Godelaine Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Sprawdzałam busy - my powinniśmy byc już lekko przed 11. Chustki niestety nie znalazłam. Ale mam nadzieję, że moja czarna bestia będzie rozpoznawalna. Na wszelki wypadek :) Quote
Madzik93 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ja bede dopiero pozniej z new. Jak cos bede was szukac:lol: Quote
Madzika Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Martula_G napisał(a):A ja chciałam spytać czy jeśli Tabby miała szczepienie 23ego sierpnia to raczej nie bardzo mogę ją jutro przywlec do Chorzowa? a tak chciałam przyjechać.....Pytanie brzmi ktore szczepienie i na jak powaznie bierzesz kwarantanne ( ja ja olalam tylko unikalam kontaktu z obcymi psami - bezpanskimi bo te na smyczach itp sa zadbane i szczepione) Quote
diabelkowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Madzika napisał(a):Pytanie brzmi ktore szczepienie i na jak powaznie bierzesz kwarantanne ( ja ja olalam tylko unikalam kontaktu z obcymi psami - bezpanskimi bo te na smyczach itp sa zadbane i szczepione) hehe no Aki sie bawi z Logankiem diabelkowa gada z Mazika hehe bla bla no bo wiesz Aki ma wlasnie kwarantanne hehhehehe :P Do jurtra do jutra :DDD my mamy busa o 10:30 wiec bedziemy tak na 10:45 moze 10:50 :]]] Quote
Madzika Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 A co nie miał :cool3: Ale fajnie sie patrzało jak taki szkrab powala na łopatki wiekszego od siebie minionka:diabloti: Quote
Czangowska1 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ja tez przyjade. bede ok 11 pod zyrafą. nie umiem wkleic fotki, ale poznacie po psiaku z dlugą szarą sierscią ;p;p Quote
Aten@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 powoli się szykuję do drogi :) przy dobrych wiatrach będę około 10:30 pod żyrafą :) jak ktoś mnie pozna, to podchodzić. Quote
HebaNova Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 my z TZem bedziemy i z ONkiem. ale nie wiem o ktorej... jak sie zbierzemy :evil_lol: przed 17 powinnismy zdązyc ;) Quote
HebaNova Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 aha - jak ktoś bedzie robił fotki to proszę o wstawienie :loveu: Quote
bogula Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Siemka! ja już jestem w domu. Pod ŻYRAFĄ spotkałam kilku młodziutkich dogomaniaków.Grupą dotarliśmy na miejsce zabawy.Ja dojrzałam znajome dziewczyny z mego miasta i już potem z nimi wracałam.Było mi bardzo miło pogadać z Wami w realu, zobaczyć miłe twarze. Do zobaczenia, może w Chorzowie/Świętochłowicach na wystawie? Mój Fafik dowieziony do domu autem zapadł w sen---to było dla niego przeżycie! i nawet wiele nie burczał...na inne psy! Quote
Basia&Safi Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 my juz tez w domku niestety nie rozpoznalam nigoko :(:( czy ktos nas widzial :) mamy troche fotek ale to jutro :):) Quote
Aten@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 my już też w domku :D było mi bardzo miło poznać część osób :) basiulka22tychy - myśmy z Czangowską1 cię chyba widziały - o ile jesteś niewysoką blondynką i miałaś rybaczki? z dżinsu... Quote
Basia&Safi Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 tak tak tak :):):):) to napewno ja :D:D cieba bylo podejsc ;P nie dobre :) Quote
Aten@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 tak się szybko przemieszczałaś, że nie było szans :P najpierw widziałysmy cię koło toru agility, ale byłyśmy gdzieś dalej, później nam migłaś kilka razy, jak stałyśmy w kolejce do weta. No trudno - następnym razem będziemy cię gonić :D mnie zaczepiło kilka osób, trudnych mi do zidentyfikowania. Jedna osoba na pewno była z dogo, bo pytała o chustki, a reszta chyba z innych for, ale nie kojarzę niestety :( Quote
Czangowska1 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 no mysmy tez dotarli. Czanguś-Senior :lol: :lol: :lol: padl na wyrko i ani mysli zeby sie ruszyc. dla niego to bylo przezycie, chyba nigdy nie byl w takim miejscu gdzie tyyyle piesów w kolo bylo. Dziekuje Atence i jej kochanej Suni za przyjemne towarzystwo, bylo super. mam nadzieje ze w przyszlosci częsciej bedzie nam dane zeby sie spotkac. basiulka22tychy, no widzialysmy Was:) ale nie wiem czemu nie podeszlysmy :cool3: następnym razem sie poprawimy:cool3: :lol: wie ktos jak wkleic zdjęcie?? moje maja za dużą wielkość :placz: Quote
Aten@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Czangowska1']Dziekuje Atence i jej kochanej Suni za przyjemne towarzystwo, bylo super. mam nadzieje ze w przyszlosci częsciej bedzie nam dane zeby sie spotkac. my równiez dziękujemy :D było nam bardzo miło Was poznać :D zdjęcie zhostuj najlepiej imageshackiem (http://www.imageshack.us/) - za pomocą przeglądaj wybierasz zdjęcie z kompa, jeśli chcesz je zmniejszyć, to wybierasz jeden z rozmiarów poniżej i dajesz host it. Zeby wkleić fotkę na forum, kopiujesz CAŁY kod z pozycji hot link for forum (1) - i wklejasz na forum :) Quote
Czangowska1 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 aaaha no to sprobujemy zhostowac :lol: moze sie uda:eviltong: Quote
Czangowska1 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 no to probujemy wrzucic tu fotke.. hop [img=http://img201.imageshack.us/img201/4274/zdjcie011hw2.jpg] Quote
Recommended Posts