Jump to content
Dogomania

Ruda - wygrala walke o zycie, my walczymy o finansowe przetrwanie :(

Recommended Posts

Posted

Ruda ciut przytyła i ma się dobrze - jak to Ruda - wiele jej do szczęścia nie trzeba :)
Były dwa zapytania o Rudą i choć obie Panie super, to niestety Ruda nie pasowałaby do ich domów... :( Jedna z Pań zadeklarowała adopcję wirtualną. Zobaczymy...

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak Skarpetko, jednak bardzo bym już chciała by jakiś ludź się przypasował do Rudzielca ... a tu dzwonią same jakieś oszołomy. Jak wczoraj, jakaś pijana baba zaszczyciła mnie telefonem o 22.30! W sobotę! Beblała coś o tym, że ma świetne warunki i nie pozwoli Rudej umrzeć - nie skumałam najpierw o co chodzi, a to aukcja Allegro miała wygasnąć za 1 dzień - przecież nie Ruda! OMG :scream_3:

• 1 month later...
Posted

A kiedy? A macie miejsce w aucie?! :oops:

A Muza dokąd trafi? Tam gdzie Misia skoki wzwyż urządzała?

Edit: tak się podnieciłam, że nie zauważyłam, że szukacie transportu, kurcze u mnie coś kierownica drży, musimy do mechanika zajechać :( po mieście jeżdżę, ale tak dalej to mnie chłop nie puści...nic to trzeba szybko naprawiać ;)
Pupa blada nasz mechanik wraca dopiero po 20-tym :(

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM

Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!!

Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt.

Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Kto jeszcze pamięta o Rudej?
Dziewczyna nadal nie rozkochała niczyjego serca na tyle mocno by ją zaadoptował.

Suczka jest niesamowicie pogodna, uwielbia aktywne spacery, na których bez końca może aportować piłkę.
Zna podstawowe komendy; siad, waruj, zostań, do mnie, na miejsce, czekaj.
Jest posłuszna człowiekowi i wpatrzona w niego, aczkolwiek lubi tą swobodę na spacerze gdzie może się wyszaleć.
Idealnym domem dla niej byłby dom z ogrodem, ponieważ bardzo lubi aktywność.
Niedługo ponownie będziemy przeprowadzali testy trzustkowe, zeby zweryfikować, czy jej dolegliwości nie były tymczasowe.

NADAL SZUKA DOMU

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

WIELKA RADOŚĆ
RUDA w końcu na swoim

Ruda w końcu trafiła do swojego domu. Czekała dwa lata, od dnia swoich narodzin, na swojego człowieka, który ją pokocha i zaprosi do swojego domu, no i się doczekała!