Polari Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Naprawdę uroczo wygląda w tej bandamce. :loveu: No, naprawdę się słucha... :) Aniu nie przesadzaj no przecież coś dodała... :cool3: Quote
Agnieszkaa Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='ania90']sliczny:) zapomnialas o nas? :mad: Nawał nauki! Teraz same badania wyników i trzeba walczyć o wyższe oceny... :-( Nie mogę być często na komputerze a jak jestem to na krótko i nie mogę skomentować innych... w [FONT=Georgia]WAKACJE [FONT=Arial][SIZE=2]będzie inaczej! :lol::lol::lol:[/FONT][/FONT] Quote
kalyna Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 sznurówki fajne :) i widzę, że Dżeki dogaduje się z Yorkiem :) który trochę fajnie podskakuje mu :D i bandanka świetna :) ciocia Natalia ma gust :) Quote
Agnieszkaa Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Niedługo bd nowe fotki, ale z Bajki :D Natalka przyjdzie i wrzuci mi fotki.. podejrzewam, że po poniedziałku, teraz jakoś czasu nie ma... ;( Chyba zacznę odliczanie do końca tygodnia, bo na koniec przyszłego tygodnia wystawią oceny i będzie można olewać, ściemniać i co tylko ;D Quote
Wiki&Jantar Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Hej :) Dżeki jest świetny :) Dzięki za odwiedziny u Jantarka :D będziemy tu zaglądać. Quote
Agnieszkaa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [FONT=Garamond]Zapraszam na mojego bloga:cool1: http://www.pupilkowata.blogspot.com blog jest poświęcony Dżekiemu i innym zwierzakom. Będzie tam także o konikach z 'Bajki' :cool1: zapraszam :) [/FONT] Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 oo nie ma co :) reklamę trzeba robić :) ale zrób też napis tak jak ja mam, to w przyszłości łatwiej będzie wchodzić :) i się nie zapomni... np. mi bo czasem mam sklerozę :( Quote
Polari Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No, kiedy będą nowe fotki? Ja odwiedzam waszą galerię, a może wy odwiedzicie mnie? Quote
Agnieszkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Dzisiaj wieczorem wstawię fotki ze spacerku ;) I odwiedzę cię ;D Teraz jestem na fizyce i mam luźną lekcję i nie mam czasu ;P :roll: Quote
Agnieszkaa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [FONT=Lucida Console]Spacer na boisku sportowym ;) jakoś kilka dni temu... ;)[/FONT]:cool1: Chwila odpoczynku, a już za chwilę.... za chwileczkęęę...:razz: Zabawy od nowa :D :multi: Ania goni Dżekiego :eviltong: mama goni Anię... :roll: Agnieszka robi zdjęcie :lol: Dżeki olewa :P Quote
Polari Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Hi, hi jaka historyjka ciekawa. :-D Ale to i tak mało! :evil_lol: Więcej! :eviltong: Quote
kalyna Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ale tereny :D Dżekiemu baaardzo się podobają :) Quote
Agnieszkaa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [FONT=Lucida Console]Hej. Postanowiłam, że nie będę prowadziła już galerii, dlatego, że prowadzę bloga i nie ma najmniejszego sensu wstawiać tych samych zdjęć tu i tu. Galerii nie będę usuwać, ani swojego konta :) Na forum będę:) Jeżeli ktoś chce wiedzieć co u Dżekiego na bieżąco, zapraszam na bloga, link w podpisie ;):)[/FONT] Quote
Falkaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 On wygląda jak Jack Russel! :D Świetnie wygląda w tej bandance.. Uroczy jest ;) Bedziemy wpadać :) Zapraszamy do siebie! Quote
Recommended Posts