BOGDANG Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kolorem czerwony zaznaczyłem dojaz od strony miasta (dla kierunków z Warszawy, Poznania i Szczecina) w kierunku na Gdańsk. Kolorem niebieskim zaznaczyłem dojazd z kierunku Gdańska. Kolorem żółtym zaznaczyłem teren ośrodka ZKwP - miejsce zawodów. Kolorem zielonym zaznaczyłem miejsca parkingowe przed ośrodkiem. Na sam ośrodek nie można wjechać samochodem. Kolorem pomarańczowym zaznaczyłem drogę na Myślęcinek. Czekamy w "Bydzi". Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Taura napisał(a):Może źle się wyraziłam, raczej chodziło o WC itp. Jest gdzie iśc za potrzeba ;) Monia i Fiona napisał(a):a może nas miło zaskoczą i rzucą się sobie nie odgardeł, tylko w ramiona? :evil_lol: Życzymy Wam bezpiecznej podróży i do zobaczenia!!! Do zobaczenia jutro!!!!!! :D:D:D:D:D Quote
Dinusia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja tez bede z Marysia wiec do zobaczenia :) Quote
jovanna Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 tak stoi toi toi osobscie widzialam :D Quote
dog_master Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ja będę robić zdjęcia :) Ale nie wiem, czy dam radę zerówki zrobić... Wiadomo, tuż przed startem trzeba się i psa rozgrzać... Ale będę próbować :) I mam prośbę: czy ktoś mógłby zwrócić fotograficzną uwagę na zerówkowego czarnego pudelka? :) Bardzo bym prosiła :) Quote
PATIszon Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dzieki wszystkim za fajna atmosfere, sedziemu za ciakawe torki i fachowe sedziowanie, organizatorom za zapal z jakim wzieli sie za zawody , fotografom za fotki jakie za chwile, mam nadzieje sie tu znajda, oraz psom, ze daly z siebie wszystko, albo prawie wszystko. Bylo super, mam nadzieje ze za rok bedzie powtorka z rozrywki.:loveu: Magda, super, fajnie, szybko i sprawnie! Tak trzymac! A teraz spadam na sushi... O wlasnie, zapomnialam podziekowac mezowi za sushi i winko:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 To my pierwsze odmeldowujemy powrót do domu! Zawody bardzo mi się podobały - przebiegi szły szybko i sprawnie, przebudowy toru - raz, dwa. Do tego sympatyczni organizatorzy, smaczne wafle i zajefajna zabawa agilitowa na koniec :) Tylko te torki w zerówkach takie mało zerówkowe były... no ale to już nie w gestii organizatorów było ;) Jakieś zdjęcia mam w aparacie, ale to już nie dziś... Pozdrawiam i dziękuję! Marysia i Una PS Dogo mam takie dziwne rozjechane i nie mogę używać emotikonek :( Quote
Marysia_i_gończy Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 No dobra, daję pierwszą fotkę z zawodów :p Quote
dog_master Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Uff, pudelek dojechał :) Nie powiem nic nowego :) Dziękujemy za zawody, atmosferę, czekoladki :loveu: i, jak dla mnie najważniesze, za dodatkowe przeszkody z tyłu ringu :multi: Mi się baaardzo podobało, pomimo prześladującego nas pecha ;) Jakby był konkurs na najlepszą detkę, to się zgłaszam... Ostatnia hopka! Ostatnia... :mad: Hej, hej, kiedy następne zawody organizujecie? :razz: Bo my już się zgłosić możemy :) [SIZE=2]Zdjęć mam... ekhm... troszkę :) Ale dam jutro, bo dziś nie wyrobię... Quote
Magda i Saga Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Bardzo dziękuje wszystkim zawodnikom za wzięcie udziału, miłą atmosferę, zapał do biegania i cierpliwe czekanie na ostatnie wyniki. Drogim sponsorom Belcando i Arionowi za nagrody (zwycięscom życzymy smacznego, mniam) i Dingo za szczoteczki, pilniczki do paznokci (a co, o pazurki trzeba dbać) itd. Wszystkim Fortowcom i nie tylko za pomoc na torze i w sekretariacie. Wasze doświadczenie było nam nowicjuszom bardzo potrzebne. Cieszę się, że impreza się odbyła i że juz się skończyła, uf. Marysiu, Łukasz kubełkowy już śpi, ale jutro jak mu pokażę zdjecie to z pewnościa wpadnie w zachwyt. W podziękowaniu wszystkim podaję link do strony ze zdjeciami z zawodów http://www.infokurier.type.pl/galeria/thumbnails.php?album=45 Quote
