Wyjątek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Co to koszulek, to jak rzeczywiście będziemy chciały, to chętnie w tym temacie pomogę: moje drugie "dziecko" to agencja reklamy i promocji i już nie raz koszulki robiliśmy :) Quote
Avaloth Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Chantell napisał(a):ja się jeszcze zastanowię :P dobrze, to ja czekam na pozytywną odpowiedź :D Sweet napisał(a):Moja imię zapamiętasz do końca życia :diabloti: myślę że nie tylko ona, niektóre psy na każde 'Ada' będą uciekac :diabloti::diabloti: Wyjątek napisał(a):Co to koszulek, to jak rzeczywiście będziemy chciały, to chętnie w tym temacie pomogę: moje drugie "dziecko" to agencja reklamy i promocji i już nie raz koszulki robiliśmy :) o świetnie by było :) ale na koszulki jeszcze mamy czas Ppx napisał(a):już cztery strony :P u mnie 8 xd zależy jak się ma ustawione naliczanie ( ja mam 10postów na stronę) Quote
Ppx Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 wow, gdzie takie coś się ustawia? Nie wiedziałam o tym. xd Quote
Bartiśkowa_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 A kusicie kusicie, Zapisac i mnie tam z pełnym energii rudym czymś :diabloti::loveu: Przecież ja się chyba powiesze jak mi termin nie podpasi, bo rodzice tez maja miec jakos urlop w lipcu a chcialam zwiedzić trochę z rudym. Nie uykrywając lepszy był by ten sierpień no, ale najwyżej nie pojadę jak coś:-( Quote
Ppx Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 o to fajnie :loveu: Bartiśkowa, może akurat się nie styknie, bo mogą mieć w innym terminie. ;) zawsze pozostaje nadzieja xd Quote
dog193 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Anita, jedziesz i bez dyskusji :diabloti: Przecież musi być i w tym roku jakiś pies, który by zastąpił Daktyla w zabawach ze wszystkimi zlotowiczami, pies z ADHD i o nieskończonym pokładzie energii :evil_lol: :loveu: W przyszłym roku to stanowisko obejmie mój foks :D Quote
Tepes Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 a własnie Anita, Twoje chopoki jadą:evil_lol: ode mie znajomi to jak zawsze czas mają...wiec nie wiem ilu ich tam bydzie uuu już chca wakacje:evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Anitko jak nie pojedziesz (a konkretnie Twój rudy nie pojedzie :D) to Cię chyba uduszę xDD a co z Twoimi osobami towarzyszącymi ? :D:D:D aktualizowałam pierwszą, już wszystkie informacje są :) zapraszamy chętnych !!!! Quote
Iza. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ja się zastanawiam jeszcze, termin średnio mi pasuje :P Quote
Avaloth Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 oj no, wystaw jest dużo, zlot tylko jeden :D poza tym o ile dobrze się orientuję jest wystawa w Nowym Targu jakoś właśnie 17, albo nawet w czasie trwania zlotu, to jest bliziutko więc mogłabyś nawet stamtąd podjechać ;) a nawet jak nie to wyjeżdżając od razu rano zdążysz na 10 czy którąś tam xd Quote
Iza. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Avaloth napisał(a):oj no, wystaw jest dużo, zlot tylko jeden :D poza tym o ile dobrze się orientuję jest wystawa w Nowym Targu jakoś właśnie 17, albo nawet w czasie trwania zlotu, to jest bliziutko więc mogłabyś nawet stamtąd podjechać ;) a nawet jak nie to wyjeżdżając od razu rano zdążysz na 10 czy którąś tam xd Wystawę mamy w Warszawie ;) Bardzo pasuje mi sędzia, więc chciałabym być. Zawsze mogę wyjechać wcześniej żeby na wystawę dotrzeć, ale ja tu się raczej boję o kondycję włosa po takich atrakcjach ;) Quote
Wyjątek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Iza. napisał(a):Wystawę mamy w Warszawie ;) Bardzo pasuje mi sędzia, więc chciałabym być. Zawsze mogę wyjechać wcześniej żeby na wystawę dotrzeć, ale ja tu się raczej boję o kondycję włosa po takich atrakcjach ;) O to sobie wrócimy razem do Warszawy ;) Quote
angineuuka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kusi , kusi .. ale transport .. ;( eeh , chyba się obejdziemy się bez .. Quote
Avaloth Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Angi napisał(a):kusi , kusi .. ale transport .. ;( eeh , chyba się obejdziemy się bez .. jedzie kilka osób ze śląska (Tepes, dog193, Bartiśkowa) mogłabyś się z kimś umówić ;) Iza to w ostatni dzień zrobimy salon piękności dla niego:evil_lol: Quote
Tepes Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ale jak jo jada autem to nie mom miejsca bo biera dog193 i Jubilera z laską;) Quote
Natula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ja ze śląska,ale narazie nie mam pomysła na transport... Quote
Coffee&Nera Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Natula napisał(a):ja ze śląska,ale narazie nie mam pomysła na transport... Kurde przemyśl to i jedź chcialabym cie poznać o dawco szelek :P Nie no tak naprawde chyba z transportem nawet z duzym psem niebyloby problemu ;) trzeba poszukac Quote
Natula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ale przecież ja jade :P tylko jeszcze nie wiem jak haha :lol: Quote
Tepes Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 plecak i psy na plecy i piechty:diabloti: Quote
Avaloth Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Natula napisał(a):ale przecież ja jade :P tylko jeszcze nie wiem jak haha :lol: o i takie podejście mi się podoba :D transport sprawa drugorzędna, zawsze się coś znajdzie ;P Quote
Tepes Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a tak nawiasem co do koszulek to nie wystarczy se walnąć w paincie loga ino trzeba zrobić rysunek wektorowy najlepi w corelu;) Quote
angineuuka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a weź mnie zapisz . na 50% pojadę , wrazie jak by coś nie wypaliło to dam znac ok.10 marca :) ( i Pies :D ) edit - Misia , westie :D Quote
Recommended Posts