PACZEK Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Po 17,00 byliśmy z pieskami (koty oczywiście też polazły)na łące.Zawsze po 30minutach za ogrodzeniem pojawiał się Azorek.Wiemy że jest u Tattoi ale jakoś dziwnie zerkaliśmy na miejsce gdzie się pojawiał dając nam do zrozumienia że dość spacerów kolację trzeba psom dać.No jednak kogoś brak.Czekamy na wieści. Quote
Havanka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 PACZEK napisał(a):Po 17,00 byliśmy z pieskami (koty oczywiście też polazły)na łące.Zawsze po 30minutach za ogrodzeniem pojawiał się Azorek.Wiemy że jest u Tattoi ale jakoś dziwnie zerkaliśmy na miejsce gdzie się pojawiał dając nam do zrozumienia że dość spacerów kolację trzeba psom dać.No jednak kogoś brak.Czekamy na wieści. Chciałabym móc już niedługo przeczytać na wątku, że wszyscy w komplecie razem z Azorem byliście na łące... a na deser piękna fota całej gromadki !!! Quote
PACZEK Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Havanka napisał(a):Chciałabym móc już niedługo przeczytać na wątku, że wszyscy w komplecie razem z Azorem byliście na łące... a na deser piękna fota całej gromadki !!!A Ty zawsze dobrą energię do nas wysyłasz. A taka idylla jak piszesz to po przeprowadzce dopiero możliwa. Quote
Havanka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 PACZEK napisał(a):A Ty zawsze dobrą energię do nas wysyłasz. A taka idylla jak piszesz to po przeprowadzce dopiero możliwa. Ale najważniejsze, że będzie i Azor ma gdzie wrócić. Quote
PACZEK Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Havanka napisał(a):Ale najważniejsze, że będzie i Azor ma gdzie wrócić.Psów ci u nas dostatek ale i tego kochamy i nasz dom będzie jego domem.Cały czas myślimy że może ktoś go adoptuje (tylko może u nas nie za bogato ale miłości,michy i dachu nad głową mu nie zabraknie). Quote
Havanka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 PACZEK napisał(a):Psów ci u nas dostatek ale i tego kochamy i nasz dom będzie jego domem.Cały czas myślimy że może ktoś go adoptuje (tylko może u nas nie za bogato ale miłości,michy i dachu nad głową mu nie zabraknie). Czyli tego, co najważniejsze macie pod dostatkiem !!! Quote
Awit Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Miłości do zwierząt tyle że hoho!! W domu u Paczków oczywiście:-) Paczek czy kontaktowałeś się z Tattoi jak tam Azorek, czy dostał antybiotyk, co z kastracją, i w ogóle jak on się miewa? Quote
PACZEK Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Awit napisał(a):Miłości do zwierząt tyle że hoho!! W domu u Paczków oczywiście:-) Paczek czy kontaktowałeś się z Tattoi jak tam Azorek, czy dostał antybiotyk, co z kastracją, i w ogóle jak on się miewa?Zaczęliśmy pakowanie i czasu trochę mało się robi. Ale taki zamiar miałem cały dzień tylko hymm.. jakby to powiedzieć nie chciałem być namolny.Jeśli Tattoi sama nie napisze to jutro będę dzwonił. Quote
PACZEK Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Rozmawiałem z Tattoi mówi że Azor to uwięzienie znosi po męsku.Obiecała że coś bliżej napisze ale jak jej neostradę zrobią bo psiaki przy pomocy zębów przez kabel i gniazdko w ścianie też z netu chciały korzystać. Quote
Ania i Kajber Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Pozdrawiamy Azora i czekamy na informacje o nim od Tatooi. Quote
Tattoi Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Azor jest super pies. Teraz dostaje synergal i tolfedyne na te zadawnione sąsącze rany, jak się to wygoi to wtedy krew i do jajek. Apetyty ma, na spacery chodzi, załatwia sie elegancko w ogrodzie, więc w klatce ma czysto. Naprawdę kawał fajnego przyjemnego psiura:-) Quote
