Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Nie mam konta.
Kropeek podała mi swoje.
W przypadku bazarku z fantami Majqi - zobaczę.
Może Kropeek też się zgodzi.

Byłoby super!

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Nie mam konta.
Kropeek podała mi swoje.
W przypadku bazarku z fantami Majqi - zobaczę.
Może Kropeek też się zgodzi.
ok. zgadzam się. proszę tylko o dopis,że dla Groszka i z jakiego bazarku to będzie mi łatwiej. Proszę o dużo cierpliwości bo robię to po raz pierwszy:/ Wszystkie dobre rady mile widziane:)

Posted

MAłemu zmieniono antybiotyk po wymazie. Dostaje Genatamecynę. Ciągle ma kroplówki ale co ważne - mniej spi, idzie na spacerki i jest bardizej dziarski!
Wydaje sie kryzys minął. BYłmoment kiedy nawet przeszkód na psacerkach nie omijał - a teraz tak! Omija! Zauważa je!
Je sam - ale malo pije.

Groszek zwany w klinice PUSZKIEM - walczy i chyba pierwszy raz powiem że jest lepiej .

Posted

a rachunek dopiero na koniec dostaniecie? czy juz cos wiadomo, jakie koszta do tej pory sa?

deklarowalam pomoc i wychodzi,ze mi ciezko bedzie, chyba bede musiala ja zmniejszyc :(

Posted

Ale wieści!
Oby już tylko takie.
Zrobiłam drugi bazarek dla Groszka z fantami które dostałam od Majqi - tylko zdjęcia jutro - bo nie zdążyłam.
To Was zaproszę po fajne fioletowe gacie ;-)

Posted

nIe iiem jaki bedzie rachunek NIe mam pojecia ,. Jakie to ma jednak znaczenie? Przecieżnie przerwę leczenia bo rachunek jest wysoki. ILe trzea będzie tyle damy. Jak będę miała mało kasy na koncie to zapłacę ile będę miała i za chwilę resztę.
My mielismy straszne wydatki w sosnowcu w schrosnie od czerwca do dzisiaj blisko 20 tys. zł.

Posted

fioletowe gacie od Jaszy i Majqi brzmią nieźle :D ja jeszcze dla Groszka vel Puszka jakiś grosz wyskrobię na pewno

masakra te koszty z Sosnowca :shake: miasto oczywiście się nie poczuwa? :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
fioletowe gacie od Jaszy i Majqi brzmią nieźle :D ja jeszcze dla Groszka vel Puszka jakiś grosz wyskrobię na pewno

masakra te koszty z Sosnowca :shake: miasto oczywiście się nie poczuwa? :roll:
na milionowe zadłużenie szpitala mieli, mają także na wypłaty dla ponad 30 doktorów/profesorów ze szpitala. przykre, że dla gogusiów mieli i mają a dla bezbronnych i niewinnych już nie!!!

Puszku, Groszku, Bobiku, Kudłaczku :lol: życzę duuużo zdrowia

Posted

kropeek napisał(a):
na milionowe zadłużenie szpitala mieli, mają także na wypłaty dla ponad 30 doktorów/profesorów ze szpitala. przykre, że dla gogusiów mieli i mają a dla bezbronnych i niewinnych już nie!!!

Puszku, Groszku, Bobiku, Kudłaczku :lol: życzę duuużo zdrowia

U nas galerię handlową budują, a kto cierpi? Pomyślmy, gdzie nikt nie zagląda i nikt nie będzie robił większej awantury-schronisko i zwierzęta...

Puszku, Groszku, Bobiku, Kudłaczku - ja osobiście mówię na niego Klusek :D
Trzymam kciuki!

Posted

nieeeee klusek to ciut nie ładnie! otyły to on nie jest. prędzej kłapouchy bo jak biegnie to mu pięknie klapią te uszka

zwierzaki cierpią:( bo nikt się nie wstawi za biednymi i bezbronnymi istotami. U mnie schron jest na uboczu-nikt nie widzi i nie słyszy(problemu)ludzie uważają, że im się od życia wszystko należy i nie trzeba nic dac od siebie.

Posted

kora78 napisał(a):
(...) kropeek, napisz moze do moda, zeby 1 posta na siebie przejac, co?

Kropeek, nie skusisz się na taką propozycję? Brakuje gospodarza wątku.

Posted

Widać z tego, że ładnie ;-)

Figi ( nadrzewnej) nadal nie widać, mam nadzieję, że Kropeek ( mimo swoich obaw, bo wiem, że da radę) przejmie wątek i stanie się on czytelniejszy począwszy od tytułu a skończywszy na rozliczeniach, które będą mogly być przez nią na bieżąco wpisywane na początku.

Groszku - trzymasz się jakoś?

Posted

kropeek napisał(a):
nieeeee klusek to ciut nie ładnie! otyły to on nie jest. prędzej kłapouchy bo jak biegnie to mu pięknie klapią te uszka

zwierzaki cierpią:( bo nikt się nie wstawi za biednymi i bezbronnymi istotami. U mnie schron jest na uboczu-nikt nie widzi i nie słyszy(problemu)ludzie uważają, że im się od życia wszystko należy i nie trzeba nic dac od siebie.

U nas też schronisko chen-daleko od centrum i nikt nie widzi jak muszą pracownicy charować żeby zwierzaki dobrze miały...

Jak tam zdrówko?