Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
Dżeki w wiosnę, lato i jesień na dworze, ale tylko do południa, potem wprowadza się do domu, a w zimę tylko jakąś godzinkę jest na dworze, bo spacery itp., a tak to w domu :)

Super, to teraz jeszcze jakieś foty Dżekiego wrzuć! :eviltong:
I pamiętaj napstrykać mi fotek samoyedów i grzywaczy na wystawie :):)

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Super, to teraz jeszcze jakieś foty Dżekiego wrzuć! :eviltong:
I pamiętaj napstrykać mi fotek samoyedów i grzywaczy na wystawie :):)

I maltańczyków :diabloti: Chociaż to już pisałam u kalyny w galerii :eviltong:

Posted

Co do szarości Dżekiego na zdjęciach , to moja Fifi też tak na niektórych wychodzi choć jest biała w białych miejscach. Czysta jest bo zaliczyła przymusową kąpiel w styczniu po wytarzaniu się w czymś tak przyjemnym że się z nią pod jednym dachem wytrzymać nie dało:roll:.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Co do szarości Dżekiego na zdjęciach , to moja Fifi też tak na niektórych wychodzi choć jest biała w białych miejscach. Czysta jest bo zaliczyła przymusową kąpiel w styczniu po wytarzaniu się w czymś tak przyjemnym że się z nią pod jednym dachem wytrzymać nie dało:roll:.

Jaskier też tak czasem wychodzi ;)
A co ile kąpiesz Fifi?

Posted

Fifi staram się jak najrzadziej, ma sierść nie wymagającą częstych kąpieli i jest alergiczką. Dlatego kąpie ją rzadziej niż Lene która wymaga kąpieli raz w miesiącu, jej sierść łapie straszne ilości kurzu i woda leci z niej czarna już po miesiącu .

Posted

Martyna9712P napisał(a):
I ja! Bo tylko mnie się leniem nazywa :evil_lol:
A ja Tarzana nie kąpie :cool3:

Ja go chętnie bym wykąpała, wyczesała i wypielęgnowała :loveu: uwielbiam te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :D

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja go chętnie bym wykąpała, wyczesała i wypielęgnowała :loveu: uwielbiam te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :D

Na kąpanie wet nam mówił, że jak najmniej, można wcale. Z resztą Tarzan nie lubi mycia :D. Czesanie to lubi, ale do czasu, bo ogona i obok ogona nie da sobie nawet dotknąć. Zaraz zębiskami mnie łapie i po czesaniu :roll:. Ale jak go wyczesuję na grzbiecie i klatce to tak mu się fajnie, dumnie głowa unosi :lol:

Posted

Ooooo! nowe foty! :multi:
Dżeki śliczny - mniej szary tutaj :evil_lol: bardzo wdzięczna mordka :) i przyznam jeszcze raz - absolutnie nie widać po nim wieku :):)
Przystojniak :loveu:

Posted

darii_iia napisał(a):
Pięknie maluch pozuje. ! :)
Paulina-Aga pewnie przez nas specjalnie go wyszczotkowała i wyczyściłą przed zdjęciem. :D

hahahah nie inaczej :P zawstydziłyśmy ją ostatnio - i proszę. Dżeki bielszy.
A może Aga do fotki pudrem do pupci niemowlęcej go obsypała? :diabloti:

Guest papillonek
Posted

Dotarliśmy i do Was ;)
Masz bardzo uroczego psiaka tylko więcej fotek ,by się przydało :)
Pozdrawiam i zapraszam do kudłatej Soni!

Guest papillonek
Posted

A Ty mychaaaa masz galerię?Już do was lecimy :)