Musiałek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 I my chcielismy bardzo ale to bardzo podziekować za wspaniałą ATMOSFERE za ŚWIETNA ZABAWE i za WSPANIAŁA SZYBKĄ I SPRAWNĄ ORGANIZACJĘ !!!!!! Gratuleje świetnych zawodów!!!!!!!!! Sedziego z wyśrubowanymi czasami :lol: i wpsaniałymi torkami :lol: za ROK też będziemy !!! Quote
Ludek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zawody były super, bardzo dobrze zoorganizowane. Starty rozpoczęły się punktualnie, nie było niepotrzebnych przerw. Również rozdanie kart i nagród przebiegło bardzo sprawnie. Podobało mi się również przekładanie smyczy i innych akcesoriów ze startu na metę, co również usprawniło przebiegi. Do tego bardzo fajny pomysł zawodów drużynowych, gdzie każdy, każdego dopingował, a na zakończenie pyszny tort J. Sędzia bardzo sympatyczny. Sędzia ustawiał fajne torki. Czasy troszkę wyśrubowane szczególnie w jumpingu. No i sędziowania zdecydowanie lepsze niż w Łącku.:) A teraz trochę prywaty:evil_lol: . Bardzo dziękuję PTISZOnowi za gościnę i wieczorne pogaduchy oraz Ka-Vandze i jej tacie za dostarczenie nas pod sam domJ. Quote
Rauni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ufff, Wrocław miał wczoraj naprawdę ciężką drogę do domu (przed Poznaniem mżawki, za Poznaniem mgła jak mleko),więc podzięki dopiero dzisiaj:było bardzo fajnie, wszystko sprawnie, media, super nagrody, no i przede wszystkim świetna zabawa przez cały czas, a zwłaszcza na końcu :cool3: - kawał dobrej roboty :lol: :multi: :multi: Relację fotograficzną w związku z powyższym zaczynam od ukłonu w stronę organizatora - najpierw śliczne pucharki: a dalej organizatorskie psy: oraz latorośl: Quote
Ludek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):No dobra, daję pierwszą fotkę z zawodów :p A ja nie zauważyłam tej koszulki:oops: . Jest rewelacyjna.:lol: Quote
PATIszon Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Boszzz, jak cudownie jest miec normalny net. Wreszcie moge sobie spokojnie zdjecia poogladac:multi: Jeszcze, jeszcze, jeszcze....:sabber: Quote
Rauni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zdjęcia tym razem robiła Rauni w dwóch osobach, z czego jedna miała brodę :cool3: C.d.n., ale na razie wzywają mnie inne, mniej ciekawe obowiązki... Quote
jovanna Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a moze byscie sie pochwalily kto zwyciezyl ?....:D Quote
Magda i Saga Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Rauni dziękuje za ufocenie pucharków, psów i latorośli:lol: A wogóle stwierdzam, że nasze kółko bardzo fotogeniczne jest. Quote
OlaAB Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 wyniki, wyniki!!! a już na zapas gratuluję WSZYSTKIM wygranym i startującym :multi: Quote
bigos Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Mi też się bardzo podobalo.:lol::lol: Mimo, że byłam tylko z Bigoskiem obserwatorem;) P.S. Marysiu-jeszcze raz dziekuję za transport:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja tam się na wynikach nie znam ;) Wiem, że Poznań, nie posiadając toru ani trenera, co nieco zawalczył i każdy z nas jakieś trofeum przywiózł :cool1: A teraz kilka zdjęć :) CDN :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Czy ktokolwiek tutaj zagląda? Corsa jak zwykle rozwiana :lol: Choco udało się załapać na kilka promieni słońca Kenia pokazuje, że mogłaby skakać w klasie XL Któryś z borderów Monia to takie torki z zamkniętymi oczami... No i Sundayek w prawo, a pańcia w lewo :lol: CDN Quote
sic! Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja tu paczę :P Ino zdjęcia obrabiam no!:mad: Quote
Recommended Posts