Jump to content
Dogomania

CUD na dogo!! LILU czrn-bł jamnik 2mce - znalazła super DS! :)

Recommended Posts

Posted

savahna napisał(a):
No, oby,bo słodziak nie może do jakiegoś tam schronu trafić...:p:loveu:

Już na pewno nie trafi.. teraz tylko gdzie pójdzie :hmmmm:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
No, ale że co Soema,że tylu chetnych czy że nie wiesz co z nia zrobić...?:roll:

Werenn zadeklarowała się pomóc i Pajda, był DS na horyzoncie.. DS odpadł :shake: teraz kwestia transportu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A czy są jakieś zapytania, telefony?? Co prawda "wisi" w necie kilka godzin ale jest tak cudna że powinna być szybko zauwazona.

Tylko ten jeden rano, no i teraz Kajetan :) ale to do Ciebie się odezwie :)
na pewno coś się znajdzie, bo ona boska, allegro cudowne.

Posted

savahna napisał(a):
No, ale że co Soema,że tylu chetnych czy że nie wiesz co z nia zrobić...?:roll:

Werenn zadeklarowała się pomóc i Pajda, był DS na horyzoncie.. DS odpadł :shake: teraz kwestia transportu.

Posted

Podobno najwięcej telefonów jest w weekendy.:roll:
Niemozliwe,żeby nie było odzewu. Problem tylko w tym,ze sytuacja gardłowa, ale ważne,ze chociaż nadzieja na dt.
No i właśnie....ludzie sobie beztrosko rozmnażaja pieski a potem inni muszą się martwić jak im pomóc, no bo byli beztroscy właściciele mają wszystko w nosie!:diabloti:

Posted

[quote name='Soema']Werenn zadeklarowała się pomóc i Pajda, był DS na horyzoncie.. DS odpadł :shake: teraz kwestia transportu.

No dobrze, że pajda w to weszła może jak poprzednie zanim Lilu do niej dojedzie znajdzie dom. Aczkolwiek żeby było jasne tymczas u pajdy i ja bym sobie wzieła a i swoje 3 jamole dała bez wahania.

Posted

To powiem oficjalnie, że z uwagi na ratowanie Soemy przed eksmisją, zabraliśmy na trochę cudną Lilu do nas:razz:
Ona jest przeurocza!:loveu: Taka pokraczna, że aż urocza:wink:

Po chwili konsternacji (gdy zobaczyła nasze stadko) rozpoczęły się gonitwy i szaleństwa z Iskierką (brakowało Jej tego po wyjeździe Łaciatki:evil_lol:). Szczerze powiem, że podziwiam Soemę, że znosiła takie szaleństwa w małym pokoju. Zresztą jak One w ogóle dawały radę? U nas gonią się na całego... I czasem średnio wyrabiają na zakrętach:evil_lol:
Ciekawe tylko kiedy padną i zasną:diabloti:
A Lilu jak się czegoś przestraszy, albo coś to od razu ucieka między nogi. Spryciula mała:lol:

Posted

Nie wiem jak Wam dziękować :Rose:
No ja u siebie patrzyłam, która pierwsza dostanie wstrząśnienia mózgu :mdleje: malutki pokój, ale wiesz... a to pod łóżko, a to na łóżko, a to pudełko.... i tak w kółko :)
Się mała wyszaleje :) Mollucha śpi, też chyba odpoczywa.
a ja zaraz pójdę w jej ślady, bo chyba emocje ze mnie zeszły i mam taaaką migrenę, że zaraz mi oko wyjdzie i pójdzie w swoją stronę...:roll:
Mam nadzieję, że w nocy da TŻ pospać :)

Posted

Evelka napisał(a):
To powiem oficjalnie, że z uwagi na ratowanie Soemy przed eksmisją, zabraliśmy na trochę cudną Lilu do nas:razz:
Ona jest przeurocza!:loveu: Taka pokraczna, że aż urocza:wink:

Po chwili konsternacji (gdy zobaczyła nasze stadko) rozpoczęły się gonitwy i szaleństwa z Iskierką (brakowało Jej tego po wyjeździe Łaciatki:evil_lol:). Szczerze powiem, że podziwiam Soemę, że znosiła takie szaleństwa w małym pokoju. Zresztą jak One w ogóle dawały radę? U nas gonią się na całego... I czasem średnio wyrabiają na zakrętach:evil_lol:
Ciekawe tylko kiedy padną i zasną:diabloti:
A Lilu jak się czegoś przestraszy, albo coś to od razu ucieka między nogi. Spryciula mała:lol:

Evelko Wy niesamowici jesteście :)

A na pocieszenie dodam że mimo że mieszkam w domu , to generalnie z Bianą i Bazylem zajmujemy jeden mały pokoik, zagracony do granic możliwości i te moje dwa psiska tez łóżko, pod łóżko, krzesło , gonitwy urządzają i tak już rok :)

Posted

Evelka napisał(a):
No to jak widać na przykładzie Rudzi psiaki radzą sobie doskonale w każdych warunkach;)

A Lilu, podczas przerw w gonitwach z Iskrą, usiłuje ściągnąć TŻ'ta z łóżka (wskoczyć nie daje rady):diabloti:
Też mam nadzieję, że dziś pośpimy;) Ale może w końcu się zmęczy:roll:

Zmęczy zmęczy albo was zamęczy :)
Jakie duże to diablątko będzie docelowo ?

Posted

No to jak widać na przykładzie Rudzi psiaki radzą sobie doskonale w każdych warunkach;)

A Lilu, podczas przerw w gonitwach z Iskrą, usiłuje ściągnąć TŻ'ta z łóżka (wskoczyć nie daje rady):diabloti:
Też mam nadzieję, że dziś pośpimy;) Ale może w końcu się zmęczy:roll:

Posted

Evelko, jesteś kochana i Soema też. :) Soemo, szczerze Ci współczuję szkoły przetrwania jaką miałaś z Lilu, ale dzięki Twoim komentarzom i zdjęciom, był to najzabawniejszy i najsłodszy serial na dogomanii... ;) Odpoczywaj ze śliczną Molly. :)

Posted

[quote name='pajda'] dzięki Twoim komentarzom i zdjęciom, był to najzabawniejszy i najsłodszy serial na dogomanii... ;) :)
I tu bym dyskutowała, dla mnie mimo wszystko pierwsze miejsce zajmuje inny serial autorstwa Soemy i Molly:evil_lol: Szczególnie ostatnie odcinki
http://www.dogomania.pl/threads/195822-Po%C5%82amane-wycie%C5%84czone-psie-dziecko-potrzebne-wsparcie-rady-SANDOMIERZ?p=15728260#post15728260

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Spaliście coś czy zabawa całonocna ;)

No i na szczęście udało nam się przespać całą noc!
Z tym, że oczywiście Lilu była koło nas...:cool3:
TŻ próbował Ją położyć wieczorem na posłanko, ale Ona twarda była:evil_lol: Podgryzała i lizała Go w nogi, próbowała ściągać kołdrę, etc, etc:eviltong:
No i w efekcie wszyscy zgodnie przespaliśmy tą noc w łóżku:diabloti:
Teraz leży na posłaniu Nicolausa (tj.łóżku w drugim pokoju:roll:), bo chodziła i piszczała (przecież nie będzie się kładła na podłodze!:razz:).
Za niedługo będę musiała wyjść. Mam nadzieję, że nie zrobi w tym czasie sajgonu w mieszkaniu;)