mychaaaaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Agnieszkaa napisał(a):Dżeki w wiosnę, lato i jesień na dworze, ale tylko do południa, potem wprowadza się do domu, a w zimę tylko jakąś godzinkę jest na dworze, bo spacery itp., a tak to w domu :) Super, to teraz jeszcze jakieś foty Dżekiego wrzuć! :eviltong: I pamiętaj napstrykać mi fotek samoyedów i grzywaczy na wystawie :):) Quote
Gosia9712P Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mychaaaaa napisał(a):Super, to teraz jeszcze jakieś foty Dżekiego wrzuć! :eviltong: I pamiętaj napstrykać mi fotek samoyedów i grzywaczy na wystawie :):) I maltańczyków :diabloti: Chociaż to już pisałam u kalyny w galerii :eviltong: Quote
Gosia9712P Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Agnieszkaa napisał(a):Ale ja też mogę zrobić ^^ To zrób, hyhy :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Co do szarości Dżekiego na zdjęciach , to moja Fifi też tak na niektórych wychodzi choć jest biała w białych miejscach. Czysta jest bo zaliczyła przymusową kąpiel w styczniu po wytarzaniu się w czymś tak przyjemnym że się z nią pod jednym dachem wytrzymać nie dało:roll:. Quote
Gosia9712P Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Co do szarości Dżekiego na zdjęciach , to moja Fifi też tak na niektórych wychodzi choć jest biała w białych miejscach. Czysta jest bo zaliczyła przymusową kąpiel w styczniu po wytarzaniu się w czymś tak przyjemnym że się z nią pod jednym dachem wytrzymać nie dało:roll:. Jaskier też tak czasem wychodzi ;) A co ile kąpiesz Fifi? Quote
Kasi i Lena Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Fifi staram się jak najrzadziej, ma sierść nie wymagającą częstych kąpieli i jest alergiczką. Dlatego kąpie ją rzadziej niż Lene która wymaga kąpieli raz w miesiącu, jej sierść łapie straszne ilości kurzu i woda leci z niej czarna już po miesiącu . Quote
Agnieszkaa Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Nie no... fachowy foch! :D haha! ;) Jaka szarość ;P żarcik :) Quote
Gosia9712P Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja tak tylko przypominam - zdjęcia jutro rób :eviltong: Quote
Martyna9712P Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 I ja! Bo tylko mnie się leniem nazywa :evil_lol: A ja Tarzana nie kąpie :cool3: Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Martyna9712P napisał(a):I ja! Bo tylko mnie się leniem nazywa :evil_lol: A ja Tarzana nie kąpie :cool3: Ja go chętnie bym wykąpała, wyczesała i wypielęgnowała :loveu: uwielbiam te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :D Quote
monika15 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Agnieszkaa napisał(a):Ej, jakoś czasu brak ;/ Dawaj zdjęcia, bo jak nie to... zobaczysz! ;) Quote
Martyna9712P Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja go chętnie bym wykąpała, wyczesała i wypielęgnowała :loveu: uwielbiam te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne :D Na kąpanie wet nam mówił, że jak najmniej, można wcale. Z resztą Tarzan nie lubi mycia :D. Czesanie to lubi, ale do czasu, bo ogona i obok ogona nie da sobie nawet dotknąć. Zaraz zębiskami mnie łapie i po czesaniu :roll:. Ale jak go wyczesuję na grzbiecie i klatce to tak mu się fajnie, dumnie głowa unosi :lol: Quote
Agnieszkaa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Ej...dziewczyny, ja nie Martyna [:eviltong:] i zdjęcia już są:multi: Quote
mychaaaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ooooo! nowe foty! :multi: Dżeki śliczny - mniej szary tutaj :evil_lol: bardzo wdzięczna mordka :) i przyznam jeszcze raz - absolutnie nie widać po nim wieku :):) Przystojniak :loveu: Quote
darii_iia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Pięknie maluch pozuje. ! :) Paulina-Aga pewnie przez nas specjalnie go wyszczotkowała i wyczyściłą przed zdjęciem. :D Quote
mychaaaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 darii_iia napisał(a):Pięknie maluch pozuje. ! :) Paulina-Aga pewnie przez nas specjalnie go wyszczotkowała i wyczyściłą przed zdjęciem. :D hahahah nie inaczej :P zawstydziłyśmy ją ostatnio - i proszę. Dżeki bielszy. A może Aga do fotki pudrem do pupci niemowlęcej go obsypała? :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dotarliśmy i do Was ;) Masz bardzo uroczego psiaka tylko więcej fotek ,by się przydało :) Pozdrawiam i zapraszam do kudłatej Soni! Quote
mychaaaaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 papillonek napisał(a):Masz bardzo uroczego psiaka tylko więcej fotek ,by się przydało :) Popieram! :D Quote
Guest papillonek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A Ty mychaaaa masz galerię?Już do was lecimy :) Quote
Martyna9712P Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bardzo słitaśnee zdjątka:eviltong:. Dżeki ma słodkie łapki i oczka:loveu:. Faktycznie Dżekuś mniej szary- ale mogłoby być lepiej:diabloti:, nie no ładny-czystszy piesek ;) Quote
Qeeriefire Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dżeki to młodzieniaszek :D Ładne szelki macie ;) Quote
Recommended Posts