paulaa. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Gdzie jest ten psi park ??? :cool3: Pewnie nie w Warszawie ? :-( Quote
lora Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nie W Warszawie chyba nie ma. Ten jest w Toruniu. Quote
lora Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dziękujemy za miłe słowa i odwiedzinki miłych gości. :wink: Tiffany po wystawie obrosła w piórka zobaczymy jak sobie poradzi na następnej wystawie. :wink: Dziś byliśmy na małym spacerku na skarpie. Tiffi ma zalecane bieganie z górki, więc wypełniamy zalecenia. :wink: Chodźcie! mała poza :wink: ulubione zajęcie kopanie :!: Quote
lora Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 kolejna poza Goldenie spotkanie. Sunia ta ma już 10 lat i nie chciała sie bawić z młodszą koleżanką. Pod górkę. Odpoczynek w cieniu. Pod ławką obok nóg Pana. Quote
lora Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Jeszcze trochę bym kopała to Pan by wpadł z ławka do mojego dołu. :wink: Zjawił sie jakiś kolega ale nie pozwoliłam mu kopać. Pańcia chciała żebym jej kijka od dała aja chciałam się z nią podrażnić. :wink: w końcu rzuciła Quote
lora Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Trochę skakałam. I tak skoczyłam do końca. :wink: Mizianki przesyłamy odwiedzającym. :wink: Mam nadzieję ze fotki są widoczne? Quote
Ewa&Duffel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ale wielki dół wykopała :D Duffel też uwielbia kopać i nie pozwala innym psom podejść do jego dołka. Skoczna panienka :) Fajnie wygląda taki latający golden :) Pasuje jej ta fioletowa obroża :loveu: Quote
lora Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dziękujemy za komentarze i odwiedziny w naszej galerii. :wink: Wstawiam parę fotek z wystawy w Włocławku z której nie jestem zadowolona. :-( A czemu to oceńcie sami. :wink: Aria i Borys koledzy Tiffany. :-D Quote
lora Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Suczka z numerem 500 dostała 1lok i CWC a my 2 :-( ocenę dosk Tiffany i Ashley Agatki :wink: Quote
Ewa&Duffel Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Gratulacje, bardzo dobrze wam poszło ! :) A następnym razem będzie jeszcze lepiej ;) Quote
Recommended Posts