PARSONRK Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Szczecin też się odmeldowuje i potwierdza relacje wszystkich ZAWODY BYŁY SUPER ZORGANIZOWANE, gratulacje dla organizatorów :multi: :multi: :multi: a teraz czekamy na jeszcze więcej fotek :cool3: :multi: Quote
Ludek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Dogo mnie najwyraźniej nie lubi, bo widzę tylko niektóre zdjęcia Mokki :-( Może później będzie lepiej... Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale nie tylko Ciebie nie lubi.:angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Ludek']Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale nie tylko Ciebie nie lubi.:angryy: Wstrętna dogo :angryy: Ludku, to Ty biegałaś z w zerówkach z Milo? Ja bardzo chciałam "skleić" Twój nick z Twoją twarzą i po raz kolejny mi się nie udało :roll: Ale Milo strasznie fajnie biega :) Selma Negra Ava Quote
stereo Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co do organizacji zawodów, to zgadzam się z przedmówcami. BYŁO SUPER! Świetna organizacja, bez przerw, sprawnie, szybko i to co najważniejsze- przyjemnie. Bieg dodatkowy też świetny.:multi: Za rok też będziemy (a spróbujcie tylko nie organizować nic za rok :mad:) Mokka ja rozumiem, że Negra się nie popisała, ale jakieś zdjęcie mogłabyś nam wygrzebać ;). I następnym razem nie używaj tego serwera. Wszystkie zdjęcia otwierają mi się od razu, a twoich wyświetla mi się pasek na górze, a na całość muszę czekać 5 minut. Marysia, dzięki za zdjęcie Quote
czapla Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziekuje Marysiu i Mokka za sliczne fotki - nawet moje durne suki sie zalapaly - jedna cofajaca sie w rozwoju, a druga ciut niedorobiona:lol: A zawody super, czyli nie powiem nic nowego - milo i sprawnie:loveu: Uklony w strone organizatorow:modla: :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='stereo'] Wszystkie zdjęcia otwierają mi się od razu, a twoich wyświetla mi się pasek na górze, a na całość muszę czekać 5 minut. Szczęściara, mi nie otwierają się wcale :-( czapla mam wrażenie, że jeszcze gdzieś mam tą bardziej niebieską z Twoich kerry blue, ale na razie się poddaję. Dogo chodzi jak ślimak, imageshack odmawia współpracy... eeeech. Jak mi się uda, to wkleję to, co już mam obrobione i idę z psem na spacer :) Quote
AniaP Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A nie mówiłam, że będzie super i wszystko się ładnie uda. :thumbs: :klacz: Podziękowania dla organizatorów :Rose: . Gratulacje dla wszystkich zwycięzców (nie tylko tych na podium) :B-fly:. Zdjęć jeszcze wszystkich nie widziałam (takie same problemy jak u innych :cool3: ), ale już za wszystkie z góry wielkie dzięki. :buzi: I dzisiaj jest mi bardzo smutno, że nasze kolejne zawody dopiero... na wiosnę. :placz: Quote
dog_master Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='AniaP']I dzisiaj jest mi bardzo smutno, że nasze kolejne zawody dopiero... na wiosnę. :placz: A moje pewnie za rok na Czekoladzie czy czymkolwiek, co Bydgoszcz [lub ktos blizej] zorganizuje... :-( Dziękuję bardzo Marysi od Uny (i od Pentaxa? :razz:) :) Wielkie dzięki Mokka (wypatrzyłam Canonika :P ?) :) Fotki są cuuudowne :loveu: Może ma ktoś jeszcze pechowego zerówkowego pudelka? Cokolwiek, nieostre, rozmazane, poucinane ;) Ja potem swoje wrzuce, jeszcze tylko &^%$# fizyka... Quote
AniaP Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Taura napisał(a):A dlaczego, jeśli wolno spytac? :-( Ano, bo do końca roku, to już tylko sama Warszawa została, a to po pierwsze "trochę" daleko od nas, a po drugie po wszystkich szaleństwach agilitowych już niestety kasa bubu :-( (a jeszcze inne wydatki mnie czekają :angryy:). Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nareszcie udało mi się obejrzeć zdjęcia Mokki! :multi: Jest co oglądać :razz: Tylko czemu Uny tam nie ma?? :-( dog_master - tak, mam pentaksa :) Po zerówkach znów ja bawiłam się swoim aparatem :) Zinka Bangi Catty Któryś z shelciaków (wybacznie, nie odróżniam :roll: jeszcze :p) Rudi Vigo Corsa Oscar CDN (ale chyba dopiero jutro) Quote
maga Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 postanowiłam wreszczie zalożyć sobie profil na dogo:p Jako chyba juz setna osoba powtarzam, ze zawody były naprawdę swietne, wszystko szło szybko i sprawnie, i w ogóle taka rozkoszna atmosferka:shiny: Wielkie dzięki również dla Ali i jej rodzinki za nockę i pizzę:loveu: dzięki za tyle zdjęć Maxa :lol: a czy nie wpadl nikomu w obiektyw jeszcze mój Kundel?? Quote
Dinusia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Na zawodach bardzo nam sie podobalo :) mam nadzieje ze nastepnym razem bedziemy juz jako uczestnicy ;) niestety Nela jeszcze za mloda ( bo od 18 mies mozna nie?)... Marysiu jeszcze raz bardzo dziekuje za transport :) wyslesz mi fotki spanielowe ktore robilam twoim aparatem na maila? dinusia2@buziaczek.pl no i wstawiaj jeszcze fotki Uny :) Quote
Ludek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Wstrętna dogo :angryy: Ludku, to Ty biegałaś z w zerówkach z Milo? Ja bardzo chciałam "skleić" Twój nick z Twoją twarzą i po raz kolejny mi się nie udało :roll: Tak, ja. Jeszcze niejedne zawody przed nami więc na pewno się spotkamy. [quote name='Marysia_i_gończy']Ale Milo strasznie fajnie biega :)] Tylko Pani jeszcze powinna tak fajnie biegać.:evil_lol: Quote
2Monika2 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :placz: Czemu mnie tam nie było... Taura, masz uroczego psiaka, pokroju mojego Pikusia :loveu: Quote
Rauni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A to szansa dla Marysi na przypisanie twarzy do nicka :) Fiona: Quote
Rauni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A to labek, który fajnie biega, a biegałby jeszcze fajniej, gdyby... (dieta, ach dieta...) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Rauni nie wstawiłaś tego zdjęcia, o które posiłam :razz: Skoro doszłaś do Bandziorka, to zaraz powinna być Una! :multi: I dziękuję za pomoc w "sklejaniu" :cool3: Dinusiu prześlę - tylko nie wiem, czy się dziś wyrobię :roll: To teraz czas na trochę mojego "koksu" ;) Zacznę od zdjęcia takiego sobie technicznie - ale spójrzcie na te łapy!! :crazyeye: Border Regis Kenia Gutek (Gutek jak Gutek, ale te łydki w tle :loveu: ;)) Mak Saga :loveu: :loveu: :loveu: Max Asti Milo Quote
Recommended Posts