rose Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Fajni było fajnie:) Kara nastepnym razem nieodpuscimy i wrzucimy go do tej kałuży:eviltong: kiedys w końcu musi nam sie udac:eviltong: Quote
Patikujek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Chyba ci się dziadziuś coś pomieszało. Im młodszy tym się musi wyszumieć. A ty się starzejesz.To raczej powinieneś spoważnieć. Spoko córuś tatuśkowi to nie grozi:evil_lol: Quote
komar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no ale to wiecej ludzi musi byc żeby mnie wrzucić:D hehe;P no i ja odpowiednio narąbany;P Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 komar napisał(a):no ale to wiecej ludzi musi byc żeby mnie wrzucić:D hehe;P no i ja odpowiednio narąbany;P Piwo i wodkie ci damy do wypicia i ja i Rose spokojnie damy sobie rade z Tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A no prawie nam sie udalo teraz w niedziele juz prawie,prawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 oczywiscie, ze sobie poradzimy:P Krystianek go upije, a my zajmiemy sie reszta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 rose napisał(a):oczywiscie, ze sobie poradzimy:P Krystianek go upije, a my zajmiemy sie reszta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny bedzie los Komarka oj biedny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A w ogole moze jak sie uda pokazemy Wam parodie Komara (świetna rzecz wiecej szczegołów nie zdradze:eviltong:) i piosenke wymyslona na szybko przez Komara i z moimi dodatkami dzwiekowymi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Kolejne zdjecia z roznych spotkan od konca kwietnia do teraz maja;) Kara,Jureja i Komar synek sklada kosiarke (trzeba byklo faceta wykorzystac:evil_lol:) tu przy kompie tam przy kompie Tutaj Komar i Payook raz spal z kotem a raz z psem gral na gitarce Pan komar:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niektorzy wiedza o co chodzi:evil_lol: Rose i Jureja gramy monopol zwyciezca i przegrana i znow gramy] pomalowalam go w niedziele, i dzis jak bylam we Wroclawiu nadal to mial:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 KaRa_TC napisał(a): pomalowalam go w niedziele, i dzis jak bylam we Wroclawiu nadal to mial:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mył sie:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 rose napisał(a):Nie mył sie:evil_lol::evil_lol: Wiadomo! a mowilam synus myj sie codziennie tam u siebie we Wroclawiu:evil_lol: Quote
komar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ha ha ha... bardzo zabawne:P za to ja wygrywam w monopol:D Quote
rose Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 komar napisał(a):ha ha ha... bardzo zabawne:P za to ja wygrywam w monopol:D Oj juz sie tak nie chwal:P Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 komar napisał(a):ha ha ha... bardzo zabawne:P za to ja wygrywam w monopol:D Ty w monopolu oszukiiwales bo byles bankiem:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem tego pewna:evil_lol: Quote
komar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no... szczególnie w niedziele gdy bankiem byla Ania;D Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 komar napisał(a):no... szczególnie w niedziele gdy bankiem byla Ania;D Pewnie Ci tam podrzucala stowki gdy nie patrzylismy z Jureja:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 KaRa_TC napisał(a):Pewnie Ci tam podrzucala stowki gdy nie patrzylismy z Jureja:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łee no wszystko sie wydało:eviltong: ne ma to jak miec specjalne wzgledy u bankiera:eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 juz z wami wiecej nie gram chyba,ze w tamta druga gre:eviltong: Quote
Agga Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Oj dziadek dziadek ty masz za dobrze. CO ty byś bez tych kobitek zrobił. Ahhh do twarzy ci z kosiarką. Kara coś ty robiła we Wrocławiu??? Quote
KaRa_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agga napisał(a):Oj dziadek dziadek ty masz za dobrze. CO ty byś bez tych kobitek zrobił. Ahhh do twarzy ci z kosiarką. Kara coś ty robiła we Wrocławiu??? A musialam wpasc na moment do Wrocka,a w sobote teraz znow jade na juwenalia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no nie wspominajac że ja w środe i w czwratek bylem znowu w poznaniu;D:D Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Tu sie krazy Poznań-Wrocław, Wrocław-Poznań:evil_lol: Quote
Agga Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Czy wy macie nie za dobrze???? Ja miałam dziś być w Poznaniu:roll: Będe 1.06:multi: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agga napisał(a):Czy wy macie nie za dobrze???? Ja miałam dziś być w Poznaniu:roll: Będe 1.06:multi: Za dobrze? zawsze mogłobyć lepiej:evil_lol::lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czas na zdjecia z dzisiejszego spotkania;) Rose,Komar,Kara Komar Rose Ja Quote
Agga Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Buuuuuuuuu a wy gdzie tym razem i dlaczego mnie nie było:diabloti: Quote
Recommended Posts