Jump to content
Dogomania

CUD na dogo!! LILU czrn-bł jamnik 2mce - znalazła super DS! :)

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne zdjęcia, a to za sprawą wspaniałych modelek oczywiście!:evil_lol::loveu:
My też mamy sporo zdjęć cudnej Lilu, ale nie mogę teraz znaleźć aparatu...:angryy:

Posted

Soema napisał(a):

Dla Ciotki Emi zębiska ;)

achhh, dziékujééé. miód na me serce takie zábeczki! Molson górne kly ma jeszcze nierówno wyrosniéte chyba- tzn. prawy jest juz dlugi a lewy jeszcze rowny z siekaczami, czy to fotka przeklamuje? Proszé o opinié dentystyczná ;p

Posted

Ja jestem z Katowic, ale zależy w jakiej dzielnicy pani mieszka...
Z Katowic jest też sporo osób, które zaglądają na wątek katowickiego schronu (banerek w moim podpisie). Można tam zapytać o wizytę, tylko warto by napisać jaka to dzielnica/ulica.

Posted

maciaszek napisał(a):
Ja jestem z Katowic, ale zależy w jakiej dzielnicy pani mieszka...
Z Katowic jest też sporo osób, które zaglądają na wątek katowickiego schronu (banerek w moim podpisie). Można tam zapytać o wizytę, tylko warto by napisać jaka to dzielnica/ulica.

Dziękuję Maciaszku, wszelkie namiary na panię ma Eve. Muszę na nią poczekać.

Posted

savahna napisał(a):
Coś sie pogubiłam, która to Iskierka...:oops:

Obecnie towarzyszka szaleńst Lilu :) u Evelki od roku chyba, nie do końca sprawna, cudowna sunia :) banerek w podpisie Evelki.

Posted

savahna napisał(a):
Coś sie pogubiłam, która to Iskierka...:oops:

Obecnie towarzyszka szaleńst Lilu :) u Evelki od roku chyba, nie do końca sprawna, cudowna sunia :) banerek w podpisie Evelki.

Posted

Soema napisał(a):
Evelka a jak tam z Iskierką?:)
pani jutro przyjeżdża? Może bym Wam jakoś umowę dostarczyła....:hmmmm:

No właśnie! Zaraz napiszę do Ciebie PW w tej sprawie!:cool3:

Soema napisał(a):
Iskierki to pewnie nie oddadzą :):eviltong:
(...)

Rudzia-Bianca napisał(a):
Też tak myślę :)

Eh, no właśnie...:roll: Czy Wy wiecie jaka to dla nas trudna decyzja?! Bo z jednej strony to ogromna szansa (bo jak wiadomo to wyjątkowo trudna adopcja, nie wiedzieć czemu ludzi przeraża wyciskanie koopek...), a z drugiej... Zresztą Piotrek mówi, że Iskierka nie chce nas opuszczać:eviltong:

Posted

Na dobry sen wrzucam jeszcze zdjęcia cudnej Lilu!:loveu:
Nie jest Ich wiele, bo większość to po prostu zdjęcia pomieszczeń (gdyż Lilu zdąża wybiegnąć z kadru:eviltong:) bądź rozmytej czarnej plamy:evil_lol:

Pędząca strzała:crazyeye:

Lilu obserwująca jeża:razz:

Portretowo:loveu:

Przytulanki z Iskierką:loveu: (oczywiście na łóżku, bo gdzieżby indziej...:mad::diabloti:)

I w nogach TŻ'ta;)

Dobranoc:wink:

Posted

pajda napisał(a):
maleństwo jest słodkie, a jeż jej nie zainteresował :crazyeye:? tylko tak z daleka go oglądała?

Oczywiście, że zainteresował:diabloti:
Wszędzie za Nim biegała i donośnym szczekaniem oznajmiała nam gdzie aktualnie się znajduje:razz:

Wczoraj po Lilu przyjechała Jej Nowa Rodzina!
Państwo naprawdę przemili, bardzo przejęci adopcją:) Lilu dopiero wczoraj pokazała Im jaka jest naprawdę:diabloti: Tj.gdy ma masę energii i rozrabia:eviltong:
Dziś rano dzwoniła do mnie Iwona i mówiła, że noc minęła bez problemu. W sprawie miejsca spania doszli do kompromisu i Lilu spała na fotelu, który leży koło łóżka:)
Rano byli na spacerze, na którym Lilu się wyhasała, a potem padła;)
Będziemy w kontakcie, więc będę dawała znać co i jak:)

Wczoraj była u nas Soema i napstrykała sporo zdjęć, więc mam nadzieję, że się podzieli;)

Posted

pajda napisał(a):
maleństwo jest słodkie, a jeż jej nie zainteresował :crazyeye:? tylko tak z daleka go oglądała?

Maleństwo wcale nie jest maleństwem już i nie jest słodkie :grins: mina nowych właścicieli - bezcenna ;) jak widzieli co Lilu robi z Molly i Iskrą:lol:
Szaleństwo to mało powiedziane :mdleje:

Lilu nas chyba poznała, Iskra poszła w odstawkę.... Molly lepiej smakuje :eviltong:

z Iskrą dodatkowo

SEKUNDA spokoju - udało mi się uchwycić :multi:

Molly pokazuje co o małej myśli :eviltong::eviltong:

Posted

Dzielę się.... ale na większości to same tyłki, tudzież uszy są ;)

Kotłowanko...

gonitwy.....

Pajda - specjalnie dla Ciebie, dowód że toto lata, skacze i w ogóle. No. Wszędzie jest :niewiem:

Lilu spoliczkowana :diabloti::diabloti:

Lilu zawsze swędzi obróżka ;)
się marszczy lekko..

Posted

Monotonne te zdjęcia:shake::roll:

ile psów widzisz?

powiem Ci coś na uszkooooo

zjem Cię!

skończyły się mi pomysły :hmmmm:

pauza :shock:

Jeżyk pozdrawia :loveu: