Agnieszkaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=3]Witam wszystkich. Jestem tu nowa. ;-) Przedstawiam Wam z przyjemnością mojego psa. 1 czerwca skończy 9 lat, więc młody nie jest, choć czasem się nad tym poważnie zastanawiam, szczególnie jak idziemy na spacer. Matka Natura wbrew genom pokolorowała go po swojemu... ;P ojciec: czarny kundelek matka: biały kundelek Brązowe plamki same przyszły Rozmowa w cztery oczy :) Z ulubioną piłką I tutaj całkiem na serio:cool3: I Dobranoc :) [/FONT] Quote
kalyna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Noo wreszcie kogo my tu widzimy... Długo nam kazałaś na siebie czekać.. ale dobrze, że już jesteś.... i pamiętaj ciągle chcemy fotek :) więc na nas nie zaniedbuj :P Quote
Agnieszkaa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Już daję, nie są nowe, ale dam te najnowsze:) Jestem chora i nie wychodzę na dwór zdjęć robić, w domu strasznie wychodzą...wiadomo czym robię :D Nie bardzo przypasował się do koloru śniegu :D Zdj. robione jakoś przed gwiazdką:) Podobno jutro ma znowu zacząć padać :( Ostatnie dni jesieni. Quote
mychaaaaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dżeki bardzo mi się podoba :) niby pospolity kundelek... ale... wyjątkowy :loveu: bardzo mi jack russel teriera przypomina może z domieszką fox teriera. :) Quote
Guptasek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mi też przypomina jack ' a ! :) Jest śliczny ! :) Quote
Agnieszkaa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Matka Natura naprawdę oszalała ze szczęścia, albo musiała być pijana :evil_lol: A teraz narysowany Dżeki: Wisi sobie na lampce przy biurku i wlewa oleju do głowy jak odrabiam lekcje;) Quote
kalyna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://img690.imageshack.us/img690/5826/zdjcie1950.jpg jaki cudak kochany.... http://img824.imageshack.us/img824/6687/zdjcie2370.jpg twoje zdolności artystyczne są dobrze rozwinięte.. moje leżą i kwiczą :lol: Quote
Agnieszkaa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='kalyna'] http://img824.imageshack.us/img824/6687/zdjcie2370.jpg twoje zdolności artystyczne są dobrze rozwinięte.. moje leżą i kwiczą :lol: Gdyby to poszło pod skan (czego nie umiem:oops:) byłoby ładniejsze... Dziękuję ;) Quote
Agnieszkaa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 A teraz więcej szczegółów o Dżekim i o mnie ;) DŻEKI Dżekiego dostałam na szóste urodziny, z czego nie jestem zadowolona (oczywiście teraz, przedtem chciałam psa). Pies nie jest dobrym prezentem...Nie umiałam go wtedy szkolić, dobrze się nim zajmować, ale teraz to nadrabiam:roll: Wiosną buduję taki 'tor agility' jakieś deski podparte na wiaderkach, hula-hop...:oops: no i tunel twardy mam prawdziwy, tylko jeszcze nie do końca Dżeki chce po nim przechodzić. Zaczęłam go szkolić klikerowo, gdy miał 7 lat. Było ciężko... przez rok nauczyłam go 'siad', przez następne pół roku 'obrót'. Dżeki nie umie komend bez przysmaczka i pokierowania ruchem ręki, ale wciąż się uczymy. Kiedy wstawimy filmiki z agility proszę się nie śmiać z moich przeszkód:oops: Najważniejsze dla mnie, że się nie obijamy. Dżeki umie: *siad *siad-zostań *leżeć *obrót *hop *turlaj się (tak na 50% :oops:) *czołgaj się (też na pół) Codziennie poświęcam kilka minut w ciągu dnia i powtarzamy wszystko. Kliker zdziałał cuda- bez niego nie zrobiłabym nic. Ja- Agnieszka (Tutaj zdjęcie z zamazaną koleżanką, pogniewałaby się na mnie gdy bym tego nie zrobiła:evil_lol:) 29 marca skończę 15 lat. Dżeki nauczył mnie kochać ludzi i zwierzęta, jest moim najlepszym przyjacielem. Interesuję się kynologią, szkoleniem psów o raz biologią. Moje plany na przyszłość przedstawiają się następująco: po gimnazjum liceum z profilem bio.- chem., studia kynologiczne, kurs groomingu, a potem mój wymarzony zawód- groomer:roll: Bardzo chciałabym, aby moja przyszłość potozyła się właśnie tak:) Quote
