Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mijalismy sie pare razy ale nie mialam pewnosci czy to Ty :cool3:

A tak poza tym dzis beda dowody ze Aki wkoncu dobił Logana ( potem sie logan odgryzł ale nie w zabawie ale wszystko jest cacy ran nie odnotowano:razz: :razz: )

Posted

Macie jakieś fotki??Jak tak to wstawiajcie!! Ja już wstawiłam tylko w innym temacie

A tak w ogóle to nam się bardzo podobało. Wszczególności tor agility dla psów niedoświadczonych (brałam w tym udział kilka razy)

[quote name='Fotki które wstawiłam w poście Z Psem Za Pan Brat pokaz Agility']Oto fotki

Harry w kolejce na mini tor Agility

Na pochylni (nie wiem jak to się nazywa fachowo)

Skok przez przeszkodę

Harry przy billbordzie

Malinois na torze agility

I to wszystkie fotki.

Posted

Aten@ napisał(a):
a na jakim programie? bo szczerze mówiąc, nie wiem, z którego progamu była TV
- przecztalam, ze regionalka katowice - o 18.00 nic nie bylo, wiec czekam na 21.45

Posted

a mysmy Safi tez widzieli tyle ze jakos tak nam za chwile umknela macie tepo niezle :D

Aaa jestem taka dumna z Loganka ze na ten trojkat(palisada?) sie nie bal wejsc taki on tez dumny byl i mu sie podobalo

Nam tez milo bylo poznac dogomaniakoow :D

Posted

Sabcia przed tym trojkatem (?) zdjela sobie obroze wbiegla na gore, postala troche i w dol :) na koniec przeskoczyla przez ten bialy plotek bo za nim stal moj tata a ona, dumna z siebie, chciala sie jak najszybciej pochwalic :DDD

Szkoda tylko ze jakis kundel sie na nia rzucil ;/

Posted

:) A no tepo bylo bo Safinka ma jeszcze troche cieczke :D:D:D wiekszosc pieskow okej tylko taki jeden jamnik byl nachalny ::D:D:D Safinka na torze nie chciala wejsc na ten trojkata :( ale płotki przeskoczyla :) czekam na foteczki i cos powklejam :)

Posted

no dobra ja tez wkleje :)))
Pieski w parku poplywaly

Dalmatynczyk ZUza, ,mini ONek Logan i borderopodobny Aki

a wczesniej tor agility :cool3:

Loganek na trojkacie

Proba Akiego (niejeden pies tak ladnie tego nie pokonał :D)

No i Zuza

Posted

Ja też tego niufka widziałam. A Harry go obszczekał ;)

I muszę się pochwalić że Harry nie bał się wejść na trojkąt .
Gdy rozpoczął się pokaz agility Harry się cały czas wyrywał (chyba chciał sobie poskakać przez przeszkody razem z tamtymi psiakami)

sota36 Ja chyba Cię widziałam, ale nie jestem pewna.

Posted

Szkoda ze tak malo bylo przeszkod na tym torze, jedynie ten trojkat byl atrakcja :) mogli jeszcze rekaw chociaz wstawic, albo pochylnie (nie wiem czy tak to sie fachowo nazywa :P), zaluje ze nie mialam czasu odstac w kolejce do weta :(

Posted

też strasznie żałowałam, ze nie było rękawa :( ciekawe, czy moja paskuda by wlazła... cały próbny tor poszedł jej migiem, zero problemów :D zresztą ona wszędzie włazi, nawet na ladę wskoczyła - tam, gdzie sprzedawali bandamki :D

Posted

ja niestety nie :( a chciałam :( ale wziełam tylko 20zł, a zostawiłam auto na parkingu strzeżonym, za który zapłaciłam 15zł i brakło mi już na bandamke :cry: