Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z kaski jaka pozostała po Dejzi zakupiłam wagę dla schroniska. Zakupu dokonała Winter7, za pomoc pięknie dziękuję. A teraz czekam na wklejenie kwitka za zakup i potwierdzenie Olenki odbioru wagi no i informacji czy waga działa.

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, skan mogę wkleić dopiero jutro, bo muszę mieć drugi komputer. Dostaliśmy 50zł zniżki i darmową przesyłkę. Waga kosztowała z tego co pamiętam 650zł.

• 2 weeks later...
Posted

Ilonko dostałam fotki a na FB nie pojawiam się bo kompa brutalnie zamknęłam i FB woła o hasło a ja nie pamiętam i zajmie mi to chwilę, aby gada otworzyć, cierpliwośći. Potrzebuję czasu i dostępu do kompa a jest nas 2 i mamy grafik wrrrryyyy

Posted

Na Fb cierpliwie poczekam :-)
Ale może tutaj mi odpowiesz ? Chodzi o zdjęcie które zamieściłam na FB a okazało się Twoje jeśli chcesz to je usunę :)

Posted

Ilijowa ciekawi mnie tylko jakie hasło dałaś w google, że go znalazłaś. Jak mówiłam posłałam kilku znajomym na FB tablice no i poszło w świat.

Posted (edited)

Ja nie pamietam co wpisywałam widoki, natura, najpiękniejsze widoki i wiele innych,
których nie pamietam i przy jakim wpisie dokładnie wyświetliło mi również Twoje zdjęcie też nie pamietam.
Na FB jest taki wpis :
"

[FONT=lucida grande]Jeśli to były tablice bez ustawienia "wyłącznie dla zaprzyjaźnionych" czy inny rodzaj zamkniętych wpisów, to zdjęcie można znaleźć w wyszukiwarce grafiki google.[/FONT]
"

Edited by Iljova
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Faktura za wagę zakupioną przez Winter7. Pieniądze wyłożyła Winter 7 Waga przesłana do schroniska w Starogardzie Gdańskim. Potwierdzone przyjęcie wagi przez schronisko post 730
Pieniądze zostały po zbiórce na operację Dejz. Koszt zakupu wagi 650 PLN Pieniądze zostały przelane na konto WInter 7
650 - 590,40 = 59,60 brakująca kwotę wykładam ze swoich.
Kaska po Dejzi została oficjalnie rozliczona

Edited by Secia
  • 3 months later...
Posted

[quote name='wszpasia']Czy Dejzi znalazła dom? Długo mnie nie było na dogo..[/QUOTE]

Kochana Dejzi przeprowadziła się do Niemiec. Fotki z domku i ze spacerów na wątku a jest co oglądać :-)