czikusiowa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 źle sobie radzi, bo próbuje za wszelką cenę zwiać ":) Quote
maxiowa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 no wiem... bo sama to widziałam. pogadam z mama pojedziemy zobaczymy . Quote
canis_16 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Z jedej strony dobrze czytać, że chociaż jedna bida będzie miała szanse na dom, z drugiej strony żle czytać, że próbuje uciec u nas w schronisku tez była suczka która za wszelka cene próbowała uciec prawie skończyło się to tragicznie Quote
Kajusza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='maxiowa']no wiem... bo sama to widziałam. pogadam z mama pojedziemy zobaczymy .[/QUOTE] to trzymam kciuki za pomyslną wizytę! Quote
beataczl Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Kajusza']to trzymam kciuki za pomyslną wizytę![/QUOTE] i ja trzymam !!! Quote
maxiowa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Więc sprawa wygląda tak: Kama ma DS u mnie ;D wczoraj ją wziełam ;) gdybyście widzieli jak ona się cieszyła ! Quote
Kajusza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 maxiowa napisał(a):Więc sprawa wygląda tak: Kama ma DS u mnie ;D wczoraj ją wziełam ;) gdybyście widzieli jak ona się cieszyła ! ale dobra wiadomość!!! Kama nareszcie ma swój wymarzony dom! Masz fajną mamę :-) Jakbyś miala jakieś problemu to daj znać, jak będę potrafiła to ci pomogę (niestety z Wegą i Dingiem dużo przerobiłam, ale juz jest ok!) Quote
maxiowa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Kajusza napisał(a):ale dobra wiadomość!!! Kama nareszcie ma swój wymarzony dom! Masz fajną mamę :-) Jakbyś miala jakieś problemu to daj znać, jak będę potrafiła to ci pomogę (niestety z Wegą i Dingiem dużo przerobiłam, ale juz jest ok!) Dzięki ;) jak coś to napewno napiszę ;) A tak wgl to muszę wam napisać,że Kama przez całą noc nie załatwiła się ;) Quote
canis_16 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Super wieści, tak po cichu kibicowałam kamie, bo zachwyciła mnie swoja urodą. Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 i ja sie bardzo ciesze,ze Kamusia ma domek! :multi: wyobrazam sobie Jej radosc,...:) Quote
koelka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ale super, że Kama może zostać w domu na zawsze:) Quote
maxiowa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Co u Kamuchy? więc już trochę czasu minęło odkąd ją wzięłam i nie oddała bym jej ze nic. Załatwiać załatwia się w domu ale rzadziej niż wcześniej. Z jedzeniem to jest masakra ciągle by jadła i jadła. Taki trochę śmieciuch z niej wyjada ze śmietnika i zjada wszystko co jadalne. Chleb i masło to chyba jaj przysmaki haha Kama boi się burzy i nie lubi kotów. Z Maksiem dogaduje się dobrze ;) Jej ulubiona zabawa to gryzienie mnie ;P Jakoś na dniach wybieram się na pola żeby mogły się misiaki wylatać ;) Quote
Kajusza Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 na takie wyjadanie to może kupuj jej żwacze - z tego co wiem, to pomaga na takich śmietnikowców :-) Fajnie, że Kama się już dogaduje z Maksiem, jak będziesz miała to wstaw jakies fotki Kamy :-) Quote
Milka__ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A co jej dajesz do żarełka? Super, że została u Ciebie i że się zaaklimatyzowała. Szczęśliwe zakończenie :) Powodzenia. Quote
maxiowa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Karmę suchą przede wszystkim. Tak to jakieś mięsa,mama gotowała jej tez kasze.. noi oczywiście smakołyki ;) noi to co weźmie sobie sama.. czyli jakis serek czy masło i chleb xD Quote
maxiowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Kilka zdjęć Kamy: Kiedyś tak wyglądała chudzinka.. ale teraz jest o wiele lepiej ;D Tak sobie z Maxiem śpią: Nie mam dużo jej zdjęć ale może dzisiaj na spacerku zrobię jej trochę ;) Quote
maxiowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 a tu jeszcze kilka: leniuchujemy Kama ze swoją zdobyczą ;D Quote
Kajusza Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ale jej sie trafiło :-) W łóżku śpi, widać, że trochę kg jest do przodu :-D Super!! Jak masz jakieś problemy z zachowaniem Kamy, to pisz, ja z Wegą dużo przerobiłam, Koelka z Kukim, to pomożemy :-) Quote
maxiowa Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 a takie fotki Kamiśki: nie powiem przytyło jej się troszke a tak Miśka reaguje jak ją całuje .. wredotka jedna ;P Quote
Kajusza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ale ona ma te uszole wielkie :-) Nietoperek normalnie :-) Super wygląda! Quote
Recommended Posts