m_bee Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ł[SIZE=2]ódźprzybłąkała się suczka pręgowany bokser , nie ma chipa jest młodsza niż myślałam ma ok.3 lata , jest zaniedbana i wygłodzona -chyba długo się błąkała,ma na sobie ciemną wytartą obrożę,proszę pomóżcie odnaleźć właściciela lub nowy dom . suczka jest grzeczna nie agresywna , nauczona domowych zachowań, posłuszna i łagodna... https://picasaweb.google.com/xmalgorzatabak/Suka?authkey=Gv1sRgCNnk_I-a2YyWMg# Quote
Kapsel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Musimy mieć zdjęcia, czy możesz ją przetrzymać u siebie? Quote
Kapsel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Jagoda1']Zdjecie nie wyświetla sie. Tzreba link skopiować, wtedy się wyświetla https://picasaweb.google.com/xmalgorzatabak/Suka?authkey=Gv1sRgCNnk_I-a2YyWMg#5571620841814719314 Quote
sylwuś Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 bosz.... jaka bidula :shake: kolejna łódzka bida! Wstyd mi za łodzian, za ludzi... Quote
sylwuś Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Sprawdziłam , ale niestety ani na "Łódź Nasze Miasto" ani na "Gazeta pl" nie ma żadnej informacji o zaginięciu bokserki. Quote
m_bee Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 na razie jest u mnie muszę ją odżywić i doprowadzic do dobrego stanu, ma powiększone sutki więc może jest jakaś jeszcze "niespodzianka" ; może znajdzie się właściciel jeśli nie poszukamy wspólnie dla niej domu ; Quote
Kapsel Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 m_bee napisał(a):na razie jest u mnie muszę ją odżywić i doprowadzic do dobrego stanu, ma powiększone sutki więc może jest jakaś jeszcze "niespodzianka" ; może znajdzie się właściciel jeśli nie poszukamy wspólnie dla niej domu ; To bardzo dobrze, że może u Ciebie na razie zostać. To najważniejsze!!! Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ogromnie ciesze sie, bedziemy wspólnie szukać domu, dzieki:) Quote
sylwuś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 m_bee miała dziewczynka masę szczęścia że na Ciebie trafiła. Możesz napisać gdzie ją znalazłaś, czy też ona znalazła Ciebie? Jakbym mogła Wam w czymś pomóc ... pisz śmiało Quote
Kapsel Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Boksia już pod opieka Fundacji SOS Bokserom. Dzisiaj jedzie do DT do Warszawy :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts