Laverna Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jestem na tak. Jutro jescze odwiedze forum, gdyby jakas nowa wiadomosc sie pojawiła:) Pozdrawia mserdecznie Quote
diabelkowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ja niestaty czas mam w weekendy na park.Bylam tam wczoraj z TZkiem ,w tygodniu mam duzo nauki :/ nie mozna zmienic terminu na piatek ? :D bo bym przyszla jeszcze ja i namowie TZka by wzial swoja sucz ;] 10 letnia dalmatenka w pelni zywiolowa ;P szaleje bardziej niz moj 16 mies kundel ;] Quote
Madzika Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Oki to niech bedzie piatek kolo 16 wszystkim pasi? :lol: Quote
Yakubbo Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja sie dowiaduje ostatni ;] :P diabelkowa napisał(a):bo bym przyszla jeszcze ja i namowie TZka by wzial swoja sucz ;] 10 letnia dalmatenka w pelni zywiolowa ;P szaleje bardziej niz moj 16 mies kundel ;] Mnie na nic nie musisz namawiac tylko poinformowac :P Wiesz jakby nie bylo to moj pies to tez kundel :P Heh a ze wigoru duzo ma to proffda :P No to jak co to ja sie na piatek tez pisze :D Quote
Madzika Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja wczoraj o 1610 bylam na polach i byly cale nasze :D bylo super kolory pogoda "tłok" jak co to moze wezme aparat w piat6ek tylko kaska przypomnij mi :P Quote
diabelkowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 no oka a jak beedzie tak p adac ale nie lac ? predzej ja zapomne zeby ci przypomniec ;) Quote
Yakubbo Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A co na to glowna zainteresowana ze sie tak wyraze?? Milczy jak grob ze sie tak wyraze :D A piatek juz jutro ze sie tak wyraze :) Quote
diabelkowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no zeby nie wyszlo ze pojde tylko ja i kuba ... Quote
diabelkowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wiedzialam ze tak bedzie :P no nic fajnie bylo;] Quote
Yakubbo Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 diabelkowa napisał(a):wiedzialam ze tak bedzie :P no nic fajnie bylo;] No ejj ale co chcesy pryeca taka mocna ekipa sie pryemiesycyala po tzm parku ze szkoda gadac :D Ja... Ty... Logan... Zuza... Czy to nie mocna ekipa?? :P Moze nastepnym razem sie ludkow nazbiera :) Quote
Loara Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zakładam ten temat bo w Chorzowie, Swietochlowice nie mam mozliwości moderowania tematem - wiec nie widac kiedy sie zbieramy na spacer. Proponuje 10.II powiedzmy godzina 10 - 11 Volt bedziesz??? Aneczka juz wyjasnila, szukamy chetnych!! Myśle ze dobrze byloby napisac jesli psiak ma hmmm pewne "preferencje" np. dominant/ka, nie lubi psow malych/duzych, rozowych w zielone ciapki lub w zeberke ( niepotrzebne skreslic), szczekliwy bardzo itp.To pozwoli nam tak sie dobrac w towarzystwo spacerowe zeby zgrzytow nie bylo. Ja nie moge zabrac Jazza jesli idzie dorosly pies ( bo sunie to kochamy nawet jeśli złosnica i wgryza się w kark :loveu:) jego wzrostu ktory bedzie usilowal go zdominowac. Jesli bedzie to dorosly pies ale bez takich zapedow lub wiekszy od niego to nie ma problemu. Aha kochamy wszystkie sunie i psiaki, ktore lubia sie gonic ( dlugo i skutecznie). Aczkolwiek w razie potrzeby mozemy przyjac forme dumnego tuptania przy nodze, jesli jakies malenstwo sie boi. Quote
Volt Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja moge najwczesniej o 12.. bo musze poczekac az karme przywioza... to pod zyrafa o 12? Quote
Loara Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Volt nie dostałeś PW?? Wysyłalam o 17. Niestety zamiast po parku spacerować to siedziałam w przychodni u weta :/ Quote
Volt Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dostalem Dostalem i Trzymamy Kciuki ;) nie spojrzalem na PW wtedy tylko najpierw napisalem post. Quote
diabelkowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Moze jakis wspolny dogomaniacki spacerek w miejscach podanych w temacie na lotnisku jest duuzo miejsca na wybieganie psiakow rozne zabawy czy treningi , w parku tez bardzo fajnie mozna cos zjesc czy wypic:knajpa: To jak jest ktos chetny na przyszla sobote ? Quote
Yakubbo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja :P Muahahaha ciekawe ile osob sie zglosi - i czy bedzie tak jak ze "zlotem" 3 sie zglosily z czego jedna jeszcze nei przyjechala :D Moze teraz sie 4 zglosza i 3 przyjada to bedzie sukces :D Quote
asiunia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej! Jestem chetna,z racji dojazdu pasowałby mi bardziej park Chorzowski :) Quote
diabelkowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 na dojazd tez mi bardziej pasuje park a na wybieganie muchowiec :) w parku psy moga szalec na polach marsowych przed stadionem w sumie :) Quote
aleb Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja również chętna na spacerek, tyle, że z psem musiałabym się tłuc autobusem, a to raczej utrudnienie dla psa, bo rzadko jeździ takim transportem ;) Quote
puzzle Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a moj psiak po przyjechaniu do was mialby dosyc od samej podrozy:eviltong: , ale szkoda... chociaz nie wiem bo on by wszystkich pozagryzal:angryy: Quote
Talagia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 My baaardzo chetnie ale nie w weekend bo jestesmy na wystawie :-( Quote
Recommended Posts