Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo, niech Ci będzie. :eviltong:
A Dżekiś dokopał się wkońcu do czegoś czy biedak się zawiódł.?
Śliczny jest. ;)
Niech, zgadnę trzymałaś smakołyk w górze, a on próbował po niego skoczyć. ? :)
Jeego minki przy staniu na łapach mnie rozbrajają. :D

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
aaa daj spokój :P śnieg się wybielił :D

Hahaha. :D
A ja z tym problemu nie mam bo mój jest szaro-srebrno-brązowo-blondyno włoso+czarna końcówka ogona. :razz: I na nim brudów nie widać. :evil_lol:

Posted

Gosia9712P napisał(a):
Pychol otwarty, jakby coś tak całkiem przypadkiem spadło, żeby od razu skorzystać :diabloti:

hahaha to tak jak mój zwierzyniec się czai zawsze w kuchni aż coś upadnie... kiedyś gotowałam zupę jarzynową z mrożonki i ucinałam róg torebki i upadł na podłogę... cały zwierzyniec rzucił się i mało się nie pokłócili o ten róg torebki zanim się zczaili, że to niejadalne :grin:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
hahaha to tak jak mój zwierzyniec się czai zawsze w kuchni aż coś upadnie... kiedyś gotowałam zupę jarzynową z mrożonki i ucinałam róg torebki i upadł na podłogę... cały zwierzyniec rzucił się i mało się nie pokłócili o ten róg torebki zanim się zczaili, że to niejadalne :grin:

Jak to niejadalne? Róg torebki - pyyycha :lol:
A Jaskier to mała ciapa, może mu na łeb upaść, a on tego do pyska nie złapie. Musi z podłogi ;) Za to kotu z pyska wyciąga :evil_lol: Zresztą ona jemu też...

Posted

darii_iia napisał(a):

A ja z tym problemu nie mam bo mój jest szaro-srebrno-brązowo-blondyno włoso+czarna końcówka ogona. :razz: I na nim brudów nie widać. :evil_lol:

WTF? że co proszę? Jakich brudów? hę? :D:D

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
Że jakoś go do kąpieli nie ciągnie to tylko w lato go kąpie, ok. 4 razy ;)

aleee fajnie. A ja muszę Lailuszkę co tydzień kąpać ;)
ej, a Dżeki mieszka w domu czy na podwórku?

Posted

Ja Ciapka kąpie co ok 3 miesiące.... :) a Sonię to 1-2 razy do roku i to latem :)
u mnie dopiero zaczyna się wojna jak koty dopierają sie Ciapkowi do misek jak głodny jest... i śmiesznie to wygląda, bo Ciap je, a 2 koty koło niego patrzą z ślinką i czekają aż się naje. A ten "cham" na siłę będzie jadł, coby kotom nic nie zostało... a teraz gruby się zrobił :lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
aleee fajnie. A ja muszę Lailuszkę co tydzień kąpać ;)
ej, a Dżeki mieszka w domu czy na podwórku?

Dżeki w wiosnę, lato i jesień na dworze, ale tylko do południa, potem wprowadza się do domu, a w zimę tylko jakąś godzinkę jest na dworze, bo spacery itp., a tak to w domu :)