new Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ja kupiłam bandamkę, właściwie głównie dlatego, że dochód zesprzedaży ma byc przeznaczony na schroniska... Jutro wstawię zdjęcie Niutka i bandamki :) Niutek po "torze agility" przebiegl bardzo ładnie, szkoda że tor taki malutki. Quote
sota36 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='go|denk@!'] sota36 Ja chyba Cię widziałam, ale nie jestem pewna. - taK? Mialam bezowe sztruksy i czerwone wlosy a Gutek mial (to nie mial) niebieska gumeczke we wlosach :) Jaka bandamke, ja ic nie widzialam :( Quote
diabelkowa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 to moze my tez cie widzieli tzn na wlosy nie patrzalam tylko na gumeczke ;]] Quote
sota36 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ło matko - okaze sie, ze wszyscy wszystkich widzeli, a nikt nic nie wie - jak w czeskim filmie! Quote
Madzika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja kupiłam sobie ( nie psu ) frisbee takie z pedigree. Teraz mamy czym z diabełkowa cwiczyc Quote
Czangowska1 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ja kupilam swojemu siersciuchowi bandamke. wygladał cudnie. pasowala mu do koloru oczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Czangowska1 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Madzika a mysmy cie pozniej z Atena widzialy jak sie bawilas z akim frisbee.. poza tym zapomnialam.. podziakowac wszystkim dwunogom a szczegolnie czworonogom za spotkanie, bylo milo Was poznac. dziekuje:loveu: :loveu: :loveu: Atenka.. udalo mi sie ze zdjęciami :multi: :multi: Quote
Madzika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Czangowska1 napisał(a):Madzika a mysmy cie pozniej z Atena widzialy jak sie bawilas z akim frisbee.. :multi: :multi:no wiesz aki i tak go zlapac w locie nie umie wiec dalam mu pobiegac dla zabawy :D i zeby go wybiegac przyszedl do domu i padl za namowa poszedl ze mna na spacer o 20 gdzie go Logan molestował jak pancie sie bawiły frisbee:-o :-o Ale super mam psa nie:cool3: A tak btw dzieki wszystkim za mile spotkanie (trzeba powtorzyc przeciez park jest duzy i raj dla psów) Quote
Czangowska1 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 madziak pewnie ze masz super psa :loveu: :loveu: ale moj tez jest super, kazdy na swoj sposób. ale najbardziej utkwila mi w pamięci Atena.. niech mi ktos powie ze amstafy są groźne to dostanie w dziób :mad: :lol: :evil_lol: (żartuje sobie:razz: ) Quote
Aten@ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ohh, jejku, jakie pochwały tu lecą :-o chyba sie zawstydzę :oops: ;) a tak na powaznie, to faktycznie udał mi się ten Tosiek :loveu: ona kocha wszystko i wszystkich :lol: no, może nie zawsze, ale w Chorzowie była tak grzeczna, że jestem z niej bardzo dumna :D Quote
Madzika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :razz: :loveu: :loveu: Nie no przyznam ze to pierwszy mily amstaff ktorego widziałam. Niestety miałam przyjemnośc poznac psa morderce ( na 90% brał udział w walkach i szczerze mowiac pies ktory ponoc "tylko psów" nie trapił wywoływał u mnie respekt prawie strach. A tu taki słodziak pociagowy :loveu: :loveu: Do weight pullingu w sam raz. A ten czarny siersciuch a terrierek a......:loveu: :loveu: :loveu: Nie no ja kocham psy i sie ciesze ze po 24 latach sama naleze czynnie do spolecznosci psiarzy : Quote
diabelkowa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 taak a moj pies to zawsze ten zly najbrzydszy i jeszcze oskarzony o molestowanie <foch>:angryy: :angryy: hehe:diabloti: Quote
Laverna Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Małe pytanie- jest ktoś chętny na spacerki ze szczeniaczkiem w chorzowskim parku??? Jestem z Katowic i poszukujemy kompana do psiej zabawy. Teqila ma dopiero 3,5 miesiąca i super czuje się w różanym parku który dodatkowo jest zagrodzony, wiec tam chetnie ją spuszczam z linki.:lol: Pozdrawiam i zapraszam:oops: Quote
bogula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dziewczyny! poznałyśmy się tydzień temu, spedziłyśmy fajny dzień...Mam prośbę: jeśli komuś z Was wszedł w kadr mój kochany Fafik--terier walijski, to proszę o przesłanie na e:mail: bogula63@gazeta.pl Fafik już NIE ŻYJE....:-( :-( :-( :-( :-( Quote
Madzika Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jeju nie mow ze ten zwawy terierek już .... a dopiero co sie mnie pytałas gdzie mu wyleczyc zabki :placz: :placz: . Niestety aparat wyciagnelam dopiero jak wyszlismy od weta ale pożniej juz jakos żesmy sie nie spotkały. Trzym sie Quote
Aten@ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 bogula napisał(a):Fafik już NIE ŻYJE....:-( :-( :-( :-( :-( :-o ojej - bardzo mi przykro ! trzymaj sie ! Quote
tobb Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Z tego co kojarzę to wydaje mi się, ze do różanego parku jest zakaz wprowadzania psów a już na pewno spuszczania ich ze smyczy. Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 tobb napisał(a):Z tego co kojarzę to wydaje mi się, ze do różanego parku jest zakaz wprowadzania psów a już na pewno spuszczania ich ze smyczy. Zakaz w sumie jest, ale nikt tego nie przestrzega i nikt tego nie pilnuje ;) Quote
diabelkowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 My z Loganem jestesmy chetni ;] napisz PW do Madzika ma bodajze w tym samym wieku bordera ;p wczoraj mi mowila ile ma Aki ale juz nie pamietam... skleroza... Quote
Kamila Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 tobb napisał(a):Z tego co kojarzę to wydaje mi się, ze do różanego parku jest zakaz wprowadzania psów a już na pewno spuszczania ich ze smyczy. Bardzo dobrze kojarzysz.Tzn mozna tam wejsc z psem ale tylko na smyczy :p .Ja niestety nie mieszkam juz w Katowicach ale kiedys bywalam w parku chorzowskim codziennie,jak nie 2 razy dziennie :razz: . Quote
Laverna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Z tego co mi wiadomo, pola marsowe to legalny wychodzek dla psów i tam czesto bywa policja przy psich spotkaniach i nigdy nie mówi słowa. Psiaki mają nielada zabawę. Prawdopodobnie okoliczni psiolubcy schodzą sie okolo 17-18 codziennie. Niekiedy uda mi sie tam podejść, ale czesto brakuje nam goldenkowych zabaw...:roll: Quote
Madzika Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No ja tez w rozarium spuszalam akulca i nikt mi nic nie mowil:cool3: :cool3: Ale tak mozemy sie spotkac na polach marsowych ale wpierw umowic jakis termin bo ja mam czas jak co tylko w pon i piatki narazie. A mam borderka w wieku 5,5 miesiecy wiec raczej wykonczy ci zabawowo goldenka:razz: Quote
Laverna Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Fajnie, wiec czemu nie poniedziałek??? Ja sie dostosuje do godziny, bo tez mam wolne:)moga byc pola marsowe, tam jest mniej malych dzieci- a ja musze na to uważac z Teqila, bo bardzo ja lubi dręczyc:) Quote
Madzika Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No to jak bedzie pogoda to moze koło 16 trza sie spytac diabelkowej czy ma czas i chce sie zabrac i najlepiej na pola marsowe:lol: :lol: :lol: Wielki teren do pobiegania a malo ludzi ( przed poludniem mozna powiedziec pusto ;p) Quote
Recommended Posts