kropeek Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 jak byłam na początku lutego w schronisku to piesek zakasłał sobie, byłam przy nim tylko chwilę bo byłam zajęta wyciąganiem innego psa. U nas odwiedziny nie są mile widziane:( Będąc tam 11stycznia widziałam jego oczy to była jedna wielka plama ropy-lewa gałka była cała pokryta ropą:(( Nie cieszymy się bo ze mną także miał lepsze 2 dni i chętnie wyszedł na trawke i nawet narzucił mi takie tępo marszu że prawie biegłam Quote
majqa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W schronie ten psiak miał kontakt z innymi. Czy gdyby powiadomić schron miałoby to jakiś pozytywny wpływ? Miano by większe oko na psiaki, z którymi Groszek miał kontakt? Szkoda czasu na takie zawiadamianie schronu? Nie przejmą się? (Już sobie wyobrażam, jak naiwna jestem w tej nadziei ale wolałam zapytać.) Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='majqa']W schronie ten psiak miał kontakt z innymi. Czy gdyby powiadomić schron miałoby to jakiś pozytywny wpływ? Miano by większe oko na psiaki, z którymi Groszek miał kontakt? Szkoda czasu na takie zawiadamianie schronu? Nie przejmą się? (Już sobie wyobrażam, jak naiwna jestem w tej nadziei ale wolałam zapytać.)[/QUOTE] nie ma szans.... to są ludzie od utylizacji śmieci, a nie od "niańczenia" psów :( Quote
kropeek Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 w płyn do dezynfekcji się zaopatrzę. dzięki amikat Quote
kropeek Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='majqa']W schronie ten psiak miał kontakt z innymi. Czy gdyby powiadomić schron miałoby to jakiś pozytywny wpływ? Miano by większe oko na psiaki, z którymi Groszek miał kontakt? Szkoda czasu na takie zawiadamianie schronu? Nie przejmą się? (Już sobie wyobrażam, jak naiwna jestem w tej nadziei ale wolałam zapytać.)[/QUOTE] też mi to przeszło przez myśl! niestety waszka ma rację:( Pisałam do malamutów bo jakiś czas temu wysłałam zdjęcia z malamutem i haskim. o dziwo współpraca ze schronem idzie dobrze(szok) pieski niby zdrowe, lada dzień wizyta przed adopcją i może adopcja(wtedy się okaże czy zdrowe!) Quote
Jasza Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kroopek - masz pełną skrzynię. Napisałam wiadomość w profilu. Jeżeli możesz obfocić fanty i przesłać mi zdjęcia - wystawię drugi bazar dla Groszka. Quote
amikat Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 DO wczoraj wieczorem - nie było żadnych zmian. ZObaczymy co dzisiaj. Pani doktor Berdecka jest optymistką. Mówi że sie Groszek zbiera do życia ale mwói też że nie mamy sie jeszcze cieszyc bo nosówka jest podstępna. Kupuję mu puszk conwalescent bo tego nie musi gryżć a dostaje wszystko co trzeba. POZNAJE MNIE!!!! Jak wchodz e do niego to ogonem merda aż miło. Zdjęć nie robiłam bo nie chce mu walić lampą po oczach . On ma te oczyska ciągle suche. Quote
kropeek Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 piesek starszej pani( opiekunki od Bobiego) za TM:( Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 kropeek napisał(a):piesek starszej pani( opiekunki od Bobiego) za TM:( on chorowal juz wczesniej chyba, tak? czy nosowka pomogla? kropeek, napisz moze do moda, zeby 1 posta na siebie przejac, co? Quote
malawaszka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 kropeek napisał(a):piesek starszej pani( opiekunki od Bobiego) za TM:( kropeek, ale odszedł bo był starutki? nie zaraził się? Quote
Bjuta Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 kropeek napisał(a):piesek starszej pani( opiekunki od Bobiego) za TM:( Bardzo mi przykro. :( Quote
amikat Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Smutno mi.... A nasz Groszek walczy Temperatura trochę niższa. Stan w zawieszeniu - ani sienie poprawia ani sienie pogarsza. Nadal kroplówki i dożylny antybiotyk. Dużo śpi. Nie wymiotuje. Quote
Jasza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zaglądamy. Groszku, masz takich ludzi wokół siebie, że musi być dobrze. Quote
farmerka63 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Sytuacja stabilna to tez jakaś pociecha... W przyszłym tygodniu postaram się podesłać Groszkowi grosik :) Quote
Jasza Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zapraszam na pierwszy bazarek dla Groszka. Fanty są u Kropeek, ja tylko wystawiam.: http://www.dogomania.pl/threads/204214-Kosmetyki-kolczyki-świetna-bluzka-dla-Groszka-do-końca-marca-do-20.00 Kropeek - podaj mi proszę na PW konto na ktore będą szły przelewy. Jeśli fundacyjne, to je znam, tylko czy Aneta bedzie miała czas na bieżąco informować o wpłatach? Chyba lepiej byłoby gdybyś zebrała na swoje konto, odliczyła sobie za wysyłkę i resztę przelała na konto fundacji. Czekam na wieści. Jak coś zmienić w bazarku = pisz proszę. Dostałam od Maqi paczkę z fantami. W sobotę będę wystawiać kolejny bazarek. Na czyje konto wpłaty? Ja konta nie mam. Quote
kropeek Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Dzięki wielkie:) wysyłam numer konta. Piesek tej pani miał 15lat i od jakiegoś czasu widziałam,że zbliża się kres jego ziemskiej drogi. Groszek może troszeczkę przyśpieszył to ... Mojemu psiakowi zaczęły łzawic i troche ropiec oczy. nie wiem czy to od wiatru albo inny czort? Quote
majqa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Jasza'](...) Na czyje konto wpłaty? Ja konta nie mam. Podnoszę zapytanie. Quote
kropeek Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 podam numer swojego konta na priv po zakończeniu licytacji Quote
amikat Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Jasza']Zapraszam na pierwszy bazarek dla Groszka. Fanty są u Kropeek, ja tylko wystawiam.: http://www.dogomania.pl/threads/204214-Kosmetyki-kolczyki-świetna-bluzka-dla-Groszka-do-końca-marca-do-20.00 Kropeek - podaj mi proszę na PW konto na ktore będą szły przelewy. Jeśli fundacyjne, to je znam, tylko czy Aneta bedzie miała czas na bieżąco informować o wpłatach? Chyba lepiej byłoby gdybyś zebrała na swoje konto, odliczyła sobie za wysyłkę i resztę przelała na konto fundacji. Czekam na wieści. Jak coś zmienić w bazarku = pisz proszę. Dostałam od Maqi paczkę z fantami. W sobotę będę wystawiać kolejny bazarek. Na czyje konto wpłaty? Ja konta nie mam. Dla ułatwienia mozesz zbierać wpłaty na swoje konto a potem przelać całość na konto fundacji. Ja mogę informować ale chyba tak będzie łatwiej. Quote
Jasza Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nie mam konta. Kropeek podała mi swoje. W przypadku bazarku z fantami Majqi - zobaczę. Może Kropeek też się zgodzi. Quote
Recommended Posts