Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
super :)

kroopek dawaj w tytule, ze kudlaczek wyrwany z umieralni, walczy z nosowka, potrzeba kasy i dt pochorobowe od niedzieli

to same najwaznejsze rzeczy
i jak... tytuł pasuje?

Posted

farmerka63 napisał(a):
Dziewczęta drogie . Mam do zagospodarowania 50 zł. Czy wpłacać na konto Fundacji czy Kropeek ?
Przepraszam za głupie pytanie, ale nie ogarniam kuwety :cool1:

Pytanie wcale nie głupie! przelej na moje konto:lol: jak jakiś grosz jeszcze wpadnie to prześle pieniążki razem. Nie chcę robic zamieszania na koncie Fundacji.
Baaardzo dziękuję w imieniu swoim i Groszka

Posted

Groszek postawiony na łapki wychodzi dziś ze szpitala! Pilnie potrzebny jest tymczas! Pilnie potrzebne są krople na jego chore oczka, koszt takich kropli to 200zł

Posted

farmerka63 napisał(a):
Kaska poszła. Kropku - a jakie schorzenie oczu lekarz stwierdził ? ...Piekielnie drogie te krople :(
strasznie drogie!! amikat mówiła,że Groszek ma oczka suche jak papier. Nazwy kropli jeszcze nie znam. Oczka oglądał okulista i to są jego zalecenia, my musimy zdecydowac czy ratowac te jego oczka czy nie(decyzje trza podjac szybko!) JEGO OCZY SĄ W NASZYCH RĘKACH!!
Jak ktoś da rade to niech umieszcza Groszka na facebooku

Posted

kropeek napisał(a):
(...) Jak ktoś da rade to niech umieszcza Groszka na facebooku

Kropeek, pod tym kątem właśnie prosiłam Amikat o info, jak poniżej.

majqa napisał(a):
Przygotuj proszę tekst albo może inaczej, jeśli wolisz, post informacyjny:
- imię - Groszek
- wiek - ?
- w miarę przybliżone info (to uwiarygadnia sprawę), gdzie psiak obecnie przebywa (to co uznasz w tym względzie za istotne) - ?
- rozpoznanie, rokowania, obecny stan - ?
- o co prosimy (domyślam się, że pomoc finansowa i DT) - ?
- pełne dane wpłatowe - ?
- dane kontaktowe - ?
- zdjęcia - ?

To, co wyszczególniłam to podstawa do apelu o pomoc, przy braku takich info albo oddźwięk, na jakim nam zależy będzie mały albo będzie ale li tylko w postaci pytań (i pewno o to, co podałam powyżej).

Posted

jeny jakie drogie :(

gdzie Groszek się ma podziać? :( nic nie mamy dla niego :( ja mam dziś dzień złych wiadomosci, kot mi wraca z adopcji, pies wyadoptowany ma padaczkę - a dla Groszka nie ma miejsca :( i jeszcze cena kropli aaaaa

Posted

farmerka63 napisał(a):
A co jest temu kotu , Wasiu ? O Kleksie czytałam... Oby jego nowa Pańcia nie wymiękła :(

kotek jest takim pół dzikuskiem - o wszystkich jego zachowaniach mówiłam tym ludziom, ale ponieważ śliczny jest jak malowany, "whiskasowy" to wtedy nic im nie przeszkadzało, bo oni nie muszą mieć kotka do przytulania tylko żeby się bawił z ich drugim kotkiem i to będzie radość największa ich obserwować, kochali go oczami na ładnych zdjęciach, a jak już go wzięli to się okazało, że naprawdęjest taki jak mówiłam, że fuknał, że łapą wali więc już został kotem mordercą i boją się go :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
(...) fuknał, że łapą wali więc już został kotem mordercą i boją się go :mdleje:

Oj, to straszne... a tętnicy nie przegryza... eh... ludzie, ludzie...

Posted

majqa napisał(a):
Oj, to straszne... a tętnicy nie przegryza... eh... ludzie, ludzie...

to pewnie zacznie robić niebawem bo jest na dobrej drodze przecież :lol: odechciało mi się dziś wszystkiego....

Posted

Groszek mieszka od wczoraj u nas - w psiej chacie. Ma klatkę kenelową własnościową w oddosobnieniu i DUŻO DUŻO czułości.
CHodzi dziarsko na spacerki - jeszcze troche mu furka w nosku.
Mamt zestaw kropli do wykupienia i tych które przywiozłam od lekarza. Chcę wam wkleić rozpiskę co miał robione i ile to kosztowało ale nie wiem jak plik PDF wkleić na Dogo. Czy ktoś może mi w tym pomóc?

Groszek od czasu opuszczenia kliniki poczuł miętę i gwałci wszystko co mu pod łapki podejdzie. WSZYSTKO! Masakra.
Jakis wygłodniały czy CUŚ.

Apetyt ma. Wcina, pije ładnie, nawet z lekka poszczekuje. Jak całkiem wydobrzeje czeka do fryzjer.