Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechcia15 napisał(a):
oo nie tylko nie Koso...:(

:( taką informację podała mi pani do której dzwoniłam, tam jest 7 sztuk szczeniaków + mama

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myślę, ze najpierw trzeba sprawdzic co z sunią i szczeniakami, czy nie jest to czyjś pies - czy ma szczeniaki, czy już moze "własciciel" je zlikwidował, czy ta sunia w ogóle potrzebuje pomocy itp. Trudno komuś z podwórka wykradac psy. Ale jak rozpoznac tę sprawę, też nie mam pomysłu -chodzic po wsi i pytac, kto ma sunię w typie goldena i w jakich jest ona wrunkach.....O ile w ogóle to sunia z tej wsi.

Posted

kurcze... dlaczego takie schroniska istnieją...?ja wiem że to nie jest łatwa sprawa prowadzić takie schronisko, ale robić z tego mordownie to już poniżej wszelkich zasad... pamietam kiedys zaprowadzilam kota do schroniska, blakal sie biedny, to kobieta ktora wtedy tam byla wyzwala mnie od najgorszych, ze jej jakies zwierze przyprowadzam i przez 5min nasluchalam sie okropnych wyzwisk pod swoim adresem, juz chcialam na policje dzwonic...:( To jest starszne, ze chce sie pomoc tym bezdomnym zwierzakom i w sumie nie jest sie pewenym co bedzie dalej w tym schronisku, czasami to te psiaki maja chyba lepiej na wolnosci niż w tych klatkach...:(

Posted

2 ze szczeniaków trafiły już na Koso :placz: :(
Ale Pani ma starać się je odebrać jak usłyszała od nas co to za schron...
7-emka, która pozostała idzie jutro na DT do sklepu zoo do Madzik770 :loveu:
Mamusi szukamy na cito DT! No i dla tych 2-óch jak je się da zabrać z Koso...
W sterylce mamy pomożemy, tylko tymczasu trzeba.
Tutaj foto szczeniaków:

Posted

słuchajcie usypianie szczeniąt/ślepych miotów w schroniskach brzmi brutalnie,ale u nas np. wiele razy próbowali utrzymac miot, matka karmiła, ale po tyg, dwóch szlag je trafiał:( są za małe jak na taką ilośc bakterii i wirusów. Lepsze to nisz umieranie powoli w mękach:(

a co do goldenki nie sądzę aby była czyjaś skoro taka dzika:( może i krząta sie po wsi ale bezpańsko.

a ile tyg. mają te maluszki?nie za wczesnie na wydawanie?nie pija juz mleka?