SkarpetKa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Allegro Rudej: http://allegro.pl/ruda-kitka-zjawiskowa-sunia-o-bursztynowych-oczach-i1569703822.html Trochę od tyłu, ale mam nadzieję, że ok ;) Prawa autorskie zostały nasuszone :evil_lol: Quote
kikaka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='SkarpetKa']Allegro Rudej: http://allegro.pl/ruda-kitka-zjawiskowa-sunia-o-bursztynowych-oczach-i1569703822.html Trochę od tyłu, ale mam nadzieję, że ok ;) Prawa autorskie zostały nasuszone :evil_lol: jejku allegro rewelacyjne!!!! Zaraz wrzuce je na mojego fb może ktoś oprócz mnie się zakocha:D Quote
conceited Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 kikaka napisał(a):jejku allegro rewelacyjne!!!! Zaraz wrzuce je na mojego fb może ktoś oprócz mnie się zakocha:D matko jakie piękne !!!:loveu: ja też ukradnę :) Quote
KateBono Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ktoś wam kupił Rudą na allegro:diabloti: sprzedaż zakończona Quote
azalia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 co z Rudaską?A czemu dziewczyna schudła,nie ma apetytu,czy dużo biega? Quote
conceited Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 KateBono napisał(a):Ktoś wam kupił Rudą na allegro:diabloti: sprzedaż zakończona :mdleje: Niestety nie wiemy co jest przyczyna schudnięcia Rudzielca, więc zaczynamy od generalnego odrobaczania. Jak nie pomoże, będziemy działać dalej.:confused: Quote
SkarpetKa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='KateBono']Ktoś wam kupił Rudą na allegro:diabloti: sprzedaż zakończona Ach, ja się tak napracowałam, a tu taki psikus. Dostałam maila od pani co "kupiła" Rudą, że się pomyliła. Napisała, że chciała ją wsprzeć finansowo, a okazało się że ją "wygrała". Wysłałam pani numer konta fundacji, więc sprawdzimy ją na "wykrywaczu kłamstw" ;) Przyznam się szczerze, że jeszcze niczego nigdy nie sprzedałam na allegro, więc mam pytanie czy można to jakoś odkręcić, żeby niepotrzebnie nie płacić podwójnie za aukcję? EDIT! Usunęło mi się tę aukcję, więc niestety musiałam wystawić na nowo, eeeeech... http://allegro.pl/show_item.php?item=1571178036 Zmieńcie linki na FB :) Quote
conceited Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='SkarpetKa']Ach,Przyznam się szczerze, że jeszcze niczego nigdy nie sprzedałam na allegro, więc mam pytanie czy można to jakoś odkręcić, żeby niepotrzebnie nie płacić podwójnie za aukcję? http://allegro.pl/show_item.php?item=1571178036 Zmieńcie linki na FB :) chyba i tak nie ma takiej opcji :/ jedyne co dobre, to ze aukcja kosztowała tylko 1 zł bo trzeba zawsze płacić prowizję od sprzedaży :) Quote
GoniaP Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ruda miała dziś badanie parazytologiczne kału - wyszły robale. W związku z powyższym odrobaczamy całe stado ponownie. Ma też zwiększone racje żywieniowe i będziemy czekać na efekty... Quote
Helga&Ares Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 W końcu mogę odświeżyć aukcje psiaków Szukam pomysłu na Rudą Kitę Quote
GoniaP Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ruda tuż przed Swiętami Wielkiej Nocy została wysterylizowana :) Quote
SkarpetKa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To co Ruda wyprawia ze swoimi uszkami jest niesamowite! ;) Quote
GoniaP Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='SkarpetKa']To co Ruda wyprawia ze swoimi uszkami jest niesamowite! ;)[/QUOTE] Nio, jest bezkonkurencyjna :) Quote
conceited Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Miejscowa wetka miała zabrać Rudą na kompleksowe badania. Też jestem ciekawa wyników. Ruda znów bardzo schudła :( Quote
SkarpetKa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ruda jest absolutnie fantastyczna, cudowna, niepowtarzalna, zniewalająca, wspaniała...mogę tak bez końca! Gdzie Ci wszyscy ludzie maja oczy?!!! :shake: Quote
Helga&Ares Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Niestety niosę smutne wieści. Ruda Kita jest chora - cierpi na zewnątrzwydzielniczą niewydolność trzustki. Do końca życia będzie musiała przyjmować enzymy których sama nie wytwarza z powodu uszkodzenia trzustki prawdopodobnie jako następstwo przebycia ciężkiej postaci parwoworozy. Będzie musiała przyjmować karmę dla trzustkowców. Szukamy zatem domu z zasobnym portfelem :( Quote
SkarpetKa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czy Rudej się troszkę polepszyło już? Jak znosi leczenie?! Quote
azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bidulka kochana,jest taka piękna,ale dobrze że już wiadomo no co ją leczyć,tylko te nieszczęsne koszty.. Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ruda Kitka przestała już tak gubić sierść? Co u niej?! :) Quote
Recommended Posts