Ritafi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Milczałam bo sobota ,niedziela to dni kiedy nie mam czasy być na kompie.Puchacia ma domek u państwa ,którzy po 13 latach stracili pekińczyka.Ludzie maja55 lat więc Pusia mam nadzieje dożyje z nimi starości.Bardzo ciepli mili państo mieszkają w domu z ogrodem ale pusia będzie mieszkać tylko i wyłącznie w mieszkaniu:lol:Kupili jej piękne legowisko ,dobrą karmę różne zabawki ja jestem pewna ,że Pusia ma wspaniały dom oby wszystkie bidy takie domy znajdywały:lol: Zdjęcia nie wiem czy będe miec obiecała mi córka włascicieli Pusi (nie mieszka z nimi),że jak przyjedzie w odwiedziny do weżmie aparat i porobi zdjecia. Quote
Charly Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ritafi napisał(a):Milczałam bo sobota ,niedziela to dni kiedy nie mam czasy być na kompie.Puchacia ma domek u państwa ,którzy po 13 latach stracili pekińczyka.Ludzie maja55 lat więc Pusia mam nadzieje dożyje z nimi starości.Bardzo ciepli mili państo mieszkają w domu z ogrodem ale pusia będzie mieszkać tylko i wyłącznie w mieszkaniu:lol:Kupili jej piękne legowisko ,dobrą karmę różne zabawki ja jestem pewna ,że Pusia ma wspaniały dom oby wszystkie bidy takie domy znajdywały:lol: Zdjęcia nie wiem czy będe miec obiecała mi córka włascicieli Pusi (nie mieszka z nimi),że jak przyjedzie w odwiedziny do weżmie aparat i porobi zdjecia. dzieęęęki:multi::multi::loveu: Quote
Trisza Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nasza puchata księżniczka musi mieć bajokowo!:).Laluniu obyś miała wspaniale w nowym domku! Quote
Ritafi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mam najświeższe wiadomości z domu Pusi:lol:dziewczynka czuje się już jak u siebie od 2 dni załatwia swoje potrzeby na polu:lol:śpi w łożku jak się jej znudzi to idzie do swojego legowiska.Zdjęcia wysłałam do paoiii z prośbą aby je tu zamiesciła. Quote
Trisza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ZUCH dziewczyna....!!!Puchacia prosimy bez żadnej już wpadki. Czekamy na zdjęcia!!:)) Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
dorota1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zdjęcia rewelacyjne, jaka Puchatka zadowolona:loveu: Quote
Recommended Posts