Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie Majgusi....ale widzę ,że niezawdna Amikat już działa. Anetko....w razie gdybyś potrzebowała pomocy dzwoń. Życzę zdrowia maluszkowi.

Posted

Przecieram oczy... Raz wtóry dziękuję! :-) Beatko... :loveu:

Aha, jeszcze jedna refleksja.
Amikat = fundacja = super ale... Fundacja nie produkuje pieniędzy z maszynki, skądś je bierze. Amikat zareagowała natychmiast na moją prośbę ale Jej i fundacji nie można zagotować wydatkami, trzeba zrobić wszystko, by fundację wesprzeć w działaniu na rzecz tego psa. Miejmy to na uwadze, proszę.

Ponadto, błagam jakiegoś KTOSIA z rejonu psiaka o przejęcie wątku, uporządkowanie go i należyte prowadzenie. :modla:
Mam nadzieję, że dojdą tu jeszcze inni, chętni pomóc, niech nie przedzierają się przez kolejne strony, bo dojść do ładu i zobaczyć o co biega.

Posted

Majqo kochana - to jasne dla mnie jak dzisiejsze słońce nad Wielkopolską, że fundacja to nie święty Mikołaj i teraz spoczywa na nas odpowiedzialność za cały aspekt finansowy ... a więc i zdrowie Groszka.

Dobrze, że tu przybiegłaś - powtórzę za osobistym listem do Ciebie - zadziałaś jak katalizator :loveu:

Posted

Cioteczki,

Ja też jestem, codziennie, obserwuje losy Groszka. Trzymam kciuki z całych sił i czekam na możliwość pomocy finansowej. Inaczej niestety pomóc nie mogę:(

Posted

Mają ciepło, mają co jeść tylko Groszek nie ma apetytu :( mam nadzieję, że uda się mu pomóc, kropeek robi dla niego co może, wczoraj robiła mu inhalacje - może jutro się pojawi tak sobie myślę

Posted

Amikat, jak zawsze niezawodna! :loveu:
Wielkie dzięki, w imieniu Kropeek i psiaka.
Oby Groszek, w rękach wetów, szybko doszedł do siebie, a przede wszystkim, żeby wreszcie się wyjaśniło co mu dolega. Bo wtedy będzie wiadomo jak to leczyć!

Posted

Co w sprawie osoby prowadzącej wątek?
Przydałoby się podać konto w pierwszym poście.
Wpłacę coś oczywiście, jak będzie zielone światło.
I czekam na wieści