Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm coś z podlinkowaniem mi nie wyszło :oops:

skopiuj adres wątku i wejdź w edycję sygnatury, tam zaznacz banerek (teraz to chyba ciąg znaków co większości ludziom mało mówi :) ) daj "wstaw odnośnik" (ta kula ziemska z pętla) i tam wklej adres wątku

następnym razem będę pamiętać o podlinkowaniu wybacz ;)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesia to nie ten sam piesek co była na pierwszym spacerku:). Od razu jak wyszła na polko wszystko chciała obwąchać, z wszystkimi się przywitać no i miała ogonek cały czas w górze. Załapała o co chodzi z komenda siad i czasami wyszło jej łapa i waruj, ale nad tym trzeba jeszcze popracować. Natomiast Czesia bardzo fajnie robi obroty takie na ziemi i w podskokach. Ostatnio na szkoleniu, jak chwile nie zwracałam na nią uwagi zaczęła skakać do góry a nawet zaszczekała, jakby chciała mi powiedzieć "dasz mi wreszcie tą parówkę, czy muszę się o nią sama upominać" Taka z niej mała diablica wyszła:evil_lol:

Posted

Dzisiaj po małym spacerku po lesie Czesia nabrała ochoty do zabawy. Najpierw zaprzyjaźniła się z Fazim i razem ganiały, potem "wyprowadziła mnie na polko" tzn wzięła smycz w pyszczek i zaprowadziła mnie na zewnątrz i tam znalazła piłeczkę, którą też trzeba było się pobawić:) Kochana jest ta Czesia, ale poszłaby już do domku.

Posted

No tak zapomniałam napisać jak fajnie nam szło na szkoleniu. Czesia bardzo ładnie skupia się na opiekunie. Waruj jeszcze jej do końca nie wychodzi, ale nad tym popracujemy. Dzięki Bożenko za zdjęcie:)

Posted

Czesia się dziś nauczyła piruetu robionego w powietrzu, szkoda że nie potrafię zrobić takiego zdjęcia jak Czesia fruwa, ona szybko łapie komendy i nadaje się na agiliti, też mogłaby zostać mistrzem sportu!

Posted

Z Czesi to dopiero cwaniara, kiedy myśleliśmy, że została adoptowana, okazało się, że sama zmienia boksy, nie wiadomo jak, ale sama przeskakuje od Jagi do boksów na przeciw i odwrotnie:D

Posted

A bo Czesia to taka skoczna suczka :) A na dowód tego parę zdjęć jak Czesia przemieszcza się w powietrzu:)
Najpierw przygotowanie do startu

Wygięcie

i główny punkt, pt: "Ja umiem latać"