Jump to content
Dogomania

Ruda - wygrala walke o zycie, my walczymy o finansowe przetrwanie :(

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KateBono napisał(a):
Ktoś wam kupił Rudą na allegro:diabloti: sprzedaż zakończona

:mdleje:

Niestety nie wiemy co jest przyczyna schudnięcia Rudzielca, więc zaczynamy od generalnego odrobaczania. Jak nie pomoże, będziemy działać dalej.:confused:

Posted

[quote name='KateBono']Ktoś wam kupił Rudą na allegro:diabloti: sprzedaż zakończona

Ach, ja się tak napracowałam, a tu taki psikus. Dostałam maila od pani co "kupiła" Rudą, że się pomyliła. Napisała, że chciała ją wsprzeć finansowo, a okazało się że ją "wygrała". Wysłałam pani numer konta fundacji, więc sprawdzimy ją na "wykrywaczu kłamstw" ;)

Przyznam się szczerze, że jeszcze niczego nigdy nie sprzedałam na allegro, więc mam pytanie czy można to jakoś odkręcić, żeby niepotrzebnie nie płacić podwójnie za aukcję?

EDIT!
Usunęło mi się tę aukcję, więc niestety musiałam wystawić na nowo, eeeeech...

http://allegro.pl/show_item.php?item=1571178036

Zmieńcie linki na FB :)

Posted

[quote name='SkarpetKa']Ach,Przyznam się szczerze, że jeszcze niczego nigdy nie sprzedałam na allegro, więc mam pytanie czy można to jakoś odkręcić, żeby niepotrzebnie nie płacić podwójnie za aukcję?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1571178036

Zmieńcie linki na FB :)

chyba i tak nie ma takiej opcji :/ jedyne co dobre, to ze aukcja kosztowała tylko 1 zł bo trzeba zawsze płacić prowizję od sprzedaży :)

Posted

Ruda miała dziś badanie parazytologiczne kału - wyszły robale. W związku z powyższym odrobaczamy całe stado ponownie. Ma też zwiększone racje żywieniowe i będziemy czekać na efekty...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Niestety niosę smutne wieści. Ruda Kita jest chora - cierpi na zewnątrzwydzielniczą niewydolność trzustki. Do końca życia będzie musiała przyjmować enzymy których sama nie wytwarza z powodu uszkodzenia trzustki prawdopodobnie jako następstwo przebycia ciężkiej postaci parwoworozy. Będzie musiała przyjmować karmę dla trzustkowców. Szukamy zatem domu z zasobnym portfelem :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...