Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wspaniale, że Czester już w nowym domku :multi: na pewno na łańcuchu:evil_lol: nie stoi ale masz rację lepiej dmuchać na zimne :evil_lol:;) chyba rzeczywiście lepiej aby Was tak szybko nie spotkał po przeprowadzce bo może pomyśleć że wróciliście po niego...
nie dziwię się że Wam jest smuto, to parę dni ale jednak bardzo idzie się przyzwyczaić do psiaka:-(
najważniejsze, że będziecie mieć z nim kontakt i spokojnie możesz kontrolować i sprawdzać Czesterka ;) ale skoro rodzina jest w nim zakochana to na pewno będzie wszystko dobrze :-)

Posted

dostałam zdjecia Czesterka i no chłopak zadomowił sie na salonach..ech..udało mu się (mam nadzieję)
spał w domu a nie tam w żadnym garażu:evil_lol:,obudził pana o 5 rano bo na dworek chciał..i co tu więcej gadać..NIECH BĘDZIE SZCZĘŚLIWYM FACETEM!!!

Posted

mam już kolejną bidę,pan umarł a nim nie ma kto się zająć..:-(:-( historia jak wiele innych smutna..:-( zaraz idę na oględziny chłopaka, postaram się coś z nim zrobić zanim "życzliwi " się nim zajmą:angryy:

Posted

mania1979 napisał(a):
mam już kolejną bidę,pan umarł a nim nie ma kto się zająć..:-(:-( historia jak wiele innych smutna..:-( zaraz idę na oględziny chłopaka, postaram się coś z nim zrobić zanim "życzliwi " się nim zajmą:angryy:

o nie :-( najlepiej zabieraj go do siebie i szukamy mu domku ;)

Posted

diana79 napisał(a):
o nie :-( najlepiej zabieraj go do siebie i szukamy mu domku ;)

psiak nie podszedł do mnie wcale..:shake: ale zwalam winę na to ,ze nie byłam sama,byłam z synkiem i z Adelką,i ogólnie panowało zamieszanie,bo obok jeszcze ciapały się dwa psiaki..
zauważyłam że ma tylko jakąś tam pożal się Boże obrożę i jest chudziutki:shake:..podobno jest łagodny i daje sie głaskać-to wiem od ludzi gdzie go widują. Koczuje pod jedną z klatek,ale ludzie tam go nie chcą...:angryy:
to pies typu "niskopodłogowiec" koloru brązowego,śliczny,coś ma z łapką bo kuleje..
wieczorem postaram sie go zabrać o ile będzie chciał podejść do mnie..
.

Posted

diana79 napisał(a):
Mania i co z pieskiem?

piesio z kulawą łapką nie daje się zbliżyć do siebie:shake:,karmimy go z koleżanką co by miał chociaż pełny brzuszek. Położyłam mu pod blok poduchę ale już z tamtąd zniknęła..:shake:ech ci ludziska...

Czesterek zadomowił się na całego,zaczyna obszczekiwać obcych poza swoją bramą:lol:,wspaniały,kochany Czesterek ma się cudownie,dla takich chwil warto żyć!!
pojawił sie wpis na wątku Nessi ze jest już wpłata dla niej za luty..więc może jest już nr konta??:cool3: nie chcę mieć żadnych zaległości...

Posted

to wspaniale, że Czester się już tak zadomowił :multi:

a piesio mam nadzieje, że się da złapać, biedak pewnie jest przerażony :-(

jeżeli chodzi o Nesi to nie ma jeszcze konta od Wiosny a Viola przez pomyłkę wpłaciła jeszcze na stare konto ;)

Posted

diana79 napisał(a):
to wspaniale, że Czester się już tak zadomowił :multi:

a piesio mam nadzieje, że się da złapać, biedak pewnie jest przerażony :-(

jeżeli chodzi o Nesi to nie ma jeszcze konta od Wiosny a Viola przez pomyłkę wpłaciła jeszcze na stare konto ;)

to ja też się pomylę i wpłacę na stare konto,bo potem to może być pustka na moim koncie..:eviltong:
mogę tak??:razz:

Posted

mania1979 napisał(a):
to ja też się pomylę i wpłacę na stare konto,bo potem to może być pustka na moim koncie..:eviltong:
mogę tak??:razz:

nie wiem najlepiej zapytaj się Ada-jeje bo to na konto jej fundacji wchodziły poprzednie wpłaty

• 3 weeks later...
Posted

Czester ma się dobrze,biega po podwórku,nie chce spać w domku,nauczył sie otwierać okno do kotłowni i tam śpi jak mu znudzi się bieganie:lol: w kotłowni cieplutko ma:evil_lol:

• 2 weeks later...