Magda i Saga Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 OlaAB napisał(a):Magdo a kiedy będą wyniki? Dorota już pisała do mnie o wyniki, tak się pali żeby je umieścić na stronie. Zaraz przyspiesze kogo trzeba, żeby je szybko dostała. Przepraszam Quote
Mokka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 foto Ludek Wystarczyło, że Beata potrząsnęła grzywą, a Dżeki gnał, mało nóg nie połamał :lol: Quote
Ludek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jak ja kocham dogo i te krzyżyki zamiast zdjęć.:angryy: Quote
PATIszon Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Monia, ale ty jestes GIGANTYCZNAAA!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Guttierrez Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Zawody zrobiły na mnie tak mocne wrażenie, że teraz to odchorowuję :angryy: - gardło tak boli, że nie można pożądnie świętować, bo jedyne co mój przełyk akceptuje to syropy ;) . Dzięki dla organizatorów za to za co wszyscy dziękują i oczywiście dla Ali i Bogdana za wypasioną gościnę :multi: - wiecie jak człowiekowi dogodzić !!! I piona dla focących za wszystkie Gutosławy ! Marysia Na łydkach coś takiego zostaje jak się gra przez parę lat w koszykówkę :evil_lol:. W agility to się bardzo przydaje ... Quote
Mokka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 I jeszcze na koniec - znów Beata (błyszczała na tych zawodach :lol: ) szuka klienta, który zabłądził a ekipa Agility de Lux bacznie śledziła poczynania konkurencji Mam nadzieję, że wybaczycie niedoróbki techniczne, ale pogoda była, jaka była i tyle tylko dało się zrobić :lol: Quote
Musiałek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Mokka'] No ja przy tym zdjeciu to sie pogubilam jak on ten slalom robi !! REWELACJA !! :lol: wspaniały pies :lol: Quote
Recommended Posts