PACZEK Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Tattoi napisał(a):Azor jest super pies. Teraz dostaje synergal i tolfedyne na te zadawnione sąsącze rany, jak się to wygoi to wtedy krew i do jajek. Apetyty ma, na spacery chodzi, załatwia sie elegancko w ogrodzie, więc w klatce ma czysto. Naprawdę kawał fajnego przyjemnego psiura:-)Dzięki że dbasz Tattoj o naszego psiaczka. Jak silne jest przyzwyczajenie my wczoraj znowu szukaliśmy go wzrokiem za płotem bo pora jedzenia była. Quote
Awit Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Azorku w klateczce dobry wieczór!! Ciotki on jest naprawdę przekochany:-) A co z jego półdupeczkiem i co z ząbeczkiem dalej będzie? Quote
Cleo2008 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Tattoi napisał(a):Wypraszam sobie. Miałam wypadek samochodowy, skasowałam auto, dachowałam, zatrzymałam się na drzewie. Cud od Św. Franciszka, że nikogo nie zabiłam. Mam tylko siniaka i gustowne ślady po pasach bezpieczeństwa. Jedyne światełko w tunelu było takie, że i pogotowie i policja strasznie upierdliwie się dopytywali, czy w transporterze z tyłu smochodu nie ma jakiegoś zwierzęcia, które trzeba by uwolnić, bo auto może wybuchnąć lub sie zapalić. Szykujcie transport. Mój mąż pojedzie w tym czasie do Opola Lubelskiego po Szafranka, a to nijak po drodze. :angryy: Obserwuje watek nadal O rany goscia Tattoi i tylko siniak? Wszystko poza tym ok? Trzymaj sie. O kurcze :( Zaskakujace to pytanie o zwierzaka w transporterze, bardzo mi serce uroslo Jozefow jest na drodze wyjazdowej na wschod. Ludzie, dlaczego ja jestem tak daleko???????? :( tez chce byc z wami :( I co teraz bedzie z transportem??? Quote
PACZEK Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Cleo2008 napisał(a):Obserwuje watek nadal O rany goscia Tattoi i tylko siniak? Wszystko poza tym ok? Trzymaj sie. O kurcze :( Zaskakujace to pytanie o zwierzaka w transporterze, bardzo mi serce uroslo Jozefow jest na drodze wyjazdowej na wschod. Ludzie, dlaczego ja jestem tak daleko???????? :( tez chce byc z wami :( I co teraz bedzie z transportem???Witaj Cleo2008 dawno Cię nie było.Przeczytaj wątek, Azor dzięki pomocy Awit już u Tattoi od niedzieli 15.05 a tak w ogóle problem jest i to poważny jak chcesz to PW napiszę. Quote
Cleo2008 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 PACZEK napisał(a):Witaj Cleo2008 dawno Cię nie było.Przeczytaj wątek, Azor dzięki pomocy Awit już u Tattoi od niedzieli 15.05 a tak w ogóle problem jest i to poważny jak chcesz to PW napiszę. jasne ze pisz, nie pytaj! Quote
Awit Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Azorku życzę Tobie miłego weekendu:-) Bardzo proszę osoby dzwoniące do mnie gdy jestem w pracy, gdzie zgodnie z regulaminem, obowiązuje zakaz używania komórek, o zrozumienie, że w godzinach pracy jestem do dyspozycji pracodawcy. A obrażanie się i usiłowanie wzbudzenia we mnie poczucia winy, nic nie da. Bo to ja mam rację. Nie leżę we własnej firmie, tylko ciężko pracuję mając kierowników i ludzi dookoła. Quote
Awit Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 No widzę, że u Azorka pusteczki. Pewnie ciepły weekend jest tego przyczyną:-) To spytam przy okazji, aczkolwiek może to nie moja sprawa, ale co z opłatą za Azorka u Tattoi? Czy będą zbierane jakieś deklaracje? Quote
