Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia wysłane do paoiii nienajlepszej jakości ,ale naprawdę ciężko robi jej się zdjęcia:lol:Pusia już czyściutka pachnąca aż przyjemnie się do niej przytulić.:lol:Wczoraj nie ruszała się z łazienki na krok ,a dzisiaj chodzi za mną jak cień.Jutro idziemy się szczepić.Bardzo proszę kto może niech ogłasza Pusię żeby jak najszybciej znalazła super domek :lol:Miałam osobę na nia chetną ale TZ się nie zgodził

Posted

cudowna. Ale do ogloszen potrzebuję trochę informacji.

utrzymuje czystość? (pewnie nie)
mniej więcej wiek?
stosunek do innych psów, kotów -jesli wiadomo
do ludzi
bardzo zywa, czy raczej spokojna?
niszczy?
potrafi chodzić na smyczy?

inne szczególne uwagi?

nr telefoniczny do ogloszen

No i b. ważne- czy ona do adopcji pójdzie po sterylce? Są fundusze na to? A jesli nie, czy będzie umowa adopcyjna z wizytą przed i w umowie warunke sterylizacji suni?

Posted

Pusia ma 4 mc. więc wydana bedzie nie wysterylizowana umowa adopcyjna będzie podpisana ,a osoba adoptujaca musi się zobowiązać do jej wykonania.Czystości trzeba ją nauczyć,na koty nie zwraca uwagi,do psów o moją sunie jest zazdrosna i jak się do mnie zbliża to pokazuje zęby jak wychodzę z domu to piszczy,na razie jest bardzo spokojna:lol:moj tel.660676824

Posted

Mam nadzieję, że ogłoszenia przyniosą dobry rezultat ;) Sunia jest słodka i malutka - mam nadzieję, że znajdzie się naprawdę dobry domek :)

Posted

Pusia zaszczepiona jak ją zabolało ukłucie to chciała dziabnąć panią doktor,dzielna dziewczynka.Mam nadzieję,że po szczepieniu będzie czuła się dobrze.