Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terier ma max 2 lata. Ja go widziałam w zeszły weekend i dość dokładnie oglądnełam. Jest wielkości spaniela. Z tego co udało mi się ustalić błąka się od pół roku, teraz zatrzymał się tam gdzie jest bo go ta starsza pani karmi. Jest spokojny i cichy, taki zrezygnowany, ale wydaje mi się, że jak się poczuje bezpiecznie to sie rozkręci. kontakt do mnie 502-511-605

Posted

Tak na szybko zrobiłam terierowi ogłoszenia na Tarnobrzeg.Jeśli jest opcja dowozu do Krakowa,Radomia to dajcie znać,to wrzucę go.No i kiedy będzie gotów do adopcji?bo nie wiem czy ruszać z tymi ogłoszeniami pełną parą.

Posted

słuchajcie problem jest taki że on jest na ulicy i nijak nie ma dt więc nie za bardzo można mówić o gotowości do adopcji. Ja mogę go poogłaszać bez problemu, ale mnie chodzi o pomoc w formie dt bo sama nie mam szans mu tego zapewnić

Będę na weekendzie u babci to go przynajmniej odrobaczę i odpchle. dowóz ode mnie niestety jest mocno ograniczony bo mam 3 tyg dziecko w domu. Warszawa jedynie
i jeśli go wykastruję a to zrobię najpewniej to będę chciałą od chętnych częściowy zwrot za to.

Posted

zostaw jeśli zadzwoni ktoś zainteresowany to pogadam. Po prostu ja nie za bardzo mogę powiedzieć cokolwiek o tym psie, czy zachowuje czystość jak do dzieci do kotów, czy niszczy itp
nie każdy ma wiedzę i umie pracować z psem problematycznym, a ja o nim nie wiem nic i boję się możliwości nieudanej adopcji, bo ja wyjadę do Angli 17 lipca i gdzie ewentualnie wróci na ulicę?

Posted

To terier,może nie akceptować samców,gonić koty,poza tym to wspaniałe prorodzinne psy...zatem jaka decyzja,czy oglaszać go ?
Trzeba też uważać,bo mogą dzwonić myśliwi:roll:

Posted

My byłyśmy karmę jadł więc gdzieś w domu był lub na podwórku, czystość pewnie musi umieć zachowywać. Kot akurat szedł ulicą i go nie gonił, przedwczoraj biegał po ulicy z drugim terierowatym co ma dom więc z psami też się dogaduje.

Posted

dziś miałam tel w jego sprawie. Na weekendzie będę u babci to posprawdzam wszystko i dam kobiecie znać. Ja go tak czy siak wykastruję więc myśliwi sie nie pokuszą:)

• 2 weeks later...
Posted

dużo ludzi, ale większość albo bez kastracji albo do kojca:/
mam jeden zainteresowany powaznie dom, ale musze go najpierw zabrac do siebie i zobaczyć jaki jest. Byłam na weekenndzie u babci, ale jak chciałam go zabrać to polazł gdzieś. Muszę podjechać na tym weekendzie i go zabiorę.
Swoja drogą terierowcy uwaga na pana spod Tarnowa, który szuka teriera na lisy, bo mu duszą kury, z tym że facet na kastrację nie zgadza się absolutnie, bo to okaleczanie i ma 7 psów:p jakich nie wiem, ale po co dopytywać, sprawa jasna. jego numer 513672... pełny na pw

Posted

Bursztyn(terier) pojechał dziś do domu tymczasowego u Jogi :) Jest parę nowy psiaków które potrzebują pomocy i karmy.Paulina_mickey dzięki że wrzuciłaś link na wątek Fundacji Happy Garden .