Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolorem czerwony zaznaczyłem dojaz od strony miasta (dla kierunków z Warszawy, Poznania i Szczecina) w kierunku na Gdańsk.
Kolorem niebieskim zaznaczyłem dojazd z kierunku Gdańska.
Kolorem żółtym zaznaczyłem teren ośrodka ZKwP - miejsce zawodów.
Kolorem zielonym zaznaczyłem miejsca parkingowe przed ośrodkiem. Na sam ośrodek nie można wjechać samochodem.
Kolorem pomarańczowym zaznaczyłem drogę na Myślęcinek.

Czekamy w "Bydzi".

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taura napisał(a):
Może źle się wyraziłam, raczej chodziło o WC itp.

Jest gdzie iśc za potrzeba ;)

Monia i Fiona napisał(a):
a może nas miło zaskoczą i rzucą się sobie nie odgardeł, tylko w ramiona? :evil_lol: Życzymy Wam bezpiecznej podróży i do zobaczenia!!!

Do zobaczenia jutro!!!!!! :D:D:D:D:D

Posted

Ja będę robić zdjęcia :) Ale nie wiem, czy dam radę zerówki zrobić... Wiadomo, tuż przed startem trzeba się i psa rozgrzać... Ale będę próbować :)

I mam prośbę: czy ktoś mógłby zwrócić fotograficzną uwagę na zerówkowego czarnego pudelka? :) Bardzo bym prosiła :)

Posted

Dzieki wszystkim za fajna atmosfere, sedziemu za ciakawe torki i fachowe sedziowanie, organizatorom za zapal z jakim wzieli sie za zawody , fotografom za fotki jakie za chwile, mam nadzieje sie tu znajda, oraz psom, ze daly z siebie wszystko, albo prawie wszystko.
Bylo super, mam nadzieje ze za rok bedzie powtorka z rozrywki.:loveu:

Magda,
super, fajnie, szybko i sprawnie!
Tak trzymac!

A teraz spadam na sushi...
O wlasnie, zapomnialam podziekowac mezowi za sushi i winko:cool3:

Posted

To my pierwsze odmeldowujemy powrót do domu!

Zawody bardzo mi się podobały - przebiegi szły szybko i sprawnie, przebudowy toru - raz, dwa. Do tego sympatyczni organizatorzy, smaczne wafle i zajefajna zabawa agilitowa na koniec :)
Tylko te torki w zerówkach takie mało zerówkowe były... no ale to już nie w gestii organizatorów było ;)

Jakieś zdjęcia mam w aparacie, ale to już nie dziś...

Pozdrawiam i dziękuję!
Marysia i Una

PS Dogo mam takie dziwne rozjechane i nie mogę używać emotikonek :(

Posted

Uff, pudelek dojechał :) Nie powiem nic nowego :) Dziękujemy za zawody, atmosferę, czekoladki :loveu: i, jak dla mnie najważniesze, za dodatkowe przeszkody z tyłu ringu :multi: Mi się baaardzo podobało, pomimo prześladującego nas pecha ;) Jakby był konkurs na najlepszą detkę, to się zgłaszam... Ostatnia hopka! Ostatnia... :mad:

Hej, hej, kiedy następne zawody organizujecie? :razz: Bo my już się zgłosić możemy :)

[SIZE=2]Zdjęć mam... ekhm... troszkę :) Ale dam jutro, bo dziś nie wyrobię...

Posted

Bardzo dziękuje wszystkim zawodnikom za wzięcie udziału, miłą atmosferę, zapał do biegania i cierpliwe czekanie na ostatnie wyniki.
Drogim sponsorom Belcando i Arionowi za nagrody (zwycięscom życzymy smacznego, mniam) i Dingo za szczoteczki, pilniczki do paznokci (a co, o pazurki trzeba dbać) itd.
Wszystkim Fortowcom i nie tylko za pomoc na torze i w sekretariacie. Wasze doświadczenie było nam nowicjuszom bardzo potrzebne.
Cieszę się, że impreza się odbyła i że juz się skończyła, uf.
Marysiu, Łukasz kubełkowy już śpi, ale jutro jak mu pokażę zdjecie to z pewnościa wpadnie w zachwyt.
W podziękowaniu wszystkim podaję link do strony ze zdjeciami z zawodów http://www.infokurier.type.pl/galeria/thumbnails.php?album=45

Posted

I my chcielismy bardzo ale to bardzo podziekować za wspaniałą ATMOSFERE za ŚWIETNA ZABAWE i za WSPANIAŁA SZYBKĄ I SPRAWNĄ ORGANIZACJĘ !!!!!!

Gratuleje świetnych zawodów!!!!!!!!!
Sedziego z wyśrubowanymi czasami :lol: i wpsaniałymi torkami :lol:

za ROK też będziemy !!!

Posted

Zawody były super, bardzo dobrze zoorganizowane. Starty rozpoczęły się punktualnie, nie było niepotrzebnych przerw. Również rozdanie kart i nagród przebiegło bardzo sprawnie.
Podobało mi się również przekładanie smyczy i innych akcesoriów ze startu na metę, co również usprawniło przebiegi.

Do tego bardzo fajny pomysł zawodów drużynowych, gdzie każdy, każdego dopingował, a na zakończenie pyszny tort J.

Sędzia bardzo sympatyczny. Sędzia ustawiał fajne torki. Czasy troszkę wyśrubowane szczególnie w jumpingu. No i sędziowania zdecydowanie lepsze niż w Łącku.:)

A teraz trochę prywaty:evil_lol: .
Bardzo dziękuję PTISZOnowi za gościnę i wieczorne pogaduchy oraz Ka-Vandze i jej tacie za dostarczenie nas pod sam domJ.

Posted

Ufff, Wrocław miał wczoraj naprawdę ciężką drogę do domu (przed Poznaniem mżawki, za Poznaniem mgła jak mleko),więc podzięki dopiero dzisiaj:było bardzo fajnie, wszystko sprawnie, media, super nagrody, no i przede wszystkim świetna zabawa przez cały czas, a zwłaszcza na końcu :cool3: - kawał dobrej roboty :lol: :multi: :multi:

Relację fotograficzną w związku z powyższym zaczynam od ukłonu w stronę organizatora - najpierw śliczne pucharki:

a dalej organizatorskie psy:

oraz latorośl:

Posted

Zdjęcia tym razem robiła Rauni w dwóch osobach, z czego jedna miała brodę :cool3:

C.d.n., ale na razie wzywają mnie inne, mniej ciekawe obowiązki...

Posted

Czy ktokolwiek tutaj zagląda?

Corsa jak zwykle rozwiana :lol:

Choco udało się załapać na kilka promieni słońca

Kenia pokazuje, że mogłaby skakać w klasie XL

Któryś z borderów

Monia to takie torki z zamkniętymi oczami...

No i Sundayek w prawo, a pańcia w lewo :lol:

CDN