Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już zmieniłem, link jest nawet w 3 działach ;) (w tym na stronie głównej)

A co do petycji to chyba bardziej zależy nam na podpisach tych papierowych, i do tego ma zachęcać plakat. Dobra nie wnikam.

I tak z innej beczki.

Kraków - Dziękuje ! ! ! :)

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
noo Maćku ale i tak słabo nas było :(

Słabo, ale my zaczynamy ostro od poniedziałku. W sobotę / niedzielę przyszłą też możemy zbierać podpisy z nieletnimi. Spróbujemy jeszcze załatwić Radio Kraków żeby poinformował o akcji na bieżąco. Krzyś opowiada tam o giełdzie to może i o zwierzakach.

Posted

a ja nadal kombinuje co trzeba by było zrobić zeby Prezydent Krakowa objął tą akcję patronatem:PROXY5:ale kurcze kompletnie niewiem jak sie do tego zabrać :( :niewiem:

Posted

Elu ale zobacz ilu w pożegnaniu Ozziego tak ładnie pisze, żegna, płacze nad jego losem....ale to tylko słowa,a jak przychodzi do tego, zeby coś zrobić to juz chętnych nie ma :mad: :roll:
Wstyd Krakowiacy, wstyd...to nieletni dopisali a Wy ???co z Wami????Bierzcie przykład z młodych.....

Posted

Asia, wiem że to będzie zaśmiecanie znów, ale zastanawiam się czy na PwP nie założyć krótkiego wątku - pomoc w Krakowie potrzebna - i dać linka do naszego krakowskiego organizacyjnego. Dużo jest dogomaniaków w Krakowie...

Posted

ale myslisz że oni nie czytaja tu wiadomości???tylko na pwp???
No jeli tak to mozna by było.....trzeba próbować, bo wstyd ....że Kraków tak marnie się angazuje

Posted

ja mysle ze taki watek sie przyda
z tego co wiem wiekszosc z nas czyta tylko pwp na dogo, bo na wiecej nie ma czasu....

(jak moge wytlumaczyc psom ze oba naraz nie moga siedziec mi na kolanach jak probuje cos napisac? ;) )

Posted

Asior napisał(a):
a ja nadal kombinuje co trzeba by było zrobić zeby Prezydent Krakowa objął tą akcję patronatem:PROXY5:ale kurcze kompletnie niewiem jak sie do tego zabrać :( :niewiem:

spróbuj sie do niego dostać a nie do jego asystentki - i wtedy powiedz mu o splendorze i prestiżu jakiego doda naszej ważnej sprawie i że w wyborach napewno będzie mógł wtedy liczyc na głosy miłośników zwierząt a jest nas parę milionów w Polsce; i że liczymy na jego serce dla zwierząt i poparcie dla zmian w ustawie ; tryzmam kciuki EMIR

Posted

Asior napisał(a):

spróbuj sie do niego dostać a nie do jego asystentki - i wtedy powiedz mu o splendorze i prestiżu jakiego doda naszej ważnej sprawie i że w wyborach napewno będzie mógł wtedy liczyc na głosy miłośników zwierząt a jest nas parę milionów w Polsce; i że liczymy na jego serce dla zwierząt i poparcie dla zmian w ustawie ; trzymam kciuki EMIR

Posted

emir, ty chyba sie nigdy nie rpobowalas dostac do prezydenta w krakowie :o
wyznacza jej termin spotkania za pol roku najwczesnej
w krakowie nei da sie spotkac z prezydentem, hcyba ze sie go zna albo zna kogos z um

Posted

sluchajcie, przepraszam, ze w tym watku i tak odbiegam od tematu. jestem tu nowa. chcialam przeczytac o Ozzy'm ale kiedy klikam na panel, to wyswietla mi sie informacja, ze nie mam dostepu do tej strony. Pisze, poniewaz chcecie sprawe naglosnic, rowniez chcialam sie przylaczyc, ale niewiele moge sie dowiedziec. Prosze o pomoc.

Posted

kiwi napisał(a):
emir, ty chyba sie nigdy nie rpobowalas dostac do prezydenta w krakowie :o
wyznacza jej termin spotkania za pol roku najwczesnej
w krakowie nei da sie spotkac z prezydentem, hcyba ze sie go zna albo zna kogos z um

a do vice? licze na Twój spryt i determinację!

Posted

kiwi napisał(a):
ja mysle ze taki watek sie przyda
z tego co wiem wiekszosc z nas czyta tylko pwp na dogo, bo na wiecej nie ma czasu....

(jak moge wytlumaczyc psom ze oba naraz nie moga siedziec mi na kolanach jak probuje cos napisac? ;) )

A mogłabyś Kiwi założyć taki wątek? Wszyscy miłośnicy psów z Krakowa chyba Cię znają :) będzie bardziej wiarygodny...

Posted

emir napisał(a):
spróbuj sie do niego dostać a nie do jego asystentki - i wtedy powiedz mu o splendorze i prestiżu jakiego doda naszej ważnej sprawie i że w wyborach napewno będzie mógł wtedy liczyc na głosy miłośników zwierząt a jest nas parę milionów w Polsce; i że liczymy na jego serce dla zwierząt i poparcie dla zmian w ustawie ; trzymam kciuki EMIR

Emir już dostałam pw od Zofii żeby nie ruszac prezydenta (dla dobra sprawy) bo moze tylko zaszkodzić....

Posted

Asior napisał(a):
Emir już dostałam pw od Zofii żeby nie ruszac prezydenta (dla dobra sprawy) bo moze tylko zaszkodzić....

to go zostawiamy dla dobra naszej sprawy

Guest Mrzewinska
Posted

Asior napisał(a):

Chwila moment - czy jest tu inna Zofia na forum?
Bo ja nic w tej sprawie do nikogo nie pisalam, uprzedzam.

Chyba ze rozmawiacie o innej Zofii, ale lepiej w takim razie informacje uzyskane na priv przekazywac na priv.
Zofia