Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Dziękuję.. :) mam jeszcze kilka zdjęc Paskudki :loveu: Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 ja się nie dziwię, że się ta pani obawiała psiaków walczących ;) konsumpcja, delektacja... Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 łobuzzz :) Dla Ciotki Emi zębiska ;) :diabloti: no cóż piękne to to zdjęcie nie jest ;) Quote
Evelka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Śliczne zdjęcia, a to za sprawą wspaniałych modelek oczywiście!:evil_lol::loveu: My też mamy sporo zdjęć cudnej Lilu, ale nie mogę teraz znaleźć aparatu...:angryy: Quote
emilia2280 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Soema napisał(a): Dla Ciotki Emi zębiska ;) achhh, dziékujééé. miód na me serce takie zábeczki! Molson górne kly ma jeszcze nierówno wyrosniéte chyba- tzn. prawy jest juz dlugi a lewy jeszcze rowny z siekaczami, czy to fotka przeklamuje? Proszé o opinié dentystyczná ;p Quote
maciaszek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja jestem z Katowic, ale zależy w jakiej dzielnicy pani mieszka... Z Katowic jest też sporo osób, które zaglądają na wątek katowickiego schronu (banerek w moim podpisie). Można tam zapytać o wizytę, tylko warto by napisać jaka to dzielnica/ulica. Quote
Soema Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 maciaszek napisał(a):Ja jestem z Katowic, ale zależy w jakiej dzielnicy pani mieszka... Z Katowic jest też sporo osób, które zaglądają na wątek katowickiego schronu (banerek w moim podpisie). Można tam zapytać o wizytę, tylko warto by napisać jaka to dzielnica/ulica. Dziękuję Maciaszku, wszelkie namiary na panię ma Eve. Muszę na nią poczekać. Quote
Isadora7 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Zdjęcia cudne, a komentarze przy fotach wymiatają. Quote
Evelka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jestem! Dzielnica to Wełnowiec (niedaleko silesia city center). Bjuta będzie mogła pójść na poadopcyjną:) Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Evelka a jak tam z Iskierką?:) pani jutro przyjeżdża? Może bym Wam jakoś umowę dostarczyła....:hmmmm: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ale wieści , trzymam z całych sił kciuki za obie Suńki :) Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Ale wieści , trzymam z całych sił kciuki za obie Suńki :) Iskierki to pewnie nie oddadzą :):eviltong: zapraszam na bazarek na potrzeby SSPZ http://www.dogomania.pl/threads/201936-Nowiutki-stanik-szal-gaciory-ksi%C4%85%C5%BCka-o-koralikach-na-potrzeby-SSPZ-do-20.02-godz22 Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Soema napisał(a):Iskierki to pewnie nie oddadzą :):eviltong: zapraszam na bazarek na potrzeby SSPZ http://www.dogomania.pl/threads/201936-Nowiutki-stanik-szal-gaciory-ksi%C4%85%C5%BCka-o-koralikach-na-potrzeby-SSPZ-do-20.02-godz22 Też tak myślę :) Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 savahna napisał(a):Coś sie pogubiłam, która to Iskierka...:oops: Obecnie towarzyszka szaleńst Lilu :) u Evelki od roku chyba, nie do końca sprawna, cudowna sunia :) banerek w podpisie Evelki. Quote
savahna Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Coś sie pogubiłam, która to Iskierka...:oops: Quote
