Kinya Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ja mam ostatnio bardzo mocno ograniczony dostęp do netu; łączę się przez komórkę, ale wtedy raczej tylko odczyt wchodzi w grę, pisanie czegokolwiek to masakra :/ Irenaka zbanowana!!! :crazyeye: Kto ma kontakt z opiekunką kotów? Quote
majqa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Irenka ma wciąż kontakt z opiekunką kotów, czyli Biafrą. Aż tak daleko ban nie sięga swoją mocą. ;-) Ponadto, w kontakcie z Biafrą jest też Anna_33 i pilnuje kociego bazarku na miau, za co jestem jej przeogromnie wdzięczna. :-) Quote
tusinka22 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kociaki do góry!! niestety nie mogę inaczej pomóc. Quote
majqa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 tusinka22 napisał(a):kociaki do góry!! niestety nie mogę inaczej pomóc. Nawet podniesienie wątku bywa pomocą. :-) Quote
tusinka22 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 oby kicie znalazły dom, tyle nieszczęść dookoła. Quote
Recommended Posts