kora78 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 super :) kroopek dawaj w tytule, ze kudlaczek wyrwany z umieralni, walczy z nosowka, potrzeba kasy i dt pochorobowe od niedzieli to same najwaznejsze rzeczy Quote
maciaszek Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bounty już nie robi fundacyjnych allegro, teraz robi je (zdaje się) Jenny19 (chyba nie pomyliłam nicku). Quote
kropeek Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 kora78 napisał(a):super :) kroopek dawaj w tytule, ze kudlaczek wyrwany z umieralni, walczy z nosowka, potrzeba kasy i dt pochorobowe od niedzieli to same najwaznejsze rzeczy i jak... tytuł pasuje? Quote
majqa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A ja bym zrobiła tak, by dać chorobę w tytule: Groszek walczy z nosówką! Pomocy! Finanse i DT! Quote
farmerka63 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dziewczęta drogie . Mam do zagospodarowania 50 zł. Czy wpłacać na konto Fundacji czy Kropeek ? Przepraszam za głupie pytanie, ale nie ogarniam kuwety :cool1: Quote
Jasza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kropeek - świetnie!! Tylko daj nosówkę w tytule. Grosiu - uściski!!!!! Quote
kropeek Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 farmerka63 napisał(a):Dziewczęta drogie . Mam do zagospodarowania 50 zł. Czy wpłacać na konto Fundacji czy Kropeek ? Przepraszam za głupie pytanie, ale nie ogarniam kuwety :cool1: Pytanie wcale nie głupie! przelej na moje konto:lol: jak jakiś grosz jeszcze wpadnie to prześle pieniążki razem. Nie chcę robic zamieszania na koncie Fundacji. Baaardzo dziękuję w imieniu swoim i Groszka Quote
farmerka63 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 OK , Kropeeczku. Dane mam. Idę do banku :) Quote
kropeek Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Groszek postawiony na łapki wychodzi dziś ze szpitala! Pilnie potrzebny jest tymczas! Pilnie potrzebne są krople na jego chore oczka, koszt takich kropli to 200zł Quote
farmerka63 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kaska poszła. Kropku - a jakie schorzenie oczu lekarz stwierdził ? ...Piekielnie drogie te krople :( Quote
kropeek Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 farmerka63 napisał(a):Kaska poszła. Kropku - a jakie schorzenie oczu lekarz stwierdził ? ...Piekielnie drogie te krople :( strasznie drogie!! amikat mówiła,że Groszek ma oczka suche jak papier. Nazwy kropli jeszcze nie znam. Oczka oglądał okulista i to są jego zalecenia, my musimy zdecydowac czy ratowac te jego oczka czy nie(decyzje trza podjac szybko!) JEGO OCZY SĄ W NASZYCH RĘKACH!! Jak ktoś da rade to niech umieszcza Groszka na facebooku Quote
majqa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kropeek napisał(a):(...) Jak ktoś da rade to niech umieszcza Groszka na facebooku Kropeek, pod tym kątem właśnie prosiłam Amikat o info, jak poniżej. majqa napisał(a):Przygotuj proszę tekst albo może inaczej, jeśli wolisz, post informacyjny: - imię - Groszek - wiek - ? - w miarę przybliżone info (to uwiarygadnia sprawę), gdzie psiak obecnie przebywa (to co uznasz w tym względzie za istotne) - ? - rozpoznanie, rokowania, obecny stan - ? - o co prosimy (domyślam się, że pomoc finansowa i DT) - ? - pełne dane wpłatowe - ? - dane kontaktowe - ? - zdjęcia - ? To, co wyszczególniłam to podstawa do apelu o pomoc, przy braku takich info albo oddźwięk, na jakim nam zależy będzie mały albo będzie ale li tylko w postaci pytań (i pewno o to, co podałam powyżej). Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jeny jakie drogie :( gdzie Groszek się ma podziać? :( nic nie mamy dla niego :( ja mam dziś dzień złych wiadomosci, kot mi wraca z adopcji, pies wyadoptowany ma padaczkę - a dla Groszka nie ma miejsca :( i jeszcze cena kropli aaaaa Quote
farmerka63 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 A co jest temu kotu , Wasiu ? O Kleksie czytałam... Oby jego nowa Pańcia nie wymiękła :( Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 farmerka63 napisał(a):A co jest temu kotu , Wasiu ? O Kleksie czytałam... Oby jego nowa Pańcia nie wymiękła :( kotek jest takim pół dzikuskiem - o wszystkich jego zachowaniach mówiłam tym ludziom, ale ponieważ śliczny jest jak malowany, "whiskasowy" to wtedy nic im nie przeszkadzało, bo oni nie muszą mieć kotka do przytulania tylko żeby się bawił z ich drugim kotkiem i to będzie radość największa ich obserwować, kochali go oczami na ładnych zdjęciach, a jak już go wzięli to się okazało, że naprawdęjest taki jak mówiłam, że fuknał, że łapą wali więc już został kotem mordercą i boją się go :mdleje: Quote
majqa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 malawaszka napisał(a): (...) fuknał, że łapą wali więc już został kotem mordercą i boją się go :mdleje: Oj, to straszne... a tętnicy nie przegryza... eh... ludzie, ludzie... Quote
farmerka63 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Chyba nikomu nie oddam Loli...Kto byłby jej w stanie wybaczyć pogryzione kapcie i głębokie wykopy w ogródku :oops: Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 majqa napisał(a):Oj, to straszne... a tętnicy nie przegryza... eh... ludzie, ludzie... to pewnie zacznie robić niebawem bo jest na dobrej drodze przecież :lol: odechciało mi się dziś wszystkiego.... Quote
Jasza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jeny, co z Groszkiem teraz, skąd wytrzasnąć DT??? Jeszcze bez zwierząt... Quote
Casablanca Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 DT bez zwierząt...to będzie trudne do znalezienia, a czasu mało! :( Quote
amikat Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Groszek mieszka od wczoraj u nas - w psiej chacie. Ma klatkę kenelową własnościową w oddosobnieniu i DUŻO DUŻO czułości. CHodzi dziarsko na spacerki - jeszcze troche mu furka w nosku. Mamt zestaw kropli do wykupienia i tych które przywiozłam od lekarza. Chcę wam wkleić rozpiskę co miał robione i ile to kosztowało ale nie wiem jak plik PDF wkleić na Dogo. Czy ktoś może mi w tym pomóc? Groszek od czasu opuszczenia kliniki poczuł miętę i gwałci wszystko co mu pod łapki podejdzie. WSZYSTKO! Masakra. Jakis wygłodniały czy CUŚ. Apetyt ma. Wcina, pije ładnie, nawet z lekka poszczekuje. Jak całkiem wydobrzeje czeka do fryzjer. Quote
majqa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nie wiem, czy jest możliwość, w moim odczuciu nie, by wrzucić pdf na forum, co najwyżej można zrobić skan lub fotę i wrzucić to jako zdjęcie. Quote
malawaszka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 o mały zboczuch!!!! amikat prześlij mi tego pdfa - można zrzucić obraz do jpg i wstawić malawaszka@gmail.com wiadomo ile pieniąchów wpłynęło dla Groszka i ile brakuje? bo że brakuje to więcej niż pewne :( Quote
Recommended Posts