Soema Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 savahna napisał(a):Coś sie pogubiłam, która to Iskierka...:oops: Obecnie towarzyszka szaleńst Lilu :) u Evelki od roku chyba, nie do końca sprawna, cudowna sunia :) banerek w podpisie Evelki. Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Soema napisał(a):Evelka a jak tam z Iskierką?:) pani jutro przyjeżdża? Może bym Wam jakoś umowę dostarczyła....:hmmmm: No właśnie! Zaraz napiszę do Ciebie PW w tej sprawie!:cool3: Soema napisał(a):Iskierki to pewnie nie oddadzą :):eviltong: (...) Rudzia-Bianca napisał(a):Też tak myślę :) Eh, no właśnie...:roll: Czy Wy wiecie jaka to dla nas trudna decyzja?! Bo z jednej strony to ogromna szansa (bo jak wiadomo to wyjątkowo trudna adopcja, nie wiedzieć czemu ludzi przeraża wyciskanie koopek...), a z drugiej... Zresztą Piotrek mówi, że Iskierka nie chce nas opuszczać:eviltong: Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Na dobry sen wrzucam jeszcze zdjęcia cudnej Lilu!:loveu: Nie jest Ich wiele, bo większość to po prostu zdjęcia pomieszczeń (gdyż Lilu zdąża wybiegnąć z kadru:eviltong:) bądź rozmytej czarnej plamy:evil_lol: Pędząca strzała:crazyeye: Lilu obserwująca jeża:razz: Portretowo:loveu: Przytulanki z Iskierką:loveu: (oczywiście na łóżku, bo gdzieżby indziej...:mad::diabloti:) I w nogach TŻ'ta;) Dobranoc:wink: Quote
pajda Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 maleństwo jest słodkie, a jeż jej nie zainteresował :crazyeye:? tylko tak z daleka go oglądała? Quote
Evelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pajda napisał(a):maleństwo jest słodkie, a jeż jej nie zainteresował :crazyeye:? tylko tak z daleka go oglądała? Oczywiście, że zainteresował:diabloti: Wszędzie za Nim biegała i donośnym szczekaniem oznajmiała nam gdzie aktualnie się znajduje:razz: Wczoraj po Lilu przyjechała Jej Nowa Rodzina! Państwo naprawdę przemili, bardzo przejęci adopcją:) Lilu dopiero wczoraj pokazała Im jaka jest naprawdę:diabloti: Tj.gdy ma masę energii i rozrabia:eviltong: Dziś rano dzwoniła do mnie Iwona i mówiła, że noc minęła bez problemu. W sprawie miejsca spania doszli do kompromisu i Lilu spała na fotelu, który leży koło łóżka:) Rano byli na spacerze, na którym Lilu się wyhasała, a potem padła;) Będziemy w kontakcie, więc będę dawała znać co i jak:) Wczoraj była u nas Soema i napstrykała sporo zdjęć, więc mam nadzieję, że się podzieli;) Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 pajda napisał(a):maleństwo jest słodkie, a jeż jej nie zainteresował :crazyeye:? tylko tak z daleka go oglądała? Maleństwo wcale nie jest maleństwem już i nie jest słodkie :grins: mina nowych właścicieli - bezcenna ;) jak widzieli co Lilu robi z Molly i Iskrą:lol: Szaleństwo to mało powiedziane :mdleje: Lilu nas chyba poznała, Iskra poszła w odstawkę.... Molly lepiej smakuje :eviltong: z Iskrą dodatkowo SEKUNDA spokoju - udało mi się uchwycić :multi: Molly pokazuje co o małej myśli :eviltong::eviltong: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dzielę się.... ale na większości to same tyłki, tudzież uszy są ;) Kotłowanko... gonitwy..... Pajda - specjalnie dla Ciebie, dowód że toto lata, skacze i w ogóle. No. Wszędzie jest :niewiem: Lilu spoliczkowana :diabloti::diabloti: Lilu zawsze swędzi obróżka ;) się marszczy lekko.. Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 No i większość czasu było tak........... i tak.. Banan u Molly mówi wszystko :) Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Monotonne te zdjęcia:shake::roll: ile psów widzisz? powiem Ci coś na uszkooooo zjem Cię! skończyły się mi pomysły :hmmmm: pauza :shock: Jeżyk pozdrawia :loveu: Quote
Evelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wspaniałe zdjęcia:evil_lol: Pamiętaj proszę, że czekamy jeszcze na Twoją fotorelację na wątku Iskrowym;) Quote
Recommended Posts