Magda dziala od lipca zeszlego roku
to nie jest hotel dogomaniacki-on ma tylko 2 lub 3 kojce z tego co pamietam wiec mala ilosc psow/zbyt szumna nazwa hotel/
tam sa psy do szkolenia z TOZu /bezdomne/ takie ktore trzeba szkolic
w tej chwili wolne tylko 1 miejsce jakby co...