Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę mało informacji o tym maluszku.
Czy to na pewno chłopczyk?
Czy oceniono wiek i stan zdrowia?
Jaki ma stosunek do ludzi i do współtowarzyszy niedoli?

Groszek (bo chyba się przyjęło?) mógłby być naprawdę urodziwym pieskiem.
Ma w sobie coś ze szpica.
Przy tej barwie i zadbanej szacie na upartego dałoby się z niego zrobić pomeraniana :)

http://i2.pinger.pl/pgr57/71b5da3e001c361f4d21a9f8/pies_136.jpeg

Psiaczek wygląda na malutkiego, ale często fotki nie oddają rozmiaru.
Dobrze byłoby wstawić go na kudłacze, a jeśli faktycznie malutki (do 6kg?) to także na mikropieski.
Przy zbiórce funduszy na DT lub hotelik można ubiegać się o dotacje z Kundelkowej Skarbonki lub z innej skarpety - może mają ją kudlacze?
I jakie plany - najpierw wydobycie go ze schronu, diagnostyka i lifting, czy od razu ogłoszenia?

Posted

Aaaa- to tu jesteś - maluchu :)

Jakis czas temu Rita60 ogłaszała dwie rude sunie ze schroniska w Jędrzejewie. W typie zbliżone do tego Groszka. Panny poszły do nowych domów jak ciepłe bułeczki. I ktoś nam wkleił w wątek jednej z nich tego panicza że taki podobny :) No i zero informacji o nim ! Ja już piszę do Rity , że znalazł się - może pójdzie do domu na fali zainteresowania małymi rudymi kudłaczami ???

Posted

No tak - te nasze sunie były do wzięcia od ręki - jedna była tylko sfilcowana. Jestem finansowo cienka jak bolka trampki, ale 20 złociszów wyskrobię jednorazowo - ale dopiero w poniedziałek, ok ?

Posted

[quote name='lika1771']Napisałam maila do tej Pani z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/201606-Dom-tymczasowy-dla-potrzebującego-psa.Napisz Dt od 7.5 do 10zł,Pani jest wetem kastracja i inne sprawy na miejscu.Jutro zadzwonie dowiem sie wiecej.Poprosze o info wiek i waga psiaka oczywiscie na oko;)

Dzwoniłam hotelik znajduje sie pod Warszawa pani jest wet.specjalizacja neurologia.W cene hoteliku wliczone sa szczepienia,odrobaczenie,zabiegi itp.Mozna sie dogadzac co do ceny,miejsce jest.Jezeli bedziemy na tak to tel.podam na pw. w celu dogadania sie

Posted

Piesek jest mały. Zauroczył mnie tym że bardzo kudłaty :p jakbym go postawiła przy moim weście to myślę,że wzrostem by byli tacy sami. Jest sam w kojcu to chyba znaczy, że nie lubi towarzystwa no i na mnie nawarczał za pierwszym razem. ostatnim razem podszedł i się przywitał :multi:był miły i kochany, wie że ja jestem pani od kiełbasek

Posted

wybaczcie dziewczyny, musimy sprawę kołtunka odwlec trochę w czasie. Wynikła mi gardłowa sprawa z pracą dyplomową, a biedna kropeek ma problemy z pogryzieniem przez psa którego wyciągała ze schroniska. Zajmiemy się kołtunkiem najszybciej jak się da.

Posted

zeby tylko nie bylo pozniej za pozno, jak z innym kudlaczkiem stamtad.

moze ktos inny poszuka dt/hotelu, a dziewczyny miejscowe tylko wyciagac pomoga, jak sie sytuacja wyklaruje?