Gold Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dżeki śliczny, a do Ciebie przyszła groomerko będę przychodzić z moimi psami.:diabloti: Quote
DominikaAnna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 witamy się :) Dżeki jest piękny :) będziemy częstymi gośćmi Quote
Agnieszkaa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Gold napisał(a):Dżeki śliczny, a do Ciebie przyszła groomerko będę przychodzić z moimi psami.:diabloti: mychaaaaa będzie właścicielem :cool3: Quote
Agnieszkaa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 I dodam teraz trochę letnich zdjęć:) Kocham lato :loveu: Dżekuś podgryzający trawkę Przyłapany na drzemce;) Na wycieczce nad staw:cool1: Quote
Gosia9712P Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wreszcie jest galeria! Dżeki jak zawsze śliczny :loveu: Quote
darii_iia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 CZeść Agniechaa. ! :) A Dżeki śliczny jak zawsze. :] My też z niecierpliwością czekamy na latoo. :) Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Agnieszkaa napisał(a):mychaaaaa będzie właścicielem :cool3: Dokładnie! My tu mamy cały biznes plan! Ja zrobię szkolenie, otworzę salon i Adze za friko szkolenie zrobię pod warunkiem, że nie opuści salonu przez minimum rok, a jesli opuści będzie kara finansowa hahaha nawet stawki już ustaliłyśmy na wypłatę :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 darii_iia napisał(a):My też z niecierpliwością czekamy na latoo. :) A ja polubiłam zimę od kiedy jest Hani :) choć Laila z pewnością tęskni za słońcem. Chciałabym, żeby już się opaliła na czekoladkę :) Quote
Gosia9712P Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mychaaaaa napisał(a):Dokładnie! My tu mamy cały biznes plan! Ja zrobię szkolenie, otworzę salon i Adze za friko szkolenie zrobię pod warunkiem, że nie opuści salonu przez minimum rok, a jesli opuści będzie kara finansowa hahaha nawet stawki już ustaliłyśmy na wypłatę :eviltong: Hahaha, no nieźle, nieźle. Tylko Paulina będzie musiała trochę poczekać na Agę ;P Quote
darii_iia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Gosia9712P napisał(a):Hahaha, no nieźle, nieźle. Tylko Paulina będzie musiała trochę poczekać na Agę ;P Aga zacznie pracę w młodym wieku i dzięki temu będzie bogata.:razz: Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 darii_iia napisał(a):Aga zacznie pracę w młodym wieku i dzięki temu będzie bogata.:razz: Aga może pracować już po ukończeniu 16. roku życia! Więc niedługo ją zatrudnię :grin: możecie jej zazdrościć :eviltong: Quote
kalyna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='mychaaaaa']Aga może pracować już po ukończeniu 16. roku życia! Więc niedługo ją zatrudnię :grin: możecie jej zazdrościć :eviltong: hmm zazdrość mnie zżera :angryy: i wiem co zrobię otworzę firmę konkurencyjną do was :diabloti: żartowałam.. groomer to nie dla mnie.... *** http://img265.imageshack.us/img265/3396/zdjcie1684.jpg jaki szczęśliwy jest na tym spacerze :cool3: Quote
Agnieszkaa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 mychaaaaa napisał(a):Aga może pracować już po ukończeniu 16. roku życia! Więc niedługo ją zatrudnię :grin: możecie jej zazdrościć :eviltong: mychaaaaa czekaj czekaj, ja studia i leceum chcę skończyć, a nad tym kursem się zastanawiam:razz: Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Agnieszkaa napisał(a):mychaaaaa czekaj czekaj, ja studia i leceum chcę skończyć, a nad tym kursem się zastanawiam:razz: pffff ja nie mam czasu tyle czekać! patrz, że ja stara jestem :eviltong: Quote
Agnieszkaa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 I znów kolejna porcja zdjęć:) Letnie:cool3: :cool3: Dżeki odpoczywa... ...wygrzewa się w słonku... ...nagle zawiał wiatr. Prawda, że ta historia jest baaardzo fascynująca? hmm? :D Quote
Recommended Posts