Tattoi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ale co "cisza"? Chodzi o to, ze nie napisałam Ci adresu hotelu na pw? Wyleciało mi to z głowy, przyznaję, ale Paczek ma, i wiele innych osób z dogo. Bardzo Cię za to zapomnienie przepraszam. Ciągle czekamy na Polę. Dzisiaj będę w hotelu między 15 a 18:00, zapraszam. Quote
malagos Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 a Azor czeka na kastrację? Są już na to fundusze? Quote
zenobiusz flores Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Tattoi napisał(a):Ale co "cisza"? Chodzi o to, ze nie napisałam Ci adresu hotelu na pw? Wyleciało mi to z głowy, przyznaję, ale Paczek ma, i wiele innych osób z dogo. Bardzo Cię za to zapomnienie przepraszam. Ciągle czekamy na Polę. Dzisiaj będę w hotelu między 15 a 18:00, zapraszam. Ale czy dostajesz jakies pieniadze na utrzymanie Azora ? Sprawa jest niejasna . Quote
Ania i Kajber Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Ale czy dostajesz jakies pieniadze na utrzymanie Azora ? Sprawa jest niejasna . [quote name='Awit']To spytam przy okazji, aczkolwiek może to nie moja sprawa, ale co z opłatą za Azorka u Tattoi? Czy będą zbierane jakieś deklaracje? [quote name='malagos']a Azor czeka na kastrację? Są już na to fundusze? Jako założycielka wątku czuję się "wywołana do odpowiedzi"- staram się, by jasno i transparentnie sprawa była opisana w 1-szym poście, z którego jasno wynika, że finanse i zbiórka na dogo nie są, na szczęście potrzebne i nigdy nie było na wątku mowy o zbiórce , co pozwala osobom pytającym, ewentualnie zainteresowanym i chętnym skierować się ku innym potrzebującym psom. Na prośbę PACZKA założyłam wątek Azora, by pilnie poinformować o sytuacji bezdomnego psiaka i prosic o pomoc- Paczak nie był wtedy jeszcze zarejestrowanym dogomaniakiem, nie mógł sam tego zrobić. Jak każe regulamin forum nia bieżąco zmieniam tytuł i uaktualniam 1-szy post, zgodnie z informacjami od Paczka,. o czym świadczą daty edytowania tego postu- zgodnie z zasadami na dogomani w 1-szy post powinnien najbardziej aktualnie informować o psie. Wg. mojej wiedzy na chwilę obecną i przekazanych przez Paczka informacji, jak napisałam w 1-szym poście u Tattoi Azor jest na BDT, a za kastrację płaci przyszły DS, czyli Paczek . Oczywiście, w imieniu Azora dziękujemy Tattoi za bezpłatną pomoc w hotelowaniu, a Awit za pomoc w transoporcie. Jeżeli sytuacja będzie inna, proszę o informację, bym mogła zmienić tytuł i 1-szy post, a najlepiej, gdyby Paczek przejął wątek, pisząc do administarora i sam na bieżąco informował nas o Azorze. Mam nadzieję , że szybko będziemy mogli prosić o przeniesienie wątku do działu "Już w nowym domu" :-). Quote
Tattoi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Wszystko się zgadza. Azor nie jest narazie kastrowany, bo musimy mu wyleczyć dużą ranę na dupsku, która niestety ropieje- rana, nie dupsko. Jak skońvczymy z raną to się zabierzemy za jajka i przy okazji jednej narkozy chcemy usunąć tego paskudnego zęba. Więc nie bardzo wiem, o czym miałabym tu pisać. Pies ma się świetnie, bawi się z sukami i jednym wykastrowanym samcem. Bardzo ładnie utrzymuje czystość, je wszystko, nie wybrzydza, a za smakołyki można by go chyba jakiejś solówki z Jeziora Łabędziego nauczyć. Quote
PACZEK Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Dziękuję Ani i Kajbrowi za pomoc w prowadzeniu wątku i bardzo rzeczowo podany pełen komplet informacji.Wszystko się zgadza. Dziękuję Tattoi za najświeższe wieści o Azorku i potwierdzenie naszych ustaleń, oraz za opiekę nad biedakiem, cieszymy się że nie sprawia kłopotów.Pogłaszcz go od nas prosimy i w razie kłopotów Tel. bo kompa już pakuję. Quote
Recommended Posts