brazowa1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jest taka...taka,jak chca ludzie.Ładna,młodziutka sunia,aktywna,wesoła,ale nie podszczypująca,posłuszna,budzaca sympatie od pierwszego wejrzenia. Ma dopiero rok. Taki ideał psa,gdy szukasz towarzysza na długie lata,gdy chcesz iśc na szkolenie z pieskiem,czy zwyczajnie-miec towarzysza spacerów. Tatou (czytaj Tatu;) ;) :) jest w typie owczarka,dosyc duża. Chciałaby sie ja widziec jako psa rodzinnego (oczywiscie w granicach rozsądku,ona nie jest i nie bedzie zajmowac sie dziećmi w zastepstwie rodziców). Potrafi zrobic z siebie pajaca,wywalic sie brzuchem do góry,potrafi rozweselić,mimo tego,że jest psem niechcianym,psem bezdomnym. Myslisz od dawna o psie? nie zwlekaj,tylko przyjdz do schroniska i poznaj Tatou,może okazac się,ze własnie na siebie czekaliscie. Fotki mam takie sobie,oświetlenie do bani,więc jeżeli chcesz zobaczyc urodę suni,musisz odwiedzic schronisko osobiscie,a warto! http://www.schronisko.sopot.toz.pl/psy.htm Strona schroniska. Zobaczcie,jaka przylepa nie opieraj się tym oczom! buzi!!! jeszcze bardziej buzi!!! przekażcie dalej inforamcje,że ta suczka jest w schronisku! Quote
brazowa1 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 tak ma wygladac jej zycie? Moje zdanie jest takie,że jeżeli popatrzysz na jej zdjęcie,a potem pomyslisz :"aaa,faaajna,ale może trafi sie coś lepszego",to jestes frajerem :] Bo to ona jest ta najlepsza :) Quote
wszpasia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 :-(:-(:-( Zawsze mam poczucie winy kiedy widzę psy o takiej urodzie. Ty wiesz czemu Brazowa... Quote
elkate Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Żeby tylko dobry dom jej się trafił, cudna jest Quote
brazowa1 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Adopcja rokujaca,ludzie sprawiali wrażenie przyzwoitych,maja dwa koty i wazny dla nich był pakt o nieadresji. Tatou kotow sie boi-widziałam jej pierwsza reakcje dla koty,gdy przyszła do schr. Potem nie bała się,gdy sie zorientowała,ze koty sa za kratami,więc tylko udała,ze nie widzi. Quote
Betbet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ona jest taki pies z bajki, pies-głowa maskotki nie wiem czmeu mi sietak kojarzy, ale to spojrzenieee Quote
Recommended Posts