Jump to content
Dogomania

Szczeniak Jamnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znalazł dom.

Recommended Posts

Posted

Witam,
Dnia 7.02.2010 o godz 19 znaleziono szczeniaczka jamnika (około 4 miesiące) błąkającego się po osiedlu. Mały jest zdrowy, je i bawi się chętnie oraz normalnie wydala się.
Po rozwieszeniu ogłoszeń i zamieszczeniu informacji na stronie schroniska nikt się po niego nie zgłosił:-(
Niestety, ale w domu już mamy jednego psiaka i ta suczka nie akceptuje małego.
Jesteśmy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, gdyż schronisko wydaje nam się ostatecznością.
Mały jest przeuroczy - pełny energii , wigoru i radości, jednak płacze i bardzo przeżywa zaistniałą sytuację.
Proszę pomóżcie!!!!!
To jego zdjęcie

Posted

Byłam u weterynarza. Mały jest zdrowy, dostał tabletki na odrobaczenie i zakroplimy go przeciw pchłom i kleszczom. Szczepienie przeciwko wsciekliznie mozliwe bedzie dopiero gdy zobaczymy jak reaguje na nowe jedzenie: ryz z miesem gotowanym. Tak więc idealny szczeniak do przygarnięcia!!!!

Posted

Psiak iskierka:-) Leży teraz zmordowany, za dużo przeżyć jak na tak małą istotkę:) Długi spacer, wizyta u weterynarza, nowe zabawki, poznanie odkurzacza (od tamtego kontaktu z maszyna przestał piszczeć!! zwłaszcza jak zostaje sam w pokoju!!), próba zaprzyjaźnienia się z 5 razy większym seterem. Mimo to bacznie obserwuje co się dzieje wokół niego i rusza na każdy dźwięk choć niektórych sie boi:D Mały jest dzielny i mam nadzieję, że wystarczy mu siły, bo mi powoli kończy się czas!!

Posted

Mały znalazł dom!!!!!!!!!:) wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i życzę powodzenia Państwu, którzy obdarzą go ciepłym domkiem:)
Mały trzymaj się...!!!! będziemy w kontakcie!!!:)