Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Pinio to zaledwie 3-4 miesięczny szczeniaczek - jamniczek.
Jest śliczny! Mieszka w schroniskowych kojcu, sam...
A On się chce przytulać... Cały czas spędza więc na kombinowaniu jakby tu przejść i iść do innych psiaków.
I muszę powiedzieć,że niestety przeciska się "na siłę" przez przęsła kojca wędrując tu i tam...
I wszystko byłoby dobrze... Bo niemal wszystkie psiaki są bardzo pozytywnie nastawione, jednak niebezpieczeństwo czyha w kojcu DON-ki - Ona nie lubi psiaków, a taki maluszek nawet nie obroni się przed atakiem...
Dlatego trzeba małemu jak najprędzej znaleźć jakiś Dt, gdzie będzie się mógł przytulić do człowieka, a niebezpieczeństwo nie będzie Mu zagrażało...
Poznajcie Pinia :]
Czy nie można zakochać się od pierwszego wejrzenia? :)

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT]

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzenka napisał(a):
Zapisuję maluszka, jaki on słodki....Schroniskowy kojec to nie miejsce dla takiego dzieciaka....

Witam Pani Klaudio. Nie umie robić bazarków a mam nowe sztruksowe,markowe spodnie męskie.Jeżeli byłaby Pani zainteresowana to wyślę na Pani adres.Pieniążki z tego bazarku zasiliłyby konto maluszka. Czekam na odpowiedż. Pozdrawiam.

Posted

muza_51 napisał(a):
Witam Pani Klaudio. Nie umie robić bazarków a mam nowe sztruksowe,markowe spodnie męskie.Jeżeli byłaby Pani zainteresowana to wyślę na Pani adres.Pieniążki z tego bazarku zasiliłyby konto maluszka. Czekam na odpowiedż. Pozdrawiam.

a moze Pani zrobic zdjecie tych spodni ?
Wtedy bazarek wystawic moglabym ja ,a Pani wyslalaby spodnie nabywcy.

Posted

Monika z allegro jak zwykle z prędkością światła działa :)
Za co dziękuję :)

Pani Marto telefon mi padł, ale oddzwonię wieczorem ;)
Jak byłaby możliwość podesłania zdjęcia spodni to byłoby super.
Każdy grosz na wagę złota, trzeba maluszka jak najprędzej wyciągnąć.

Posted

monika083 napisał(a):
a moze Pani zrobic zdjecie tych spodni ?
Wtedy bazarek wystawic moglabym ja ,a Pani wyslalaby spodnie nabywcy.

Niestety nie umiem.Komputer to dla mnie czarna magia. Jestem niereformowalna. I tak dziwię sie sobie, że cokolwiek mi wychodzi. Pokryję koszty wysyłki do nabywcy.Pozdrawiam Marta.

Posted

[quote name='muza_51']Niestety nie umiem.Komputer to dla mnie czarna magia. Jestem niereformowalna. I tak dziwię sie sobie, że cokolwiek mi wychodzi. Pokryję koszty wysyłki do nabywcy.Pozdrawiam Marta.
Więc spokojnie może Pani wysłać do mnie :)
Adres chyba Pani ma ;)

Posted

monika083 napisał(a):
dorobilam mu troche ogloszen -w 3cim poscie.Jesli ktos moglby jeszcze na innych portalach porobic to byloby fajnie.

Pani Klaudio - wyślę na Pani adres. Marta

Posted

podniose Pinia , a tak przy okazji -szukam kogos do wizyty przedadopcyjne w Katowicach..
pani szuka malego psa (pinczerowatego) moze i Pinio by sie nadawal, ale konieczna wizyta, pani narazie mnie bombarduje na gg..

Posted

monika083 napisał(a):
podniose Pinia , a tak przy okazji -szukam kogos do wizyty przedadopcyjne w Katowicach..
pani szuka malego psa (pinczerowatego) moze i Pinio by sie nadawal, ale konieczna wizyta, pani narazie mnie bombarduje na gg..

mozeMonika z Katowic by przeprowadzila wizyte..

BUDRYSEK podeslalam watek Isadora7

Posted

beataczl napisał(a):
mozeMonika z Katowic by przeprowadzila wizyte..

BUDRYSEK podeslalam watek Isadora7

wiecie co ,ja tej pani z Katowic nie chce sprawdzac nawet , pisze takie bzdury na gg ,ze szkoda czasu.
Ja wstawilam go na jamniki w potrzebie ,ale widze ,ze nie wzbudzil zainteresowania...ehhhhhh

Posted

Napisała do mnie osoba, której nie widzę tu nicku w rozmowie, o fakcie, że szczeniorek potrzebuje szybko DT.
Widzę jednak, że jest on bardzo daleko ode mnie ...

Jak się szczeniuś ma, jakiej pomocy potrzebujecie ? Rozumiem, że DT jest nagłe ?
Jak z transportem ?

Pozdrawiam,
Patrycja.

Posted

ciemnaczekolada napisał(a):
Napisała do mnie osoba, której nie widzę tu nicku w rozmowie, o fakcie, że szczeniorek potrzebuje szybko DT.
Widzę jednak, że jest on bardzo daleko ode mnie ...

Jak się szczeniuś ma, jakiej pomocy potrzebujecie ? Rozumiem, że DT jest nagłe ?
Jak z transportem ?

Pozdrawiam,
Patrycja.

Patrycjo ,a czy Ty moglabys dac dt psiakowi? Gdyby transport byl?