nikozja Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam, Dnia 7.02.2010 o godz 19 znaleziono szczeniaczka jamnika (około 4 miesiące) błąkającego się po osiedlu. Mały jest zdrowy, je i bawi się chętnie oraz normalnie wydala się. Po rozwieszeniu ogłoszeń i zamieszczeniu informacji na stronie schroniska nikt się po niego nie zgłosił:-( Niestety, ale w domu już mamy jednego psiaka i ta suczka nie akceptuje małego. Jesteśmy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, gdyż schronisko wydaje nam się ostatecznością. Mały jest przeuroczy - pełny energii , wigoru i radości, jednak płacze i bardzo przeżywa zaistniałą sytuację. Proszę pomóżcie!!!!! To jego zdjęcie Quote
lika1771 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dam na jamniki w potrzebie,cioteczki pomoga Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widzę że wstawiłąs na stronie http://jamniki.eadopcje.org/psiak/122 wieczorem mu zrobie allegro jamnicze. Quote
nikozja Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Byłam u weterynarza. Mały jest zdrowy, dostał tabletki na odrobaczenie i zakroplimy go przeciw pchłom i kleszczom. Szczepienie przeciwko wsciekliznie mozliwe bedzie dopiero gdy zobaczymy jak reaguje na nowe jedzenie: ryz z miesem gotowanym. Tak więc idealny szczeniak do przygarnięcia!!!! Quote
Mika31 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jest absolutnie słodki nie mogę tu zaglądać bo mam przypływ uczuć macieżyńskich Quote
nikozja Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Psiak iskierka:-) Leży teraz zmordowany, za dużo przeżyć jak na tak małą istotkę:) Długi spacer, wizyta u weterynarza, nowe zabawki, poznanie odkurzacza (od tamtego kontaktu z maszyna przestał piszczeć!! zwłaszcza jak zostaje sam w pokoju!!), próba zaprzyjaźnienia się z 5 razy większym seterem. Mimo to bacznie obserwuje co się dzieje wokół niego i rusza na każdy dźwięk choć niektórych sie boi:D Mały jest dzielny i mam nadzieję, że wystarczy mu siły, bo mi powoli kończy się czas!! Quote
Mika31 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 takie słodkie maluchy szybko znajdują dom Quote
nikozja Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Mały znalazł dom!!!!!!!!!:) wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i życzę powodzenia Państwu, którzy obdarzą go ciepłym domkiem:) Mały trzymaj się...!!!! będziemy w kontakcie!!!:) Quote
Recommended Posts