Agga Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Hmmmmmmmm komarku bo zaczne coś podejrzewać:evil_lol: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kara! :mad: Swietne foty :evil_lol::errrr: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agga']Hmmmmmmmm komarku bo zaczne coś podejrzewać:evil_lol: O co chesz go podejrzewac?:razz: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dziadku a ty co tak czesto do tego pozka jeździsz? Szukasz dla mnie babci???:cool3: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agga'] Dziadku a ty co tak czesto do tego pozka jeździsz? Szukasz dla mnie babci???:cool3: Do mamusi i siostry jezdzi:evil_lol: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 To mnie uspokoiłas??? DO mamusi i siostry??CHyba mnie cos ominęło. NO to czekam na zdjęcia. Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Oto dlatego tak ciagnie Komarka do Poznania:evil_lol: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ooooooooooooooooooooo matko komar Ja wiedziała, że tak to się skończy:evil_lol: Nie za dobrze CI. Ty się tłumacz która jaka funkcje pełni w rodzinie. Quote
komar Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Od góry mamusia, z prawej siostrzyczka a z lewej niekt z rodziny;) Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Agga jeszcze Komar ma tutaj w Poznaniu kochanke ale ona czekala na niego u mnie w domu:evil_lol: coz to bylo za przywitanie ich:lol: Quote
komar Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ty jej nie słuchaj.... nie ma zadnej kochanki... ja jesczze naleze do normalnych ludzi i z psami nie wiaze sie w zwiazki;D Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 komar napisał(a):ty jej nie słuchaj.... nie ma zadnej kochanki... ja jesczze naleze do normalnych ludzi i z psami nie wiaze sie w zwiazki;D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='komar']moja beczułka;D Z nikim nie chcial sie dzielic:evil_lol: widzicie jak mnie tam w rog zepchnal bo chcialam sie poczestowac:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='komar']ty jej nie słuchaj.... nie ma zadnej kochanki... ja jesczze naleze do normalnych ludzi i z psami nie wiaze sie w zwiazki;D taaa...:roll: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='KaRa_TC']Agga jeszcze Komar ma tutaj w Poznaniu kochanke ale ona czekala na niego u mnie w domu:evil_lol: coz to bylo za przywitanie ich:lol: Tego juz zawiele jak na moją głowe. Kara - prababciu??? Komar winny się tłumaczy. WIększej beczki nie było?:razz: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dobra dam pare fotek :eviltong: podziele sie z Wami nimi:evil_lol: Cala impreza zaczela sie tutaj na lodowisku co niektórzy widzieli na żywo jak "jezdze" a co niektorzy na filmiku:evil_lol: pozniej odwiedzil nas w pubie ten pan wiec dalismy bu buziaka:evil_lol: napocztaku ladnie pilismy z kufelkow lecz Komar porwal beczke mama z synkiem:lol: widac,ze rodzina co nie?:evil_lol: pozowanie z beczka coz to on ma na glowie?:eviltong: usypiamy pijemy piwko panowie co byli tez z nami dobrze mialam co nie?:evil_lol: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Miałaś stanowczo za dobrze:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Agga']Miałaś stanowczo za dobrze:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rose Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja chce jeszcze raz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kiedy nastepna niespodzinka?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 rose napisał(a):Ja chce jeszcze raz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kiedy nastepna niespodzinka?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja tez chce jeszcze raz:cool3: bo ostatnio bylo SUPER taka mila atmosfera i w ogole i jak zabawnie bylo w drodze powrotnej :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A teraz ostatnia porcja zdjec;) Z mojenstrony, chyba,ze Rose wstawi z swojego aparatu zdjecia;) kolezanka Ewa Jak to Ewa powiedziala zdjecie jak z reklamy kostek rosolowych:lol: zeby nie bylo,ze tylko Komar dostawal buziaki:evil_lol: i na sniegu:eviltong: szkoda,ze w nocy nie byly robione zdjecia na sniegu:evil_lol: Quote
Agga Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dziadadku komarku czy ty jakoś zamierzasz się z tych zdjęć tłumaczyć. Czy mam też juz przywyjnąć do takich sytuacji?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Agga']Dziadadku komarku czy ty jakoś zamierzasz się z tych zdjęć tłumaczyć. Czy mam też juz przywyjnąć do takich sytuacji?:evil_lol: On kocha swoja rodzinke i tyle:lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Znów odbylo się spotkanie vipów u mnie w Poznaniu:evil_lol: Quote
Recommended Posts