Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']Korzystam. Będę wdzięczna za ściągę.

Coś w rodzaju ściągi popełniłam tutaj (co by nie zaśmiecać topiku o zawodach).

[quote name='Ludek']I bedę wdzięczna jeszcze za info co dalej z takim filmikiem zrobic, jeśli będę chciała go pokazać ogólowi :)

Najlepiej mieć własne miejsce na serwerze :lol: Wtedy udostępniasz po prostu plik z filmem i tyle.

Ale są też darmowe serwery filmów - podobnie jak Imageshack na zdjęcia. Postaram się jutro coś podrzucić. Tyle że one wciągając film jeszcze go sobie przerabiają, więc efekt czasem jest różny...

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rauni']
A ja mam prośbę: czy ktoś przypadkiem nie nagrał przebiegu Vigo z MA1? Bardzo mnie gryzie, czy zasłużenie sędzia nam policzył drugi błąd...

Sprawdziłam i mam ten przebieg. Niestety nie moge go wrzucić na serwer. Wywala mnie w trakcie. Ma pojemność niecał 6 MB więc powinno wejść.
Obejrzałam go sobie kilka razy i wydaje mi się, że był tylko 1 błąd - strefa na kładce.
Jak mi łopatologicznie wytłumaczysz jak wrzucić tu www.youtube.com to jutro wrzucę. Nie znam niestety angielskiego. Nie przebrnęłam przez rejestrację.
Nie wiem co wpisac przy rejestracji w pozycji Postal Code:

Posted

[quote name='AMIŚKA']http://img405.imageshack.us/img405/9360/pole141zl6.jpg
Ło matko ile poznaniaków na jednym zdjęciu :evil_lol: I to skupienie na twarzach:eviltong:

Wstyd powiedzieć, ale Leonek nie przepada za nikim. Nie jest niewolnikiem konwenansów i dziewczynę też potrafi stuknąć. Jak się trafi jakiś człowieczek nie halo, też nie odmówi sobie rozrywki :oops: .

A to Ci Leoś jeden:mad:

Posted

Cześć
wszystko już tu zostało powiedziane więc ja tylko chciałabym od siebie dodać że było fantastycznie superaśno
organizacja sprawna ,kubełkowy rewelacyjny no i pogoda chyba na zamówienie
bardzo dziękujemy
i zwarci i gotowi czekamy na jeszcze(moze w końcu nie tylko jako kibic:oops: )

dziękuję również za wszystkie zdjęcia bordera :lol:

Posted

Tu znajdują sie wyniki z Czekoladowego Finału Pucharu Polski Agility 2006
http://agility-psi-sport.strefa.pl/agility/zawody/2006/czeko-2006/bydgoszcz-wyniki.htm

Ponieważ miałam nieco problemów z komputerem dopiero teraz piszę o zawodach.
Były bardzo sympatycznie i miło. Dla mnie to była bardzo dobra kontynuacja ubiegloroczych czekoladowych zawodów we Włocławku. Sędzia bardzo dobrze przygotowany i sędziował bardzo skrupulatnie :) BRAWA! :multi:
Fotki jak zwykle fantanstyczne! Czekolada pychota i jaki tort:) ehhh poezja :) :loveu:

....Może kiedyś doczekamy się oficjalnych zawodów we Włocławku?
;)

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki, dzięki dobra kobieto! :multi:

Co prawda akurat palisadka od drugiej strony filmowana, ale wydaje się, że Vigo nie zeskoczył... be, niedobry pan sędzia, niedobry...:angryy:

Posted

Rauni
nie nerwuj się! ja mam zdjęcie od dog_master, gdzie dokładnie widać, że na kładce sucz ma strefę zaliczyła, ale p. sędzia był za daleko :)

Posted

Rauni napisał(a):

Co prawda akurat palisadka od drugiej strony filmowana, ale wydaje się, że Vigo nie zeskoczył... be, niedobry pan sędzia, niedobry...:angryy:

Ale sedzia podniosl lape na kladce, nie na palisadzie....
Chyba, ze pozniej i juz nie bylo widac....

Posted

PATIszon napisał(a):

A fe! Brzydki sedzia! Zeby psom taki zly przyklad dawac i lape podnosic na torze! :evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Chyba, ze pozniej i juz nie bylo widac....

Vigo miał 10 pkt karnych za ten przebieg. Strefy na kładce nie zrobił ewidentnie i tego się nie czepiam, ale jak się pytałam w sekretariacie po przebiegu drugi błąd podobno właśnie był za palisadę.
I tym sposobem mój pies dalej nie ma ani jednej nóżki do A2 :evil_lol: