Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Marta191991
Posted

Witam!

Chcę kupić dla mojego cavaliera transporter - torbę taka prostokątną, nie wiem tylko jakie mniej wiecej wymiary ma dorosły cavalier - suczka. Pomożecie?

Guest Marta191991
Posted

A da się go nosić z psem w srodku? Pytam w ten sposób bo przy wielu takich kojcach transportowych jest napisane ze nadają się nie tyle co do przenoszenia a jako miejsce dla psa w domu czy w samochodzie. A mi potrzebny taki zeby nasz cavalierek jezdził ze mną pociągiem i było mu dość wygodnie bez obawy ze podczas przenoszenia cos sie urwie :) :)

Posted

Hm...Nasze cavisiaki nie przekraczają 10 kg i nad tym żeby robić próby wytrzymałościowe to się nie zastanawialiśmy ale nigdy się nam nie zdarzyło aby kojec sie rozpadł. On ma tych zapięć chyba z osiem cztery szerokie zatrzaskowe i cztery mniejsze zakręcane Zresztą do mocowania w samochodzie jest specjalny pas i gniazda na ten pas na transporterze - tym pasem można całą tą konstrukcje wzmocnić na tyle żeby już było pewne ze wytrzyma nie 8 a 28 kg ! ;-)

Guest Marta191991
Posted

A ile taki transporterek by kosztował? i jakieś zdjęcie jeśli ma Pan/Pani to chętnie bardzo ;) ;)

Posted

Udało sie wstawić zdjecie To taki własnie transporterek - tu akurat w środku siedzi Dusia (Milady Bonnie Fable)(suczka bh) czyli pierwsze pokolenie u nas odchowane odchowane i Redżi - nasza duma czyli Regency Peri Biely Demon - tricolor - co to go już niejakie "caruso" prawie pochowało bo jest tym strasznie chorym psem - siedzenie w transporterze to forma podniesienia przestiżu w naszym stadzie - stąd czasami sie zdarza że siedzą tam sobie nawet dorosłe dwa caviśki i nawet nie specjalnie im jest źle bo potrafią tak nawet spać ;-)

Guest Marta191991
Posted

hmm... chyba byśmy byli zainteresowani, ale może np. za miesiąc?, no chyba ze już zostanie sprzedany to wtedy no problem ;) bo dla malucha to narazie bedzie to chyba zbyt duza przestrzen ;D ;) no i dziękuje za poradę odnośnie wymiarów ;)

Pozdrawiam

M.K. ;)